Yedi
4,6

üsstad
üsstad

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
dünyanın en iyi filmleri sıralamasında ilk 10 içinde sayılabilcek bir film.yönetmen-senaryo-oyunculuklar mühhiş.mutlaka izleyin. etkisinden kurtulamıycaksınız. iyi seyirler ...
mettt
mettt

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
diyecek pek bişey yok izleyin ve görün..kısa da olsa kevin spaceyin performansı çok iyiydi..
kalpsiz
kalpsiz

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Bir David Fincher klasiği, etkileyici sürükleyici mükemmel bir gerilim. Kocaman bir akıl oyunu..
sinema
1 ziyaretçi
27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Seri katil ve onun peşindeki dedektif filmlerini çok severim. Bu film de türünün öncülerinden. Filmin Box Set Dvdsi arşivimde mevcut. Çok mutluyum haha:D
kaliteliseyirci
kaliteliseyirci

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir zeka ile işlenmiş mükemmel bir polisiye..filmin konusu da filmde ayarlanmış müziklerle görüntülerle kıscası atmosferle o kadar uyumluki..gerçekten bir yönetmenlik harikası oluşmuş(!) o kadar gereksiz filme zaman arcarken bence bu filmede zaman ayırabilrsiniz..polisiye sevenlere tavsiye;)
techtonic-329
techtonic-329

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
tam bir david fincher film desek yanlış olmaz yine sonu çok ilginç ve harika film....
13yildiz
13yildiz

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Sizce bir film sadece sonu mudur?lütfen siz filmin sonuna gelene kadar sıkıldığınızı düşünüyor musunuz?Her saniyesi dolu dolu bir başyapıt.
target29
target29

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
acikcasi ben bu filmi 10 yil once izlemistim ve o zamanda, en son 1 sene once izledigimde de cok begendim.Kesinlikle sadece kendi turunde degil, sinemasal olarakda cok basarili.Bilmiyorum neden ama tipki bir siir gibi akip gidiyor ve film bittiginde gercekten tatmin olmakdan dah fazla bir duygu yasiyorsunuz.Oyunculuklar cok iyi, yani bir insan ancak bu kadar iyi bir sekilde piskopat bir seri katil olabilir,senaryo kesinlikle cok iyi dusunulmus,her turlu detay sizi tatmin ediyor ve inandiriyor.Sonuc olarak kesinlikle mukemmel film.
cygr
cygr

19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çekilen mekanların karanlık ve şehirin sürekli yağmurlu olması filme ayrı bir hava katmış.sonu muhteşem.izleyin ...
ray28
ray28

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filim gerçekten diğer bu tarz fılmlerden ayrı tutmak gerekir.nedenine gelınce filmin baştan sona kasfetli havası gerçekten insanı geriyor,oyuncalara gelınce kewın spensy olağanüstü.Bu tarz fılmlere ilgi duyanlara hararetle tavsiye ederim.10/10
metalstein
metalstein

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
hayal edilemeyecek son 30 dk..içimden 'bitmesin, bitmesin' fısıltıları..
z-erdogan
z-erdogan

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Şarap misali yıllandıkça kalitesi artıyor adeta...

Karar verin Av mısınız? Yoksa Av cı mı?
gabyzyosef42
gabyzyosef42

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok mükemmel flimlerden 1 tanasi muhakkak izleyin çok güzel bi flim ayrıca flimin sonuda süpriz bi sonla bitiyor 10/10
hakan8008
hakan8008

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
david fincher mükemmel bir yönetmen.acayip bir tarzı var, yedi, dövüş klübü, fazla dikkat çekmesede panik odası harika filmler.panik odasında ki kahve fincanının kulbundan görüntüyü akıtmak müthiş bir düşünce. yedi sinema tarihi açısından bir kült tür.
yigityasa
yigityasa

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Donemıne gore harika idi.12 sene oncesi az değil.Her zaman filmi çekıldı onyıla hatta yıla gore izlemekte fayda vardır kanaatindeyim.
Filmin işlediği ana konu ;toplumların değer yargıları ,manevi inançların ve modernleşen şartların çatışma içine girmesi,insanların korkular ile yüzleşmedeki gösterdikleri başarısızlıklardır.
90lı yıllar için bunlar hala geçerli ve prim yapan kavramlardır.