Yedi
4,6

zuhal dönmez
zuhal dönmez

20 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Sonu fazlasıyla dramatik olan bu filmde manyak bir seri katilin canice sözde bir adalet duygusuyla işlediği cinayetleri konu alan bu filmde oldukça gerilecek sonundaysa üzüleceksiniz ama senaryosu ve muhteşem oyunculuklarıyla kesinlikle izlenmesi gereken bir film. spoiler:
kafkasmurat
kafkasmurat

4 Ocak 2004 tarihinde eklendi
tembellik ve öfke john doe'nun en çok nefret ettiği günahlardı bence. tembel kurbanına bir yıl boyunca işkence yapması, öfke kurbanı olan mills'in (brad pitt) ölümüne kadar acı çekmesini sağlaması sanırım bunu en iyi kanıtı. mükemmel bi film.
aramixx
aramixx

3 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Tartışmasız her yönüyle türünün en başarılı filmi...
cihat1976
cihat1976

28 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Sadece polisiye-gerilim türünün değil,sinema tarihinin de iyi filmlerinden biri.Belki de en iyisi.Dört dörtlük senaryosu,usta oyunculuğu,çarpıcı görselliği,karanlık atmosferi ve şok edici finali ile tartışmasız bir başyapıt.Usta yönetmen David Fincher'in en iyi filmi.Bu filmi izlememişseniz gerçek bir klasiği izlememişsiniz demektir.Mutlaka izleyin ve arşivinize alın.
garrettie
garrettie

23 Ekim 2004 tarihinde eklendi
insani cabucak saran cok akici bir film ne zaman basladi ne zaman bitti anlamiyorsunuz gayet basarilli !
loomy-2
loomy-2

14 Ocak 2005 tarihinde eklendi
nefis!10/10.
testere filmi icin se7en den iyi diyenlere bende kiziyorum vallahi.etmeyn elemeyin arkadaslar.bu film bi efsane olarak kalir bence.
son sahne gercekten feci bi sahneydi.tam anlami ile final oldu!benim canim yine izlemek istedi bu filmi..saldir vcd ye :)
falconx74
falconx74

7 Şubat 2005 tarihinde eklendi
mükemmel bir gerilim-kara film başyapıtı..
becksbur
becksbur

9 Ekim 2005 tarihinde eklendi
film çok sağlam.çok surukleyici ve durmaadn supriz sonu tahmin etmeye çalışıyorsunuz ama bu filmde supriz son falan yok.kurgu senaryo çok iyi ama son supriz değil.Herkezin yorumunda final çok supriz diye nitelendirilmiş ama değil yane.film bitti ben hala bir supriz bekliyordum.Ama gerçekten iyi bir film Pitt,Freeman ilr iyi bir ikili oluşturmuş ve her zamanki gibi Spacey muhteşemdi.Bu adamda gerçekten büyü var
aconat
aconat

5 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Bu kadar yorumun üstüne merak edip izledim. Güzel bir film, ilginç olaylar dizisi, farklı bir karakter profili. Ancak abartıldığı kadar değil. Saw’dan daha iyi diyenler falan olmuş Saw 1’in de 2’nin de yanına yaklaşamaz bu film, mukayese dahi edilemez. Sona gelince... Sürpriz bir son ama yine Saw’ın sonundaki gibi şok eden, dumura uğratan bir son değil. Pek gerilimli de olduğunu söyleyemem. Güzel bir dedektif-cinayet filmi.
urazpolat
urazpolat

8 Aralık 2005 tarihinde eklendi
ilk defa aksaray eski yıldız sinemasında izlemiştim.sinema salonu mu dersiniz muthiş son mu bilmem ama gerçek üstü bir polisiye gerilim kurgusu var..
cem-alcob
cem-alcob

9 Aralık 2005 tarihinde eklendi
ne inanılmaz bi kurgudur bu
seneryasunun vuruculuğu
görüntülerdeki filmi anlatan karamsarlık
bence tek kelimeyle mükemmel
popstarselcukbaba
popstarselcukbaba

12 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Gayet sağlam bir yapıt..Zaten şu sinema denen sanatta kaç tane iyi film var ki?
Yalnız tam 10 puana doğru gidiyordu ki sonunu tahmin edebildim..Neden daha etkileyeci bir son yapmamışlar?Anlamak mümkün değil..Her güzelin bir kusuru elbet olacak ama neden Godfather'da böyle şeyler yok?
frostewa
frostewa

14 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bence vasat bir film. ilginç sonu olmasa insanları uyutan bir ninniden farksız. bu filmi testereyi seyrettikten sonra seyrettim. kesin bir görüşüm var. testere çok daha güzel...
paperboy
paperboy

16 Ocak 2006 tarihinde eklendi
biraz durgun,bazen hızlı,bazende de gerilim var filmde,amabunları sadece tarihi eski olduu için söyleyebiliyorum.Çünkü o zmanki tarihde çekilmiş ii bir film.bezen bayapı bir durgun vede bu biraz sıkıyor seyirciyi.ama sonları hoş izlenilebilir.
ihes
ihes

1 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Film fena değil.. ayrıca sonunu testereyle kıyaslayanlara bir sözüm var ,testere gibi iyi bir filmi yapanların se7en ı izlememiş olma ihtimalini düşünemiyorum ve daha iyi olması da gayet normal çünkü önlerinde örnek alabilecekleri bir ürün varmış.. bir de bu film bu kadar yüksek puanı haketmiyor bence