psikopat bi film başta jenerikte kevin spacey'i gremyince bi hayli şaşırdım ama film sonunda rahatladım.film modern bir klasik izlerken türlü türlü finaller kuruyorumamahiçbiri tutmuyor.final için bile izlenir
Giriş- Spacey ve Sonuç hepsi mükemmel. Brad Pitt'i Tom Cruise'dan ayıran filmlerden birisidir. Fincher'ın ise yönetmenim ulan diye bağırdığı ve zirveye bayrağını astığı filmidir. Alien'ı izlemeyen bi sinema sever olarak Fincher'ın kötü filmine rastlamadığım için de en iyi yönetmenlerim arasındadır. İMDB'de 9 Puan verdim ama buranın standartları daha düşük olduğu için Burada 10 tam puandır bu film.
filim gerçekten diğer bu tarz fılmlerden ayrı tutmak gerekir.nedenine gelınce filmin baştan sona kasfetli havası gerçekten insanı geriyor,oyuncalara gelınce kewın spensy olağanüstü.Bu tarz fılmlere ilgi duyanlara hararetle tavsiye ederim.10/10
arkadaslar merak ettiğim tek sey bu filmin ne açıdan beğenildiği..biraz önce izledim gercekten boşa harcadığım bi vakit diye düşünüyorum..morgan freeman ve brad pitt e yazzık olmuşş..
acikcasi ben bu filmi 10 yil once izlemistim ve o zamanda, en son 1 sene once izledigimde de cok begendim.Kesinlikle sadece kendi turunde degil, sinemasal olarakda cok basarili.Bilmiyorum neden ama tipki bir siir gibi akip gidiyor ve film bittiginde gercekten tatmin olmakdan dah fazla bir duygu yasiyorsunuz.Oyunculuklar cok iyi, yani bir insan ancak bu kadar iyi bir sekilde piskopat bir seri katil olabilir,senaryo kesinlikle cok iyi dusunulmus,her turlu detay sizi tatmin ediyor ve inandiriyor.Sonuc olarak kesinlikle mukemmel film.
bnde buradaki yorumlardan ve aldıgı puandan etkilenerek filmi izledim ...şaşırtıcı sonu oldugunu da düşünmüorum ....bu gibi piyasada 1 düzine film war .... filmin tek güzel özelligi akıcı olması insanı gereksiz ayrıntılarla bogmuo 8/10
bu filmi merak edip izlememin tek sebebi burda aldığı 9.1 lik puandır.filmi izledikten sonra acaba ben mi filmlerden anlamıyorum diye düşündüm ?mutlaka 9.1 i alması için bi sebep vardır dedim ama kesinlikle YOK.
bu film kesinlikle bu puanı haketmiyor.tamam oyuncu kadrosu ii ama kesinlikle en iyi performansları değil.özellikle ilk 1 saat çok sıkıcı dialoglarla geçiyor.sonunda da ben bi şaşırtıcılık görmedim.zaman harcamak için bundan çok daha iyi filmler olduğunu düşünüyorum.6/10