Turist
3,6

thebestriff
thebestriff

20 Aralık 2010 tarihinde eklendi
film güzeldi . beğenmeyenleri anlamıyorum.
yıldızzz
yıldızzz

19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
İzlediğim ender güzel filmlerden birisi,sürprizli sonlara bayılanlar için ideal bir film,manzaralarda süper,SÜPER FİLM
ersinepack
ersinepack

18 Aralık 2010 tarihinde eklendi
ortalarında durgunlaşsa da hoş film, özellikle sonu güzel bağlanmış..
dygdyg
dygdyg

18 Aralık 2010 tarihinde eklendi
güzel film.sonunda ters köşeye düşüren filmleri severim.sonunda çok şaşırtıyor vay be dedirtiyo bence güzeldi.9/10
oskarsson
oskarsson

17 Aralık 2010 tarihinde eklendi
rezalet bir film olmuş,böyle bi oyuncu kadrosuna yazık
ancalime130
ancalime130

17 Aralık 2010 tarihinde eklendi
bence film gayet eglenceli kafa dagıtmak için gidilebilir.sonu da başı kadar eglenceli.gidecek olan arkadaşlara tavsiye ederim:)8/10
bryant81
bryant81

16 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Boş bir film olmuş filmin sonlarında salonda sıkıldım diye bağırmak istedim. Johnny Deppin oyunculuğu iyi denebilir ama Angelina ya ajan salttan sonra bu film hiç gitmedi. Boşuna sinema da vakit kaybetmenin anlamı yok gitmeyin
mczorbaa
mczorbaa

16 Aralık 2010 tarihinde eklendi
ustaninduasi changeling i izlememişsin sanırım sen :D
MrsLovett
MrsLovett

16 Aralık 2010 tarihinde eklendi
eğlenceli, akıcı bir film! venedik manzaraları da oyuncular kadar güzel görünüyordu yalnız filmin türü dram/gerilim diye yazılmış ama ben ne dram ne de gerilim gördüm :)) eğlenceli, aksiyonlu bir aşk filmi demek daha uygun gibi...
gamzergun
gamzergun

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

15 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Gayet eğlenceli olan filmin sonu keşke tahmin edilen şekilde olmasaydı.İzlenmeye değer puanım 10/7
er-u-han
er-u-han

15 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Depp ve Jolie bir araya gelsin de gerisi koyversin diye yapılmış gibi duran bir film.Tıpkı Orjinal Cinayetlerdeki Pacino ve De Niro hezimetinin aynısı.Filmin orjinal versiyonu Anthony Zimmer bu filmi fersah fersah aşan bir film ve oradaki Yvan Attal ve Sophi Marceu iklisi daha gerçekçi ve filmin Avrupai havasına tabiri caizse cuk oturuyordu.Beni en çok şaşırtan olay ise ilk filmi Başkalarının Hayatı gibi başyapıt mertebesinde bir film yapan Florian Henckel von Donnersmarck neden böyle ucuz ve tamamen popüler kültür kokan bir yeniden çevrim denemesi?Bunu ancak kendi cevaplayabilir...
redluna-2
redluna-2

14 Aralık 2010 tarihinde eklendi
gayet eğlendirici bir filmdi, zekice olduğunu iddia etmiyorum
hamsta
hamsta

14 Aralık 2010 tarihinde eklendi
burdaki yorumlar beni hiç etkilemiyor diyerek buraya yorum yapmak ne kadar garip
filmkolik69
filmkolik69

14 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Burada ki olumsuz yorumları görünce bende fikrimi beyan etmek istedim.Tabi ki herkesin izleyip kendi fikrine sahip olması en mantıklısı ama film kendini sıkmadan izlettiriyor.Zaten filmi izlerken hep şimdi ne olacak merakı uyandırdığından kopukluk yaşamıyorsunuz ve karakterlerin doğallığı ve Johnny Deppin alşık olduğumuz karakterlerin dışına çıkıp sıradan bir insan rolünü üstlenmesi ve başarılı bir şekilde izleyiciye yansıtması gayet başarılıydı. 8/10
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

14 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Film eleştirmenlerinden nedense kötü not alan filmi ben begenerek izledim.Güzel,sürükleyici bir konu, oyunculuklar göz doldurucu, bence başarılı bir film.