burakzekai-29
31 Aralık 2005 tarihinde eklendi
filmi az önce izledim hakikaten iyi bir film gerilimi iyi hissettiriyorlar sürükleyiciliği oldukça fazla ama çok daha iyi gerilim filmleri izledim beklentilerimin altında kaldı ama yine de çok iyi bir film...
bu filmi film yapan kesinlikle kadrosudur..sorarım size aynı kadro saw da olsa ne olurdu veya saw ın kadrosu seven da...ayrıca filmin kurgusu ve sonu saw kadar değil..
Gayet sağlam bir yapıt..Zaten şu sinema denen sanatta kaç tane iyi film var ki? Yalnız tam 10 puana doğru gidiyordu ki sonunu tahmin edebildim..Neden daha etkileyeci bir son yapmamışlar?Anlamak mümkün değil..Her güzelin bir kusuru elbet olacak ama neden Godfather'da böyle şeyler yok?
seven benim bu tür de izlediğim en iyi film çünkü normalde bu tür filmleri hiç sevmem ama bu filmin bende "olağan şüpheliler" filmi ile birlikte özel bir yeri var.yoksa polisiye türünü çok demode buluyorum ama bu film o demodeliği bile delip geçmiş bir film.yanlız filmin süpriz son olmadığı görüşü var.yahu arkadaşlar saw ın sonu anlatılır mı?yada 6. his in sonu anlatılır mı?anlatılmaz tabii çünkü filmin tadı zaten orda.işte o filmler gibi bu filmin sonu da söylenmez.oysa bu film sadece finalinden ibaret bir film değildir.saw ın sonunu çıkarın geriye ne kalıyor?belkide hiçbir şey.ama bu film başından sonuna kadar mükemmel bir gerilim havası mevcut.yanlız testereyi öven arkadaşın aksiyon olmadığı için seven ı beğenmediğini söylemesine çok şaşırdım.çünkü testerede de ben şahsen aksiyon göremedim.gerçekten herkesin izlemesi gereken bir film.ama begenmeyen arkadaşlara saygı duymak gerek.çünkü herkesin zevki farklıdır.
film oldukça başarılı ve sürükleyici fakat ben abarttıkları kadar süpriz bir son görmedim.evet herşeye rağmen zekice olduğunu söyleyebilirim ama bana göre bir klasik olup olmayacağı tartışılır.bunun dışında morgan freemanla brad pitt harika bir ikili oluşturmuşlardı.
film çok sağlam.çok surukleyici ve durmaadn supriz sonu tahmin etmeye çalışıyorsunuz ama bu filmde supriz son falan yok.kurgu senaryo çok iyi ama son supriz değil.Herkezin yorumunda final çok supriz diye nitelendirilmiş ama değil yane.film bitti ben hala bir supriz bekliyordum.Ama gerçekten iyi bir film Pitt,Freeman ilr iyi bir ikili oluşturmuş ve her zamanki gibi Spacey muhteşemdi.Bu adamda gerçekten büyü var
Film çıktığı zaman arada kaynadı gibi ama izlemeyen sinemasever varsa bir kayıp sayılabilecek türden harika bir film.7 Ölümcül günah 7 Ölümcül şekli sloganıyla başlıyor ve harika bir finalle son buluyor,sadece film son buluyor ama içimizdeki etkisi uzun süre son bulmuyor.Ayrıca filmdeki Görüntü Yönetmenliğini de es geçmememiz lazım,harikaydı.
filmi izleyeli birkaç gün oldu ama film hala ara sıra aklıma geliyor baktım ki yorumum hala yayınlanmamış ben de bir tane daha yazayım dedim yönetmenin başarısı yadsınamaz ama daha da başarılı olan bu filmde bence senarist --------İzleyin
nefis!10/10. testere filmi icin se7en den iyi diyenlere bende kiziyorum vallahi.etmeyn elemeyin arkadaslar.bu film bi efsane olarak kalir bence. son sahne gercekten feci bi sahneydi.tam anlami ile final oldu!benim canim yine izlemek istedi bu filmi..saldir vcd ye :)