Köstebek
4,3

Stanley-2
Stanley-2

1 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Beklediğimden daha iyi bir film çıktı karşıma. adını çok duyup da fırsatını bulup bir türlü izleyemediğim filmlerden biriydi Köstebek. kısa yoldan söylim izlediğim en iyi mafya filmlerinden biri. sonuç itibariyle gerçek bir olaya dayanan, çok iyi ve sahici repliklerle bezeli bir senaryoya sahip. diğer büyük bir kozu ise yönetmen. baştan sona kendinden emin ve düzeyli bir anlatımla tempoyu çok iyi ayarlıyor. Ve tabi ki Al Pacino ve Jonny Depp... İkisi de üst düzeyde bir oyunculuk sergilemişler.Köstebek’te -yine bazı filmlerde gördüğümüz gibi- her mafya topluluğunun öyle para içinde yüzen karizmatik adamlardan oluşmadığı gözler önüne seriliyor. görüntü olarak zaman zaman hepsi birer ayaklı mafya tanımlaması olabilir, ancak yanında karısı dururken yemeği kendi yapan kaç mafya adamı gördünüz? bunun yanında kendi içlerinde kuralları olan bu toplulukta herkes konulan bu kurallara uymak zorundadır. en acı olanıysa infaza çağırılmak. düşünsenize evde televizyonunuz karşısında en sevdiğiniz belgeseli(Çitaların geyik avı!) izlerken ansızın gelen telefonla üstünüzü giyinip kendi infazınız için evden çıkıp gittiğinizi. nasıl çıkarsınız o evden? İşte mafya olmak kimi zaman böyle şeyler gerektiriyor! bunun yanında mafyanın içine girmek istek doğrultusunda değil de bir zorunluluk hali ve sonrasında bozulan psikoloji sonucunun bir ürünü olduğu alttan alta Jonny Deep’in karakterinde açığa çıkartılıyor.Kimi zaman repliklerinin doğallığıyla insanı güldüren kimi zaman acımasızlık ve çaresizlik durumlarıyla mafyanın gerçeklerini ortaya koyan ilginç ve düşündüren bir film Köstebek. Son olarak biraz da Al Pacino ve Jonny Depp’i bir arada görmek için izlenmeli diye düşünüyorum.(8)
becksbur
becksbur

8 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
gercekten acinilacak bir mafya babasi rolü ancak boyle oynanir .enfesti al pacino gercekten bitirmis ama sunu unutmamak lazim deep de harikaydi.Bu ikili cok is yapar gercekten super bir filmdi.Gagster filmlerine bayiliyorum ozellikle al pacinolularina..
holywood-2
holywood-2

29 Nisan 2005 tarihinde eklendi
johnny depp in ben buradayım dediği filmlerinden en başarırılısı bence.al pacino nun yine her zaman ki gibi karşısında ki oyuncuyu tecrübeli vari konuşmaları filmde sıkca yer alıyor:))zaten o bunu hep yapıyor dimi
iyomi
iyomi

29 Ocak 2005 tarihinde eklendi
çok iyi bir film.Başlarda biraz sıkıcı olsa da sonra durum kavranıyor ve daha da heyecan kazanıyor.Kesinlikle seyredilmesi gereken bir film.Özellikle oyuncular süper.Bu film Kaçmaz!
piranha-online
piranha-online

24 Ekim 2004 tarihinde eklendi
Burada slamdunk/ arkadaşımızın dediklerini doğruı buluyorum filmde tek eksik yan Al Pacino babamızın pek kendini göstermeyi başaramamış gibi geldi banada ama herşeye rağmen Depp ve Al Pacino mükemmel bir birliktelik sergilemişler...Bu filmden yeni haberim oldu Depp ile Pacino yu beraber bir filmde göreceğimi aklıma gelmezdi.Bu filmi gördüğümde şaşırdım doğrusu...Gerçekten mükemmel bir film olmuş...
9/10
magicboycoskun
magicboycoskun

13 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
bana bu filmi nerede bulabileceğimi söyleyin.şu anda izlemek için bütün cd merkezlerini dolaştım yok yok yok.bu film bence mükemmeldir.tabi mükemmel olacak en çok sevdiğim iki oyuncu deep ve pacino oynuyor.
movieto
movieto

26 Aralık 2003 tarihinde eklendi
İyi ve kötünün birbirine nasıl karıştığını gösteren kaliteli bir film. Filmin sonunda bir çok şeyin anlamını sorguluyorsunuz.
ebasdar
ebasdar

24 Şubat 2003 tarihinde eklendi
yaşanmış gercekten güzel bir hikaye.mafyanın içindeki dramları anlatan ve bu dünyada da 30 yıl calışmasına karsılık istediği yere gelemeyen ve her gün ölümü bekleyen insanların hikayesi.oyuncular gerçekten çok iyi.