film çok sağlam.çok surukleyici ve durmaadn supriz sonu tahmin etmeye çalışıyorsunuz ama bu filmde supriz son falan yok.kurgu senaryo çok iyi ama son supriz değil.Herkezin yorumunda final çok supriz diye nitelendirilmiş ama değil yane.film bitti ben hala bir supriz bekliyordum.Ama gerçekten iyi bir film Pitt,Freeman ilr iyi bir ikili oluşturmuş ve her zamanki gibi Spacey muhteşemdi.Bu adamda gerçekten büyü var
bu film gerçekten harika bi anket yapılsa 100 kişiden sadece 1 kişi çok kötü der o da demiş zaten. bir film kült safhasına bedavadan ulaşmaz. filmde heyecan son dakikaya kadar sürüyor ve tabii ki ilginç son . Brad +morgan=so good:)
En son söylemem gerekeni ya da belki de hiç söylememem gereken birşeyi bu kez söylemeye karalıyım ve ilk başta söyleyeceğim. Filmin sonuna kadar kafamızda teoriler üreterek yanıtlamaya çalıştığımız katilin kim olduğu sorusuna odaklanmışken, filmin gidişatını ve kaçırmamanız gereken anahtar noktaları kaçırmayıp filmden maksimum keyif alabilmek için katilin, filmin ana karakterleri Dedektif David Mills ( Brad Pitt ), ya da Dedektif Lt.William Somerset ( Morgan Freeman )olmadığını belirtmek isterim. Katilin her zaman ana karakterlerin içinden çıktığı gerçeği ile izleyicinin kafasını bulandıran filmlerin etkisiyle bu iki ana karaktere şüphe ile yaklaşırken, konuştukları, yaptıkları her hareketin altından bir sonuç çıkarmaya çalışmayın bırakın dedektifler kendi işlerini yapsın ve katili yakalamak onlara kalsın. Siz oturduğunuz yerden filmin içine dalıp keyfini çıkarmaya çalışın. Yönetmen David Fincher’ın da istediği sizin katili bulmaya çalışmaktan ziyada filme odaklanmanız, çünkü filmin sonunda size düşünecek ve kendinizi sorgulayacak oldukça fazla olgu zaten kalacak.
filmde en etkileyici oyunculuğu başta kevin spacey göstermiş...Zamanına göre sonu kült film kategorisine girecek kadar etkileyici film olmuş.. filmin konusu zaten harika...ve etkilendiğim filmlerden birisi....
film o kadar da güzel 1 film degiL.. hani demissiniz ya mustesem son . o son iste beni hic sasırtmadı.. filmi dikkatli takip edersen anlaya biliyosun.. ama izlenmeli. :D
Yedi, senaryosu Andrew Kevin Walker tarafından yazılmış, yönetmenliği ise David Fincher tarafından yapılan 1995 yapımı filmdir.Filmde Hristiyanlık'ın 7 ölümcül günahını işleyenleri kendi vahşi yöntemleriyle öldüren bir seri katili ve onun peşindeki iki polis dedektifinin çabalarını konu alan hollywood yapımı bir filmdir. Benim eleştirime gelecek olursak. Baş roller dışında oyunculuklar çok iyi değildi. Ancak gerek senaryonun bu denli iyi işlenmesi ve sürükleyici olması gerek baş rollerin değişimini adım adım hissettiğimiz bir yapım olması sebebiyle benden 4 puanı almayı hak etti