Filmin hakkında önceden malumat almak sizi heyecanla izlenesi bir film olarak gelebilir bu gayet doğru kendi kategorisindeki filmlerden çok farklı konu klasik gibi dursada sizde farklı bir tat bırakıyor normal bir izlenim sürerken birden katilin kendini polislere teslim etmesiyle şaşırıyorsunuz ve meraklanıyorsunuz ve hiç beklenmedik bir sonla bitiyor ve ayrıca oyunculuk mükemmel klasik amerikan laf kalabalığıının dışında iyi konuşmalrın olduğu bir film
Mükemmel bir film.İlk dakikasında son dakikasına kadar heyacan ve merak içinde izlediğim bir fimdi.En iyi yönü son 5dk düğümü bu kadar geç çözmeleri harika olmuş.
yedi gerçekten bir fenomen...senaryosu-kurgusu-oyuncuları tam anlamıyla bir klasik...kaç kere izlediğimi inanın bilmiyorum..izlemediyseniz kesinlikle ama kesinlikle izleyin derim
tembellik ve öfke john doe'nun en çok nefret ettiği günahlardı bence. tembel kurbanına bir yıl boyunca işkence yapması, öfke kurbanı olan mills'in (brad pitt) ölümüne kadar acı çekmesini sağlaması sanırım bunu en iyi kanıtı. mükemmel bi film.
tek kelime ile anlatılmk istenilse mükemmel. bundan baska bir sey ile daha kısa anlatılamaz. david fincher yine mükemmel bir iş çıkarmış. az film yapan bir yönetmenin de kötü bir film yapması beklenemez. ellerine sağlık.
filim gerçekten diğer bu tarz fılmlerden ayrı tutmak gerekir.nedenine gelınce filmin baştan sona kasfetli havası gerçekten insanı geriyor,oyuncalara gelınce kewın spensy olağanüstü.Bu tarz fılmlere ilgi duyanlara hararetle tavsiye ederim.10/10
Tam bir başyapıt. İlk izlediğimde Senaryosuna hayran kaldığım ve sonraki yıllarda senaristini takip ettiğim bir film. Maalesef Andrew Kevin Walker' diğer eserlerini pek tutmam. Sadece seven için bile kalbimizde yer alabilir. Kesinlikle tavsiye ederim...
Film gerçekten çok güzel 2 saat hiç sıkılmadan ekrana yapışıp izledim. Çok beğendim ama zaten polisiye bir film olduğu için her olaya şüpheyle izledim o yüzden son sahnelerde ne olucagınıspoiler: acaba karısının mı kellesi yoksa köpeklerin mi diye düşündümspoiler: ama bu çök tatlı bir tat katmış filme ben gayet beğendim
Bu filme kötü eleştiri yapanlar gidip Selena dizisini izleyebilir böyle bir başyapıta kötü eleştiri yapanlar filmi kesinlikle anlamamıştır.İnsanlar anlamadıkları şeyi kötülemeye bayılırlar herkesin anlayabileceği bir film değil