TC Ömer A.
25 Nisan 2013 tarihinde eklendi
Şimdi yazdığım bu yazıda kesinlikle filme gitmeyenler varsa, bu yazıyı okumadan hemen sinemaya gidip izlesinler. Ben size bu filmi fazla anlatmayacağım bilenler bilir, gerisini de sinemaya gitsinler dediğim gibi. Birkaç arkadaş bir haftasonu'nda değişiklik yapalım diye kulübe giderler. Gittiklerinde buldukları bir kitabın birkaç sayfasını kurcalayıp birşey yapmasıyla korkunç olaylar gelişir. Olayların gelişmesinden sonra içinden çıkan şeytan herkesi musallat eder. Size konuyu fazla anlatmıyorum izlemeyen varsa kesinlikle hemen bileti alıp izlesinler. Bu filmde kanlar ve testerelere özen gösterdiler. Lakin şöyle bir şey var ki, bu film'in remake versiyonu manyak bir versiyon olmuş. Yapımcısı Sam Raimi (Örümcek-Adam üçlemesi ve Muhteşem ve Kudretli Oz filmlerinin yönetmeni) şu an dördüncü filmi için kolları sıvamış durumda ki, Sam Raimi ve Bruce Campbell ikilisi yeniden bir arada olur. Türkiye'de vizyon giren korku filmleri kötü derken karşınıza Kötü Ruh filmi çıktı ki, şu an izleyebileceğiniz en manyak korku filmi. Gitmek isteyipte, çok geç diye kaçırırsanız pişman olursunuz. Benden söylemesi. Zira bu film TEK KELİMEYLE MANYAK!