Yedi
4,6

acungio
acungio

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
''Seven'' kadrosu ve akıl almaz sonuyla sinema severleri etkilemeyi becerebilen çok iyi bir film..
Takdir edersinizki ; piyasadaki saçma sapan polisiye gerilim kırması filmler varken bu film türünün en iyi örnekleri arasında kendine çoktan yer bulmuş bir yapım diyebilirim....
by-bloody
by-bloody

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi kurgulanmış filmlerden biriydi
selo-jin
selo-jin

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence o kadarda abartılacak film değildi bir david fincher'ın dövüş kulubüne hiçbir şey'i değişmem sonundada öyle bir şey olacağını tahmin etmiştim fakat spacey güzel oynamış rolünü tebrik etmek lazım fakat sonunda pek şaşırmadım
Aware
Aware

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Türü içerisinde bir başyapıt olarak değerlendirilen bu filmde aslında o türe ait pek bi ize rastlamak mümkün değil. Gerilmiyorsunuz bi kere , filmin sonunda neler olacağı haykıra haykıra geliyo , diyaloglar çoğu zaman sıkıcı.Yalnız , kütüphane de Freeman ın poker oynayan güvenlik görevlisinin : 'Sen saatlerdir ne yapıyorsun burda' sorusuna 'Vakit öldürüyorum' cevabı çok hoştu.Filmin son 20 dakikası içinde Kevin Spacey i izlemekten zevk alırsanız alırsınız yok onu da beğenmediniz vay halinize.Gerilim türünün kanımca başyapıtlarından olan 'Testere' (Saw) ve 'Kimlik' (The Idendity) filmlerinde zekanın, kurgunun,işlenişin yanından bile gecemez 'Seven'.6/10
adovic
adovic

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
david fincherin çok az filmi olmasına rağmen çektiği bütün filmler kendi kategorisinde bir numara ve kult seviyesine ulaşmış filmler kurgusu beni çok etkiledi 10/9
mettt
mettt

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
diyecek pek bişey yok izleyin ve görün..kısa da olsa kevin spaceyin performansı çok iyiydi..
MuR@T G.
MuR@T G.

25 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Son 20 dakikasına kadar sıradan bir gerilim filmi gibi ilerliyo fakat o son 20 dakika filmin başyapıt olması için yettiyo hatta artıyo bile ''Kuzuların Sessizliği''den sonra yapılmış en iyi gerilim günümüze kadar sadece ''Testere'' Kıyısından geçebiliyo.
kaliteliseyirci
kaliteliseyirci

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir zeka ile işlenmiş mükemmel bir polisiye..filmin konusu da filmde ayarlanmış müziklerle görüntülerle kıscası atmosferle o kadar uyumluki..gerçekten bir yönetmenlik harikası oluşmuş(!) o kadar gereksiz filme zaman arcarken bence bu filmede zaman ayırabilrsiniz..polisiye sevenlere tavsiye;)
gri-8
gri-8

2 Mart 2004 tarihinde eklendi
İşte insanda izlerken beyin fırtınası estiren ve son sahnesine kadar fırtınayı dindirmeyen bir başyapıt. Fincher'e helal olsun ve tabiki emeği olan herkese
haceremail
haceremail

8 Haziran 2005 tarihinde eklendi
gerçekten iyi bir film.artık böyle filmlerin sayısının artmasını istiyorum...
aşkım morgan ya, yine iyi bir oyunculuk ,yine güzel bir senaryo.....
metalstein
metalstein

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
hayal edilemeyecek son 30 dk..içimden 'bitmesin, bitmesin' fısıltıları..
erdiizbul
erdiizbul

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu adam benı cıldırtıyor yaa brad pitt bır adam her fılmı bu kadar gusel olur mu yaaa adam sınema ıcın yaratılmıs super otesı bır adam bu fılm de gercekten arsıvlık bır fılm fınalı sızı buyulucek ısleyın ve gorun morgan babada saten efsanedır ona degınmedım gerek gormedım o adamı bılen bılır saten efsanelerı tartısmaya gerek yok ama brad pitt benım her zaman adamımdır her fılmını ısledım sızde ısleyın bu fılm sadece bı tanesı
garrettie
garrettie

23 Ekim 2004 tarihinde eklendi
insani cabucak saran cok akici bir film ne zaman basladi ne zaman bitti anlamiyorsunuz gayet basarilli !
memoli-2
memoli-2

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
morgan freeman a hayran kaldım.çok ii bi performans çıkarmış bence.etkileyici bi sonu var filmin.gayet ii bir film olmuş bir solukta izledim.
otrivine
otrivine

12 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Film biter bitmez beraber filmi izlediğiniz kişinin yüzüne bakın ağzının açık kaldığını göreceksiniz...