dünyanın en iyi filmleri sıralamasında ilk 10 içinde sayılabilcek bir film.yönetmen-senaryo-oyunculuklar mühhiş.mutlaka izleyin. etkisinden kurtulamıycaksınız. iyi seyirler ...
brad pitt i filmde dayanılmaz "çocuksu davranışları" ndan ötürü bi zarar göreceği baştan belliydi ve bu davranışları da çok sinir bozucuydu. freeman o kadar ağırdı ki filmde bunun yanında brad in çocuksu davranışları gıcık etti beni. bütün gizemi gerilimin tadını kaçırdı bende. genel olarak kurgu güzel bencede. ama başyapıt kesinlikle değil. 10-6
david fincherin çok az filmi olmasına rağmen çektiği bütün filmler kendi kategorisinde bir numara ve kult seviyesine ulaşmış filmler kurgusu beni çok etkiledi 10/9
Morgan Freeman...Bu oyuncunun tüm fimleri seyredilmeli. Filme çok büyük değer katıyor. Brad Pittle baraber ilk kez seyrettim ve sıradışı bir film olmuş.Normal cinayet filmlerinin aksine insanı gerilimin yanında üzüntüye kaptıran bir film. Seyredenlere birşeylerde öğretiyor.Seyredilmesi gereken bir film. En iyi 100 filmim arasına aldım. Benden filme 9. Seyretmeyenler için iyi seyirler..
Klasik cinayet filmi sanabilirsiniz ama bundan çok daha fazlası. Ama ben niyeyse Brad Pittin bu filmdeki oyunculuğunu pek beğenmedim. Bİr fight club, 12 monkeys göremedim yani. Ama film bütünlük açısından süper. kevin spaceyde cabası. oyuncu kadrosu yeter zaten.
filmi izlerken büyük bi ihtimalle david fincher ın yönetmenlik kalitesini fark edeceksiniz.filme gerilimi çok güzel vermiş gerçekten.oyuncluklar zaten çok iyi.brad pitt de iyi performans çıkarmış gerçekten. 10/9
Seri katil ve onun peşindeki dedektif filmlerini çok severim. Bu film de türünün öncülerinden. Filmin Box Set Dvdsi arşivimde mevcut. Çok mutluyum haha:D