Aklı Havada
3,6

deckard76
deckard76

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Modern yaşamda insanların yalnızlığı,birbirlerine,ailelerine ve kendilerine yabancılaşması.Yıllarca emeği sömürülen insanların kuru birkaç lafla veya tele ekran yoluyla kovulması.Bir mesajla sevgilisini terkedecek kadar duygusuzlaşan günümüz insanı.Aile ,evlilik kurumu ile yalnız ve özgür bir yaşamın kıyaslanması.Filmi bir de bu bakış açılarıyla izleyin.Oyunculardan itici bir tipi oynasa da en iyi Anna Kendrickti.Umarım Oscar ödülünü alır.Filmi beğendim benim gibi mutlu yalnızlara öneririm.
kaptan53
kaptan53

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
mükemmel denemez ama iyi film tek-sıkıcı hayat:)
Chev
Chev

27 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmi sinemada oynayacak kaliteye getiren faktör George Clooney tabiki..O olmasaymış o kadar göz önünde bir yapım olmayacaktı..Beni pek sarmadı izlemesenizde olur..
orki56
orki56

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Günümüz acı gerçeklerini ortaya koyuyor film.Sonu da gayet iyi,yoksa romantik komedi tarzında bir film olurdu.George Clooney yaşlamıyor anlaşılan :)Ama Oscar lık mı,orası tartışılır.Hoş bir film,ama çok şey beklemeyin.7,5/10
bjkomer
bjkomer

22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
G.Clooneyin performansını çok beğendim. "Ryan Bingham" karekteri için G.Clooney in seçilmeside başlı başına bir tebrik gerektiriyor. İyi bir seçim,iyi bir performans.

Film 7/10 puan değerinde benim için. Yani izlemek bir zaman kaybı olmaz.
ac-insan
ac-insan

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
tamam konusu iyiydi ama aşk konusu bu kadar havada kalmamalıydı.. filmde sıkıldık.. sonu resmen hüsrandı.. filmin tek iyi yanı george clooney di , ama onun olması bile filmi iyi yapamamış
nskmourinho
nskmourinho

17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Değişik bir film olmuş.Beklentilerimin cok altında kaldı ama kötü demek haksızlık olur.Dialoglardaki ayarlar ve gönderilen mesajlar zekice fakat geçen yıla bakınca bu filmin oscar için cok zayıf kaldıgını düşünüyorum