Sadece müziğini beğendim,bir de ilk onbeş dakikasını...ondan sonrası sıkıcı bir işten kovmaya dönüşüyor..işin dozunu kaçırmışlar ve boş bir film çıkmış ortaya...Konuşma çok hareket yok...Bu film herhalde en kötüler listesinden oskara aday olur...
Başta sıkıcı gelmişti ama film ilerledikçe kahramanımız duygusallaştıkça yalnızlaştıkça onun ruh halinden bende etkilendim gayet güzel bir dram filmi çok ağlak değil ama derdini anlatmış yeterince.izlenmeli
ortalamanın sıkılacağı bir film olarak görmüyorum bu filmi. bazılarının filmin eksik bir yanı olduğunu söylemesi, umdukları sona kavuşamama isteğinden olabilir bu anlamda film tamamiyle gerçekçi olmuş diyebilirim. 8/10
Güzel bir filmdi sıkıcı bir konusu olmasına rağmen iyi anlatmışlar ama sonunu bana göre pek iyi bağlayamamışlar filmin adı gibi finalide biraz havada kalmış.
Anna Kendrick ismini sanırım bir kenara yazmamız lazım ileride çok duyacağız gibi hele sevgilisinden ayrıldığındaki hali ile yardımcı kadın oyuncu Oscarını alırsa hiç şaşırmam...Filme gelince George Clooney iyi oynamış fakat konu biraz Amerikan sorunu olduğu için fazla sarmasada krizin dünyayı etkilemesi bizde de kendini iyice hissettirdiğinden üzülüyorsunuz..Amerikalıların ülkemizi tanıyalım dersi için gayet iyi... Alexn son durumu ile Clooneyin efkarı çok iyi işlenmiş...İyi film ama Oskar alması Amerikalılara kalmış çünkü zevkler ve renkler değişiyor..
Amerikan filmlerini genelde sıkıcı ve aptalca bulan biri olarak söyleyebilirim ki, bu film gerçekten çok güzel. Filmin sonunda izleyiciyi ters köşeye yatırmaları da güzel olmuş. Puanım 9/10.
bence çok zevkli bir filmdi. george clooney ve vera farmiga. anna kendrick de fena oynamamış, jason reitmanı zaten junodan tanıyoruz. soundtracki de çok güzeldi, filmi izledikten sonra ilk işim soundracklerini bulmak oldu.
Jason Reitman dan yine ezber bozan bir film gelmiş, aynı şey juno filmi içinde geçerliydi. George Clooney ve Vera Farmiga dan da güzel oyunculuklarla kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak bir film. Film aynı zaman da Amerikan iş dünyasındaki o inanlımaz vahşiliğide apaçık ortaya seriyor. Bu duruma aslında kendince dur dediğindeki kırılma noktası da çok üzücü bağlansada, film genel çizgide 8.5 hakediyor.