Köstebek
4,3

tarhansimsek
tarhansimsek

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmin süresi ve durağanlaşan bazı sahneler yanında johnny depp ve Al Paçinonun oyunculuklaerı tamamen filmi götürüyor. Özellikle johnny Deppin kanımca performansının tavan yaptığı filmlerden biri. Mafya iç yapısından çok ikili ilişkilere dayanan kurmacayı izlerken sıkılabilirsiniz ama sergilenen oyunculuk sizi tamamen filmin içine çekiyor.
Ceren S.
Ceren S.

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Oyunculuklar tek kelime ile harika.. Al Pacino ve Depp resmen döktürmüşler :D Güzel bir film ancak iz bırakacak bir film değil. Yinede izleyin derim 10/7
mrs-durden
mrs-durden

8 Haziran 2008 tarihinde eklendi
güzel bir mafya filmiydi ancak filmde beni en çok etkileyen al pacino ve johnny depp in harika performanslarıydı özellikle de johnny depp çok ağır bir rolün altından başarıyla kalkmayı başarmış ve donnie nin kararsızlığını çok iyi yansıtmış bu tarz filmleri sevenler bunu da çok sever
echiscarinata
echiscarinata

16 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
üstadın altında ezilmeyen hatta kafa tutarcasına oyuculuk sergileyen johnny deppi hayranlıkla izleyeceksiniz,özgün bir senaryosu var filmin,tempo düşük diyen arkadaşlara katılmıyorum,film sizi içine en başta alıyor,zaten sona kadarda bırakmıyor...mutlaka izleyin kral ile deppin performans maçı sanki.
letmetellyousth
letmetellyousth

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sıkıcı gelebilir ama çok harika bir film
erdemmarasli
erdemmarasli

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film muhteşem ve son derece duygusal bir müzikle giriyor ve aynı müzikle bitiyor. Al Pacino ve Johnny Deep aynı filmde buluşuyor diye izledim ama umduğumu pek bulamadığımı söylemem gerek. Yinede piyasadaki bir çok basmakalıp Mafya-Polis filmlerinden daha kaliteli.
echo-clfckr
echo-clfckr

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ilk başlarda sıkıcı gelebilir ama film müthiş..abicm adı köstebek alupta kötü olan varmıdırki konu itibariyle çekici bir konu binbirşey türetilip dev oyuncularla çekmişler işte johhny depp ve al pacino başrolde..
Sikimic
Sikimic

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Kesintisiz temposuyla taktir edilmeyi hak eden bir film. Tüm Al pacino filmleri gibi bu filmde izlenmeli. 10/9
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Tv’de izledim reklamdan dolayı pek takip edemedim ama sürükleyici bir filmdi...
beck31
beck31

19 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Al Pacino hayranligimiza bir hayranlik daha katmis ne kadar basarili bulsamda Johnny Depp e pek yakistiramadigim ve gercek bir hikayeden uyarlanmis olmasinida dusunerek harika bir film oldugu kanisindayim.10/9
Faik Kartalmis
Faik Kartalmis

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
mafia ya nın kurallarını anlatan film . jonney depp oyunculuğud amuhteşem tabi efsane al panino nun da
august-king
august-king

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Scorsese’nin köstebeğinden daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.10/8.5
caglayanbolova
caglayanbolova

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
cok guzel bir film, siddetle herkese tavsiye ediyorum
johnnydepp-1903
johnnydepp-1903

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ben filmi yeni izledim cok begendim biraz duru akıyo film ama johnny depp ve al pacino iyi oynamıs ayrıca michael madsen de filmde var ve üçlü filmi iyi sürüklemiş ben 8 verdim cünkü 9 un abartı olucagını düşündüm bana diger johnny depp filmlerinden biraz daha duru bir film geldi ama herseye ragmen kesinlikle izlenmesi gerekiyo kaliteli bir yapım ...
eppack
eppack

18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
johnny'i ajan olarak izlemek büyük keyıf verdı bana;öncelıkle belırtmek ıstıorum :))
sora;al pacıno-johnny depp isimlerının fılmde bı arada gecmesı bıle fılmı izlettırmeye yeter bnce..
kısacası;izlenesi tipik,fakat gercek hayattan alınmıs bı mafya fılmı :)