mehmeterhanucarr
20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
mükemmel ötesi bir çocuk filmi aslında buna çocuk filmi de demek yanlış yediden yetmişe herkesin izlemekten keyif alacağını düşünüyorum hiç bir şekilde sıkılmadan hatta film biraz daha uzun olsa da izlesem dediğim yegane filmlerden 10/10
yılların eskitemediği film böle film olmas çok iyi bi film genç kuşaklara hala hoş vakit geçiren sıktırmayan gsl bi film mutlaka seyredilmeli seyretmeyenler izlemeye değer yani
ya bu filmin hepimizde yeri ayrıdır herhalde.baya eskiden seyretmiştim defalarcada tv de seyrettim mükemmel bir film ya.robin williams döktürüyor.kirsten dunst gelecekte neler yapacağının sinyalini veriyor.senaryo harika yine olsa yine seyrederim tarzında bir film.10/10
çok kaliteli bir film ve müthiş bir hayalgücü eseri... dicek başka bişey bulamıyorum. Jumanji’yi 5 defa izledim ve abartmadan söyleyebilirimki her tv’ye çıkışında ne olursa olsun izleyeceğim filmlerin başında geliyo...
filmi izlerken filmdeki küçük kızı bi kişiye benzetiyordum ama çıkaramıyodum filmi izledikten bir sene sonra hatırlayabildim o küçük kız örümcek adamdaki mary jeyn,müthiş bir kıadın sırf onun için bile seyredilir