Yedi
4,6

caneri16
caneri16

20 Mart 2005 tarihinde eklendi
ıyı fılm.ıyı oyuncular.9,4 u hakedıyor mu?Tartısılır.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Kara-polisiyelerin ve sürprizli hikayelerin 90’larda gördüğü rağbette büyük katkısı var.Brad Pitt’in ciddiye alınmaya başladığı film aynı zamanda...
sinema
1 ziyaretçi
27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Seri katil ve onun peşindeki dedektif filmlerini çok severim. Bu film de türünün öncülerinden. Filmin Box Set Dvdsi arşivimde mevcut. Çok mutluyum haha:D
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

21 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Kusursuz!!!!!!!!
sari_23
sari_23

22 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
bu film adamı piskopat yapar ya harika defalarca izledim hala izliyorum
egfurkan
egfurkan

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir gerilim filmi olmuş. bence brad pitt bu filme çok uymuş. film çok güzel kurgulanmış. bence gerilim filmleri arasında en iyilerinden biri diyebilirim.
nskmourinho
nskmourinho

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
fincher=zeka
Selcuk Genc
Selcuk Genc

23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
gösterildiği dönem büyük yankılar uyandıran seven kült statüsünde bir film. Morgan Freeman ve Brad Pitt ile büyüleyici.inanılmaz bir performans gösteriyorlar.David Fincher ise bütün ustalığını konuşturmuş.Gerilimi hat safhalarda yaşatan sürpriz finaliyle izleyicisini şoke eden seven arşivlerde yerini bulmalı...
Meet-in
Meet-in

10 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Sinema tarihinin en iyi filmlerinden biri.Bu film benim için bir efsane,kurgu,senaryo,oyunculuklar herşeyiyle dört dörtlük bir film.Özellikle Kevin Spacey’in arabada Brad Pitt’i deli ederken yüzünün aldığı hale dikkat edin,o rahatlık yok öyle bi oyunculuk ya muhteşem.10/10
Eren Yenigün
Eren Yenigün

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
12 yıl öncesine göre iyi bi film olabilir ama şimdi değerlendirirsek o kadar tırt bi film ki...hani konuyu iyice bi ele alırsak fena deil gibi ama berbat ötesi bi final morgan freeman dan yine göz doldurmayan sıradan bir performans...yönetmenlikte göz alıcı hiç bişey yok ...vasat bi film yani...10/7 favorim deil...
happyface
happyface

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
gerçekten çok hoş daha bugün izledim ve bu kadar eski bir film olduğunu hiç de tahmin etmezdim...Tabi film ben 5 yaşındayken çekildiği için de bu filmi hiç duymadım:))finali gerçekten çok sürpriz zekice kurgulanmış bir film...brad pitt ve morgan freeman birbirlerine çok iyi partner olmuşlar bence brad’in en iyi filmlerinden biri!
selmayurdasavas
selmayurdasavas

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
Oyunculuklar harika,sadece Gwyneth Paltrow beni sinir etti tavırlarıyla bana göre fazla abartılı oynamış ya da filmde derdinin ne olduğu tam anlatılmamış.Brad Pitt, Kevin Spacey ve Morgan Freeman muhteşemdi.Senaryosu çok zekice yazılmış.yanlız 7 cinayetin sonuncusu eksik kaldı(öfke) böylesine becerikli bir katilden daha fazlasını bekliyor insan :P bu yüzden ve Gwyneth Paltrow yüzünden 10 değil 9 verdim.Filmi mutlaka tavsiye ediyorum, pişman olmazsınız.
banadolu
banadolu

5 Şubat 2003 tarihinde eklendi
mükemmel bir film,brad pitt'te david fincher olmasa batacak,adam hayatının performanslarını onun filmlerinde gösteriyor
esat-ozcan
esat-ozcan

22 Aralık 2004 tarihinde eklendi
ben de sana katılıyorum.Saw gerçekten ded ilginç bir film.oyunculuklar bu kadar rezaletken ilginç konusuyla işi götüren başarılı ama eksik bir yapım.seven ise hem kurgu hem oyunculuk bakımından kusursuz.Spacey nin detektif diye kendini yırttığı sahneyi hatırlayın yeter.o sahne bile saw ı gölgede bırakmaya yeter ki sadece bir sahne.
Plagueis
Plagueis

18 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
şaşırtıcı finaliyle akıllara yer etmiş kült bir polisiye gerilim filmi.testerenin senaristinin biraz bu filmden etkilendiğini söylememek yanlış olur açıkcası.bencede filmde en başarılı isim fazla görünmesede kevin spacey idi.mutlaka izlenmesi gereken,şaşırtıcı bir finali olan en iyi seri katil ve polisiye gerilim filmlerinden birisi bence..9/10