Yedi
4,6

gri-8
gri-8

2 Mart 2004 tarihinde eklendi
İşte insanda izlerken beyin fırtınası estiren ve son sahnesine kadar fırtınayı dindirmeyen bir başyapıt. Fincher'e helal olsun ve tabiki emeği olan herkese
haceremail
haceremail

8 Haziran 2005 tarihinde eklendi
gerçekten iyi bir film.artık böyle filmlerin sayısının artmasını istiyorum...
aşkım morgan ya, yine iyi bir oyunculuk ,yine güzel bir senaryo.....
erdiizbul
erdiizbul

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu adam benı cıldırtıyor yaa brad pitt bır adam her fılmı bu kadar gusel olur mu yaaa adam sınema ıcın yaratılmıs super otesı bır adam bu fılm de gercekten arsıvlık bır fılm fınalı sızı buyulucek ısleyın ve gorun morgan babada saten efsanedır ona degınmedım gerek gormedım o adamı bılen bılır saten efsanelerı tartısmaya gerek yok ama brad pitt benım her zaman adamımdır her fılmını ısledım sızde ısleyın bu fılm sadece bı tanesı
garrettie
garrettie

23 Ekim 2004 tarihinde eklendi
insani cabucak saran cok akici bir film ne zaman basladi ne zaman bitti anlamiyorsunuz gayet basarilli !
memoli-2
memoli-2

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
morgan freeman a hayran kaldım.çok ii bi performans çıkarmış bence.etkileyici bi sonu var filmin.gayet ii bir film olmuş bir solukta izledim.
Ertan Can
Ertan Can

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Başyapıt denemez bu filme. Artı olarak aldığı puanı haketmiyor. Film oyuncu kadrosu mükemmel olsada eksik yönleri var. İzleyiciyi tam yakalayamıyor bu film. 10/8 . İyi seyirler.
umut-kahya
umut-kahya

23 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Klasik cinayet filmi sanabilirsiniz ama bundan çok daha fazlası. Ama ben niyeyse Brad Pittin bu filmdeki oyunculuğunu pek beğenmedim. Bİr fight club, 12 monkeys göremedim yani. Ama film bütünlük açısından süper. kevin spaceyde cabası. oyuncu kadrosu yeter zaten.
Selma S.
Selma S.

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
güzel ve izlenesi bir film tavsiye ederm
sinema
1 ziyaretçi
5 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Gerilim tarzı filmlerden hoşlananlar için kaçırılmaması gereken muhteşem bir film. Filmde detaylar çok önemli ilahı mesajlar veren bir seri katilin ''Öldürmeyeceksin'' emri olan İncil'e karşı gelmesine rağmen kendisini ilahi kişilik olarak kanıtlamaya çalışması ve hiç beklenmeyen bir son. Başrollerde Morgan Freeman ve Brad Pitt. İki usta aktör. Beğenmediğim tek yönü ise kurbanların çok açık şekilde kamera tarafından teşhiri.
mimren18
mimren18

7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence tek kelime mükemmel bir gerilim polisiye. bir kere freeman+pitt+kevin bi de çok geri planda da olsa paltrow. ve yönetmen fincher daha ne olsun bir film kadrosunda. eleştirmek yersiz. seyretmeyen film arşivin de olmayan ayıplanmalı :))
adedvet
adedvet

3 Kasım 2010 tarihinde eklendi
modern gerilim-suç filmlerinin temelini oluşturan bi yapıt olabilir. hakikaten sağlam bir film. yeni izleyecekler için uyarı;film buradaki yorumlara ve puana baktıktan sonraki beklentilerinizi karşılamayabilir. nede olsa 15 yıllık bir film. sinemanın(özelliklede gerilim alanındaki) gelişimini hesaba katmak lazım. ama ne olursa olsun seven filmi kendi alanındaki en kalitei filmlerden.
falconx74
falconx74

7 Şubat 2005 tarihinde eklendi
mükemmel bir gerilim-kara film başyapıtı..
burakzekai-29
burakzekai-29

31 Aralık 2005 tarihinde eklendi
filmi az önce izledim hakikaten iyi bir film gerilimi iyi hissettiriyorlar sürükleyiciliği oldukça fazla ama çok daha iyi gerilim filmleri izledim beklentilerimin altında kaldı ama yine de çok iyi bir film...
solidussnake
solidussnake

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Harika bir gerilim filmi.Filmi izlemeyin diyenleri dikkate almazsınız umarım.Gerilim filminde aksiyon öncelikli olmak zorunda değil.
eraysinema
eraysinema

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
süper bir film çok güzel kevin spacey çok
sert bir rolü oynamış