Başlangıç sahnesi çok güzel,ama gerisi boş.Eğlenceli mi ewet,ama sinemada değer mi,tartışılır.Shaun of THe Deadin tırnağı bile olamaz.Bill Murray bile kurtaramamış maalesef(zaten çok da rolü yok).6/10
Filmin başları güzeldi fakat sonradan filmde zombi göremez oldum zombi filmlerine bayılırım ama bu film sonradan sıktı beklediğim gibi çılmadı neyazık ki
Fragmanı izlediğimde bana çok makara çok komedi bir film gibi geldi, hemen izlemek istedim, DVDden izledim, hiçte sandığım gibi çıkmadı. Elbet komik birkaç sahneler var ama tamamen bomboş bir film, kısa film tadında...
Filmi düz izleme şansım oldu.İmdb puanına bakarak büyük beklenti içine girdim fakat hiç begenmedigimi söyleyebilirim.Cok zekice ve güzel başlayan film amacından cok uzaklaşıp sıktı beni 4/10
fazla bişey beklenmeden izlenmesi gereken bir filmmiş. filmin ana konusu: diğer insanlar olmadan sizinde bir zombiye dönüştüğünüz ve bir aile kurmanın önemi. ben bu ana fikire katılıyorum. bu fikri benimseyen bayan arkadaşlardan da özel mesajlar bekliyorum :)
Çok sıradan, bayağı, hiç bi esprisi olmayan, muhtemelen 2 yıl sonra Star TVde izleyebileceğimiz, komedi ile gerilimin karıştırılmaya çalışıldığı ama becerilemediği bif film.
Zombi filmi olmasına rağmen, aslında bir komedi filmi. Ben, kişiel olarak korku-komedi filmlerini sevmiyorum. Ya korkmalıyım ya gülmeli. İkisi bir arada olduğunda iki duyguyu da alamıyorum. Boş bir vakitte izlenebilecek, sıradan bir film. Bazen kısacık gerileyim, ama çoğu kez güleyim diyenlere.. İyi seyirler...