JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
18 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Eğlenceli demek yeterli olacaktır ''Zombieland'' için.Başka da bir amacı yok zaten ve bunda başarılı olduğunu söyleyebiliriz.Yine de ''Amerikanlaşıp'' fazla abartmaya gerek yok.
Bize güvenmekle hata ettiniz biz neden size güvenmekle hata edelim ki?
Tarzı şahsımca beğenilen güzel repliklere sahip film akıcılığı ve kahkaha garantili durum komedi sahnelerinin yanında duygusal yönüyle de sağlam ve çok eğ bir kaç kez kullanılan; '':Küçük şeylerin tadını çıkar.' Kuralına uyarak küçük şeylerin tadını çıkarırken bütünüyle zevk alacağınız bir izlemelik.
İnsanlar bulaşıcı virüs yüzünden zombie dönüşmektedir.Zombie dönüşmemek için Columbus,kendince kurallar koyar.Tesadüfen Tallahassee ile tanışır.Daha sonra Wichita ve kardeşide onlara eklenecektir.Bitmiş harap olmuş bir dünyada zombilere yem olmamak için mücadele veren bir avuç insanın,komediyle karıştırılmış hikayesi.Aslında beklediğimden iyi çıktı ama bazen şaşırıp abuk subuk halde alıyor.Hikaye açısından zaten tatmin edici değil ama yinede keyifli vakit geçirmek için izlenebilir.Filmde Columbusu oynayan Jesse Eisenberg,meşhur olduğu diziden bu yana hep aynı karekterde filmlerde oynuyor.Bir kerede farklı bir karakteri oynadığı filmde izlesek iyi olucak.Sinemanın en çıtır güzellerinden Emma Stoneun filmdeki tarzı,saçı,kıyafetleri çok iyi olmuş.Tipik zombie yol macerası tarzında ki film,fazla detaycı olmazsanız keyifle izleyip tüketebilirsiniz.Üst düzey bir şey beklemeyin.
Zombieland, dünya ölülerle kaynıyor, güvenli hiçbir yer yok. Sizden başka yaşayan var mı onu bile bilmiyorsunuz. Tek amacınız hayatta kalmak ve ısırılmamak. Bu kadar germeye gerek yok bu sadece işin esprisi. Korkuyla uzaktan yakından alakası yok. Shaun Of The Dead filminin bir benzeri. Onda kurtulmak için bir yere sığınmışlardı. Bunda yollara düştüler. İkisi de benzer ögeler içeriyor. Bunda yalnız karakterler Shaun Of The Dead filmindeki kadar laubali değiller. Orada baya artık suyunu çıkarmışlardı. Aslına bakılırsa o filmi bir tık daha iyi bulmuştum. Ama bu da gayet keyifli ve eğlenceli bir film.
Oyuncu sayısı bakımından baya a dar bir kadrosu var. tabi figüranları saymazsak. Ama oynayanların hepsi belli kaliteleri olan oyuncular. Çok iyi değiller ama belli bir kalitenin üstünde oyuncular. Film oldukça kısa bir film. Bir dizi bölümü gibiydi. İzledim ve bitti. Bu kadar çabuk bitmesini beklemiyordum açıkçası.
Aksiyon ve eğlence üst seviyede. Çok komik değil ama gülümseme pek eksik olmuyor. Güzel vakit geçirmek adına, gerilimli zombili filmlerden bıktıysanız alın size eğlenceli zombi filmi. İyi seyirler... 7.1/10
keyifli vakit gecırmek için bire bir güzel vakit geçiriyor tabi 400 kişilik korupark salonunda tek başıma tek seyirci olarak izlemekte ayrı bir keyifti :)
Hot fuzz tarzı bekliyodum gerçi ama onun kadar iyi olmasa da tek seyirlik eğlencelik bir film. Çok fazla birşey beklenilmeden bir kez de olsa görülmeye değer bi film, görün derim. 6/10
İzlediğim en keyifli Zombi filmiydi. Karakterler de olaylar da komikti. Bir yönden film ümit verici, dünyanın sonu gelse bile insanlar eğlenebiliyor. Walking dead yerine bunu tercih ederim.
İzlenebilir bir film. Yanlız filmi izlemden önce nietinizi iyi tayin etmelisiniz. Yani korkmak için mi,gülmek için mi yoksa ikisindende bir tutam varsa iyi olur demek içinmi? 3.şıkı seçerseniz film ile bağdaşlaşmış olur.
Karakter farklılıklarından oluşan eğlenceli bir dili var. Bilgisayar oyun estetiğinden ilham alan bir film yapmışlar. Kanlı sahnelerden bazu seyirciler rahatsız olabilir. Ama güzel zaman geçirmek için iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. Oyunculuklar çok iyi, özellikle Woody Harelson, Jesse Eisenberg iyi bir ikili olmuş.