Kick-Ass
3,9

Jet-Li-2
Jet-Li-2

26 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Film güzeldi ya.Yani ben biraz saçma bi film bekliodum hani En Süper Kahraman gibi onu izlerken uyumuştum bu ise çok daha farklı ve guzel bi film..Tavsiyemdir izleyin...810
sivaslieko
sivaslieko

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi komedi filmi diyebilirim :)replikler, efektler, oyunculuklar, herşey yerli yerinde..10/10 !
_denizo_
_denizo_

13 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bence güzel bir film. Diğer süper kahraman filmlerinden farklı olduğu kesin.
neehot
neehot

23 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
güzel ve eğlenceli film küçük kahraman harikaydı :)
AstalaVista
AstalaVista

11 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
güzeL filmdir aRkadaşlaR, sinemalaRa geldiğinDe gidin, tavsiye edilir ( 9 puan )
ChiZgY
ChiZgY

11 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Film cok cok eglenceli.Afisine baktiginiz zaman cocuk filmi zannedebilirsiniz fakat hicde oyle degil epey kan ve aksion var.Kisacasi paraniza degecek bir film en azindan iron man 2 den kat kat daha guzel emin olun.
beck31
beck31

6 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Beklentisizce izleyin, gösterime girdiğinde gidin.Beklentim ve önyargıma rağmen sanıyorum bu sene şimdiye dek izlediğim en iyi film.Dozunda süresi, müzikleri, karakterleri ve senaryosuyla fazlasıyla övgüye değer bir yapım.Bir yerden sonra devreye giren aksiyonu başladığında ise film bitene kadar kolay bir şekilde nefes nasıl tutulur görüyoruz.Bayıldım, 9.5/10