filmi izlerken büyük bi ihtimalle david fincher ın yönetmenlik kalitesini fark edeceksiniz.filme gerilimi çok güzel vermiş gerçekten.oyuncluklar zaten çok iyi.brad pitt de iyi performans çıkarmış gerçekten. 10/9
Şimdiye kadar izlediğim en güzel filmlerden bir tanesiyidi açıkcası konu itibariyle muhteşem bir film zaten David Fincher in Yönetmen koltuğunda oturduğu her film güzel neredeyse...
şu filmin puanı böyle iken bu film nasıl bu kadar puan alırmış?
ne saçma!
herkesin beğenisi, film değerlendirme kriterleri çok farklı. Sonsuzluk ve Bir Gün benim için bir başyapıtken bir başka arkadaş sıkılıp izlemeyi yarıda bıraktığını yazıyor..
ben veriyorum 9-10, o veriyor 5-6.. haliyle esas olan puanlar değil, filme yapılan yorumlar.. en azından bir fikir sahibi olmak adına değerli yorumlarınızı filmin içeriğiyle ilgili yazarsanız memnun olurum..
Ewt film oldukça güzel ama şöyle bir sıkıntı war. Herşeyi önceden tahmin edebiliyorsunuz ya da bu benim için böyle oldu. Fotoğrafçının aslında katil olduğunu, o kutudan karısının çıkacağını bunları izlerken bir bir söyledim. Sanırm bu anlamda pek başaramamışlar ama çekimler, büyülü hawa, sürekli cinayet işlencekmiş sezgisi iyi werilmiş. 10/8 le yorumlayabilirim.
yedi gerçekten bir fenomen...senaryosu-kurgusu-oyuncuları tam anlamıyla bir klasik...kaç kere izlediğimi inanın bilmiyorum..izlemediyseniz kesinlikle ama kesinlikle izleyin derim
sonundan dolayı iyi film diyenleri anlamıyorum.sonu olmadan da film harika.ortalarda dahi film bitse 3.cinayette felan yine tatmin olurduk.fakat o son 2 cinayeti beklediğimiz sahneler filmin bonusu.ve sinema tarihini en gerilimli sahnelerinden.
modern gerilim-suç filmlerinin temelini oluşturan bi yapıt olabilir. hakikaten sağlam bir film. yeni izleyecekler için uyarı;film buradaki yorumlara ve puana baktıktan sonraki beklentilerinizi karşılamayabilir. nede olsa 15 yıllık bir film. sinemanın(özelliklede gerilim alanındaki) gelişimini hesaba katmak lazım. ama ne olursa olsun seven filmi kendi alanındaki en kalitei filmlerden.