Yedi
4,6

sesizer
sesizer

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Film hakkında öncelikle şunu belirtmek istiyorum ilk olarak kesinlikle daha iyi bir şey bekliyordum özelliklede buradaki puanına göre filmin sonu,başı,ortası beni ilgilendirmiyor film bir bütündür sonu çok güzel diye bir film baştan sona izlenemez.Ben nedense filme bir türlü ısınamadım.Yani sıkıcı ağır işliyor ve sizi içine çekemiyor.Hep bi kopukluk var ayrıca film saf değildi yani biraz karmaşık herneyse eğer bu yüksek puanı bu film sadece sonu için aldıysa pes diyorum!
Chev
Chev

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gzl film ama şahaser deil
Aware
Aware

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Türü içerisinde bir başyapıt olarak değerlendirilen bu filmde aslında o türe ait pek bi ize rastlamak mümkün değil. Gerilmiyorsunuz bi kere , filmin sonunda neler olacağı haykıra haykıra geliyo , diyaloglar çoğu zaman sıkıcı.Yalnız , kütüphane de Freeman ın poker oynayan güvenlik görevlisinin : 'Sen saatlerdir ne yapıyorsun burda' sorusuna 'Vakit öldürüyorum' cevabı çok hoştu.Filmin son 20 dakikası içinde Kevin Spacey i izlemekten zevk alırsanız alırsınız yok onu da beğenmediniz vay halinize.Gerilim türünün kanımca başyapıtlarından olan 'Testere' (Saw) ve 'Kimlik' (The Idendity) filmlerinde zekanın, kurgunun,işlenişin yanından bile gecemez 'Seven'.6/10
Ilknur K
Ilknur K

6 Mart 2006 tarihinde eklendi
Çok güzel bir konu. değişik öldürme tercihleri ile iyi bir macera filmi. yalnız bu filmi seven ile kıyaslayan çok arkadaşlar olmuş. Okadarda başarılı değildi. filmin konusu süper ama çok ağır tempoda gitiği için sıkıyor bu film. Ama sonu güzeldi.
paperboy
paperboy

16 Ocak 2006 tarihinde eklendi
biraz durgun,bazen hızlı,bazende de gerilim var filmde,amabunları sadece tarihi eski olduu için söyleyebiliyorum.Çünkü o zmanki tarihde çekilmiş ii bir film.bezen bayapı bir durgun vede bu biraz sıkıyor seyirciyi.ama sonları hoş izlenilebilir.
BeckhaM-2
BeckhaM-2

9 Ocak 2006 tarihinde eklendi
akLıma takıLan 1 kac soru var.Bu fiLm 1995 yapımı oLmasına ragmen nıcın henuz ( Bursa da oturuyorum )daha yenı geLdi.sebebi nedir'eeeee 1995 yapımı fiLmi 2006 da izLersek sonuc bekLenen kadar ıyı oLmaz.1- Bence testere se7en dan daha iyi ( sahne , hız , geriLim )2- Sonu 1 arkadasın dediği gibi surprız beqLeyen bırıne peqte surprız gıbı geLmıyor yada ben anLamadım:)3- Herseye ragmen 1995 senesınde yapıLmıs 1 fıLm oLarak super mutLaka ızLenmeLi. 10 / 7 :)
aconat
aconat

5 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Bu kadar yorumun üstüne merak edip izledim. Güzel bir film, ilginç olaylar dizisi, farklı bir karakter profili. Ancak abartıldığı kadar değil. Saw’dan daha iyi diyenler falan olmuş Saw 1’in de 2’nin de yanına yaklaşamaz bu film, mukayese dahi edilemez. Sona gelince... Sürpriz bir son ama yine Saw’ın sonundaki gibi şok eden, dumura uğratan bir son değil. Pek gerilimli de olduğunu söyleyemem. Güzel bir dedektif-cinayet filmi.
cemol
cemol

24 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Genel olarak iyi denilebilir ama başyapıt denecek kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.Fincher’ın ayrı bir tarzının olduğu muhakkak.