Ahmet Büke
8 Ekim 2021 tarihinde eklendi
çok uğraştım 3 sefer denedim.. O kadar bayıyorki film.. Devamını getiremedim… bu kadroya büyük yazık olmuş.. Bo kadrodan nasıl nu kadar sıkıcı sıfır sürükleyici film çıkmış anlamak imkansız.. Olmamış ya..
Filmin sinematografisi ve craftingi tabi ki mükemmel. Bu bütçelerle o kadarı da olsun. Fakat bence tamamen bir ucube gösterisi olmuş. Bir filmin en önemli yanı inandırıcı olmasıdır. Rober DeNiro' yu gençleştirme çabaları, bir çok sahnede yüzünü 3d makyajla destekleme hamleleri filmin bütün inandırıcılığını alıp götürmüş. Bu adam yaşlanmış. Yaşlı rolleri oynaması lazım artık. Nedir o bazı sahnelerde eski kendine has yürüyüş tavrını yapmak isterken bir ucubeye dönüşmesi. İnanılır gibi değil. Filmin diğer karakterlerinin de eski italyan mafya filmlerinde devamlı karşımıza çıkan fakat artık yaşlılıktan oyun veremez bir halde karşımıza çıkarılması tamamen seyirciyle dalga geçmek diye algılıyorum. Sıkılarak izledim.
Çok merak ettiğim bir filmdi.Keyifle izlemeyi bekliyordum.Daha ilk dakikalarından pişman etti kapattım."ouncu dakikadan sonrası benim için önemsizdi.Canlı hayvana zarra verilmemiştir ,umarım sadece bir efekttir.Oyle sahne koyulması bile İĞRENÇTİ .Hareket eden bir tavuk ele alınıp o şekilde kesilmesi gaddarcaydı.Bir daha bu yönetmenn çektiği filmi izlenen .Hayvana işkenceyi normalleştiriyorsunuz.Özendiriyorsunuz iyi birşeymiş gibi.