Mary ve Max
4,1

Engin Yüksel
Engin Yüksel

3 Kasım 2014 tarihinde eklendi
gerçek bir olaya dayanan animasyondan öte bir yapım. Ayrıca homoseksüel bir karakterin Yunan olarak tasvir edilmesi ve sima olarak Max'in bana Demirel'i anımsatması da ilginç kesinlikle izlenmeli 8/10
jamesbond-2
jamesbond-2

13 Haziran 2015 tarihinde eklendi
Farklı bir animasyon,aslında ortak noktaları olmayan Mary ve Max adlı iki mektup arkadaşı'nın kimi zaman hüzünlendiren kimi zaman da güldüren sıradışı hikayesi,benim hoşuma gitti 8/10
Spike
Spike

21 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
beneğenerek izlediğim bir animasyondu, yavaş temposu farklı bir havası vardı. Ama kesinlikle sıkıcı değildi
cannac88
cannac88

27 Ekim 2010 tarihinde eklendi
samimi bir şekilde söylicek olursam oldukça keyif aldığım bir animasyondu izlemeyen arkadaşlara mutlaka izlemesini tavsiye ederim
nfs
nfs

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
naif, keyifli, hüzünlü, harika çekimli bir animasyon..ratatouille, wall-e, mary & max diyorum..
ExJin
ExJin

23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
İşlenen temanın melankoli olmasına rağmen izleyiciye aksini empoze eden çok başarılı bir animasyon.Bu mektup olayına feci imrendim, keşke benim de mektup arkadaşım olsa dedim... Ama herhangi bir haneye,saf duygularla, filmdeki amacın aynı şeklini barındıran bir yazı yazsam ve bu mektubu x adresine göndersem... Yüksek ihtimalle alıcının 'gönderen' adresini ziyaret edip 'sapık' nidalarıyla böğrüme tekme indirmesiyle son bulur. :) Tabi bu Türkiye sınırları için geçerli, dışarıyı bilemiyorum.Zaten bu siyasi sınırlar dışındakilerle anlaşabilecek dilsel kapasiteye de sahip değilim :)
borz-2
borz-2

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
haftasonu öğleden sonrası için ideal bi film. güldürmekten öte sürekli gülümsetiyor.