Cok iyi bir filmdi. 2010 ekonomik krizinin getirdigi sonuclari akici bir sekilde anlatiyor. Oyunculuklar sade ve saglamdi. Uc temel karakter oldukca iyiydi. Umarim Vera Farmiga bir Oscar adayligi kapar. Herkese tavsiye edilir. 9/10
Güzel bir filmdi sıkıcı bir konusu olmasına rağmen iyi anlatmışlar ama sonunu bana göre pek iyi bağlayamamışlar filmin adı gibi finalide biraz havada kalmış.
güzel filmdi beğendim george clooneyin mükemmel sade oyunculuğu onu seslendiren tamer karadağlının müthiş dublajıyla karakteri gelişimi ve bakış açısının değiştiren yan karakterlerin bakımından başarılı buldum yalnız yaşayan kız kardeşlerinden ailesinden uzak olan spoiler: hic kimseyle yakınlık kurmayan ryan binghanım yanında yeni işe başlamış kendisinin tam zıttı olan natalie ile ters düşsede onu bakış açısı değiştiren bir karakter yeni tanıştığı ilişkiye başladığı alexin etkisi var ama sonrasında öğrendiği evli ve çocuklu kadın olmasını öğrenene kadar belkide ilişkileri de tam ilerlemişken hayatı altüst seyahatkarından hedeflediği 10.000 mile ulaşmasına bile sevinemiyor oysaki çok istediği şeye ulaşmıştı ve o puanlarını kız kardeşi ve eşi jimmy ye hediye ederek balayına gönderiyor 10/8
bence çok zevkli bir filmdi. george clooney ve vera farmiga. anna kendrick de fena oynamamış, jason reitmanı zaten junodan tanıyoruz. soundtracki de çok güzeldi, filmi izledikten sonra ilk işim soundracklerini bulmak oldu.
george cooloney son filmlerinde saçmalamaya başlamıştı daha doğrusu saçma senaryolar ve yanlış yönetmenlerle çalışmıştı,yine fiyasko olur bence,benim tarafımda bu film onun son şansı,benim için yine hüsran olursa hayatda izlemem birdaha filmini...
filmden sonra direk, soundtrack ını indirdim. mükemmel müzikler. bence kötü bir film değil. özellikle vermek istediği mesajı alırsanız. o sınırsız özgürlüğün ve yalnızlığın aslında bir yardımcıyla olabileceğini mesela...
Küresel ekonomik krizin en etkili olduğu zaman diliminde yazılmış hikaye. böyle bir zamanda zirve yapacak işlerden biri herhalde gerçekten profesyonel işten kovuculuk" olurdu :). iyi film. geçen yıl yaşanan ekonomi kaynaklı krizin abd deki etkilerine atıflar yeteri kadar var.(ama belgesel olsaymış daha mı iyi olurmuş? diye de sormadan edemiyorum kendime. teknik açıdan eleştirmeye gerek duymuyorum o yüzden). iyi seyirler seyreyleyeceklere.
Sadece müziğini beğendim,bir de ilk onbeş dakikasını...ondan sonrası sıkıcı bir işten kovmaya dönüşüyor..işin dozunu kaçırmışlar ve boş bir film çıkmış ortaya...Konuşma çok hareket yok...Bu film herhalde en kötüler listesinden oskara aday olur...
G.Clooneyin performansını çok beğendim. "Ryan Bingham" karekteri için G.Clooney in seçilmeside başlı başına bir tebrik gerektiriyor. İyi bir seçim,iyi bir performans.
Film 7/10 puan değerinde benim için. Yani izlemek bir zaman kaybı olmaz.
izlemeden önce tom hanksın terminaline benzediği yönünde bir izlenime kapılmıştım ama alakası yokmuş.filmin senaryosu ödülü hak edicek kadar güzel,filmde birşey eksik gibi ama yinede george clooneyi sevenler başta olmak üzere izleyicinin yüzünde gülümseme yaratıcak bir film.2 sene sonra aklınızda sadece genel hatlarıyla senaryosu kalıcak,sonunun ne kdar süpriz oldugu,oyunculukların ne kadar iyi oldugu ya da nasıl bir ders çıkardığınız diil..