Bir Kadının Seks Günlüğü
2,9

ilsalaron
ilsalaron

27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en cüretkar sahnelere sahip erotik bir dram en son sanırım 9.5 hafta bu alanda bu kadar cüretkar sahnelere ssahipti. Sağlam bir hikayesi ve kurgusu var.
daybyday8181
daybyday8181

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
Türk toplumumuzdaki yaşanan cinsel hayatı düşündüğümde halkımızn filmi izledikten sonraki yorumlarına da ancak bu kadar gülebilirdim ..konu saptırılmış ve ulaşması gereken msjı malesef bi kaç sinema sever kişi kavrayabilmiş :( yazık !!! Görmek İstediğiniz Gibi Bakıyorsunuz
freedomknight
freedomknight

20 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
10/10 Kesinlikle muhteşem bir film.2009 Yılının en iyi filmi.Ama tabiki herkezin algılayabileceği bir film değil.Özellikle Türkiyede yaşıyan insanların sex hayatı yok denecek kadar az ve hissiz olduğunu düşününce filmden verilen mesajlar yerine ulaşmıyor doğal olarak.Filmin finalinde tüylerim diken diken oldu.Böyle bir final hiç mi hiç beklemiyordum.

Kimseye tavsiye etmiyorum;) Bırakın azınlık izlesin,bırakın azınlık anlasın.Film hayatımda büyük bir değişiklik getirdi.Hayat görüşünüzü değiştirebiliyor.Bırakın beğenmeyenler aynı hayatı yaşamaya devam etsinler.Bizse,

yeniden doğalım...

Aytac Akcin

Inanç perdesi ne kadar kalınsa,akıl güneşi o kadar geç doğar.
scirak5
scirak5

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
fılm oldukca dusundurucu kesınlıkle ızlenmelı son sahnesıne kadar bulacagınız cok sey var fılmı ızlemeden kotuleyenlere de hayret edıyorum cok guzel bır fılmdı
huseyinerdemir1985
huseyinerdemir1985

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
yorumlar hakkında yorum yapcam...film henüz gösterime girmeden izleyen arkadaşlar var aramızda...hani şu daha yönetmeni izlemedi abi sizin için getirdik olayına döndü bu durum...kitaptan ve yaşanmış bi hayattan uyarlandı bu film ama herkes çok sıkıcı olduğundan bahsediyor...bence izlemeden diğer izleyicilerin kafasını kariştirmanın bir anlamı yok..sonuçta emek verilen bir iş...herkese tşkler...:)