harun-x86
4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu film gerçekten harika bi anket yapılsa 100 kişiden sadece 1 kişi çok kötü der o da demiş zaten. bir film kült safhasına bedavadan ulaşmaz. filmde heyecan son dakikaya kadar sürüyor ve tabii ki ilginç son . Brad +morgan=so good:)
modern gerilim-suç filmlerinin temelini oluşturan bi yapıt olabilir. hakikaten sağlam bir film. yeni izleyecekler için uyarı;film buradaki yorumlara ve puana baktıktan sonraki beklentilerinizi karşılamayabilir. nede olsa 15 yıllık bir film. sinemanın(özelliklede gerilim alanındaki) gelişimini hesaba katmak lazım. ama ne olursa olsun seven filmi kendi alanındaki en kalitei filmlerden.
çok harika bi film özellikle finali çok dikkat çekiyor.açıkçası bu benden mi kaynaklanıyo bilmiyorum ama film bitti aklımda bazı soru işaretleri kaldı. en az 15 dakika düşündüm ve bazı şeyleri farkettim.demek istediğim kurgu süper yapılmış.tebrikler 10 üzerinden 9 rahatlıkla alır
Brad Pitt'in yakışıklılığının önüne geçen, oyuncu olarak da ben burdayım dediği bir film. En sevdiğin gerilim filmi nedir diye soranlara karşı bu film sayesinde çok hazır cevap olmuşumdur. İzlemeyen kalmış mıdır bilmiyorum ama kaldıysa izlesin herkes... 11 yıl öncesi çekilen bu film için, sevmiyorum diyen olmasa gerek..
film çok sağlam.çok surukleyici ve durmaadn supriz sonu tahmin etmeye çalışıyorsunuz ama bu filmde supriz son falan yok.kurgu senaryo çok iyi ama son supriz değil.Herkezin yorumunda final çok supriz diye nitelendirilmiş ama değil yane.film bitti ben hala bir supriz bekliyordum.Ama gerçekten iyi bir film Pitt,Freeman ilr iyi bir ikili oluşturmuş ve her zamanki gibi Spacey muhteşemdi.Bu adamda gerçekten büyü var
çok güzelmiş gerçektende..hele ki o dönemlerde izleseydim kesinlikle çok daha büyük etki bırakırdı diye düşünüyorum..baya geç kalmışım ama yinede cd sini bulup izleyebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum..
sıkıcı diyen arkadaşlar herhalde her alanı hareketli bir film bekliyor film belki goruntu olarak agır ilerliyebilir ama konu olrak bence sıkıcı degildi sonunu soylemiyorum bile klasik zatenn kısaca müthiş bir filmm
Şimdiye kadar izlediğim en güzel filmlerden bir tanesiyidi açıkcası konu itibariyle muhteşem bir film zaten David Fincher in Yönetmen koltuğunda oturduğu her film güzel neredeyse...
Gayet sağlam bir yapıt..Zaten şu sinema denen sanatta kaç tane iyi film var ki? Yalnız tam 10 puana doğru gidiyordu ki sonunu tahmin edebildim..Neden daha etkileyeci bir son yapmamışlar?Anlamak mümkün değil..Her güzelin bir kusuru elbet olacak ama neden Godfather'da böyle şeyler yok?