Gen

krusty-krab
krusty-krab

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bence kötü bir film.Kolay anlaşılan bir konusu yok ve ayrıca insanı korkutmayı bile başaramıyor.
nurmehmettuna
nurmehmettuna

3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izledim çok kötü bir film olmuş tavsiye etmiyorum.Evet Doğa Rutkay bu film de çok sırıtmış.Korku filmlerinde mümkünse oynamasın.
pulpsagodfather
pulpsagodfather

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
insanı ha gerdim ha gerecem derken sıkıntıdan patlatan.çekim kalitesi iyi olmasına rağmen kötü bir film.film sonlara doğru hızlansa bile sözde sürpriz olan kofti bir finalle noktalanarak son buluyor.shockhabercilerden böyle bir film beklemezdim.10 üzerinden 1
kaderimsin3886
kaderimsin3886

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence berbat bi film türk filmleri kopyacılıktan cok biraz özgün ve orjinal olmalı. bu film hipnoz filminden yola çıkarak hazırlanmış birazda ivediye getirilmiş.
papatyam-7718
papatyam-7718

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ben hiç bu kadar kötü bi film izlemedim. bazı sahneleri çok gereksiz uzatmışlar. bence çok fazla soru cevapsız kalmış filmde. iyiki sinemada izlemedimde evde izledim bu filmi verdiğim paraya acırdım walla. kısacası çoook kötüydüüüüü
sinema
1 ziyaretçi
2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bu film için üç kelime yazabilirim berbat berbat berbat. Oyunculuk kötü, konu işlenişi kötü kısacası herşey kötü size bir tavsiye kesinlikle izlemeyin. Sinir bozucu bir film
libido27
libido27

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en berbat 3 film arasına girmeyi başarabilen, söylentilere görede senaryosu alıntı anlamsız bir film

10/1 aslında bir puan bile vermezdim.
oburoglu
oburoglu

12 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Çok kötü..
Özge O.
Özge O.

10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Işıklandırmanın ilginçliği dışında filmde beğenilecek fazla birşey yoktu.Beklediğimden çok daha kötü ve vasatın altında çıktı.Bu kadar iyi bir bütçe ile bu kadar kötü bir film nasıl çıktı anlamıyorum.Ve tavsiye etmiyorum zamanınızı ve paranızı boşa harcamış olursunuz.(10/1)
behramx
behramx

2 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Türk Filmi = 1 kez ?, 2 kez Düşün

Filmde korku Temasını Baştan Sona Kadar Aradım ama bulamadım..!

Filmin en önemli şeyi olan senaryo kopuk kopuk ilerliyor anlamsız kalıyor. (?)

Senoryoda Tuhaf bir şey var ne zamandan belli akıl hastaları 1 gecede Zeki insanlara dönüşüp dışardan tahini çıkmış bir psiktratris uzmanını, 1 komiser ve1 cinayet dedektifini alt ediyorlar anlamış değilim zeka yönünden hadi desem bunu 1 kişi yapar ama bu 1 değil 2 değil 10 kişi :S imkansız (!) film türk sinamsına göre iyi ama korku arıyorsanız 0
irensaltali
irensaltali

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Tamamiyle özenti bir flim. Gerilim yaratmak için yapılmış ama hiç bir işe yaramayan sadee izleyeni güldüren; sis, yanıp sönen lamba, anlamsız ses tonuyla konuşma gibi artık klasikleşmiş şeylerle dolu berbat denecek bir flim.
ilsalaron
ilsalaron

10 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Ne güzel ümitlenmiştim, Dabbe ve Beyza’nın Kadınları’nın filminden sonra ve kendime kendime artık Yeşilçamda da çok güzel korku-gerilim filmleri yapılabiliyor diye, bir umut doğmuştu, gerçi Dabbe filminde diyalog kötü olsa da hiç olmazsa sağlam film temeli vardı. Ancak, Togan Gökbakar ve tayfası öyle bir fiyaskoya imza attılar ki, benim umudum sanırım bir başka bahara kaldı. Bir kere bu film, kimse kimseyi kandırmasın, geçen yıl sinemalarımızda gösterilen Hipnoz filmin kötü ama çok kötü bir 'remake'dir. Ancak, Gökbakar o kadar zeki ki (?!) , bu filme Hollywood yapımı 80-90’lı yılların B etiketli filmlerinden sahneler serpiştirerek sözüm ona kopya olmadığını kanıtlamaya çalışmış. Zaten burada asıl filmde oynayan oyuncular 'Dikkat Şahan Çıkabilir' ekibi ve tayfası, asıl konuk oyuncular Doğa Rutkay ve Haldun Boysan. 'Dikkat Şahan Çıkabilir' çok sevdiğim ve takdir ettiğim program, ancak bu tür programın böyle basit ve kötü bir filme, sırf reklam olsun diye alet olması son derece yanlış ve gereksiz, zaten o programın reklama ihtiyacı yok. Oyunculuklara gelince, ben sanırım ömrüm boyunca Doğa Rutkay’ın oyunculuğuna alışamayacağım, son derece zorlamalı oynayan bir oyuncu hele bu filme hiç mi hiç olmamış. Diğer oyuncular bu filmde adeta kendilerini kanıtlamak için oynamışlar, sonuç hüsran tabii. Sadece burada takdir edilecek bir oyuncu varsa o da Haldun Boysan’dır, yeşilçam böyle bir oyuncuya senelerce nasıl hakkını vermedi anlamak mümkün değil, ayrıca müthiş bir ses tonuna sahip. Filmde deniyordu ki, müthiş tecavüz sahnesi var (!?-o son sahneye müthiş tecavüz sahnesi denirse) ve Şahan filmde konuk oyuncu olarak görev aldı diye (?- ne zaman almış, Şahan hakikaten oynadı mı, eğer tecrit hasatası Şahan’sa, vah Şahan vah). En güzel cevabı film için bilmden Cemil Büyükdöğerli filmde verdi 'Sıfıra Sıfır elde var Sıfır, hatta eksideyiz amirim', evet en güzel yorumum bu olacak film için Sıfır hatta -1 puan. Acaba, merak ediyorum Gökbakar ve tayfası, Scary Movie tarzı bir film yapmak istediler de beceremeyip ciddi (?!) bir psikolojik-korku filmimi yaptılar. Hele o öldürme sahneleri yok mu gülmekten mideme kramplar girdi. Herkes korku filmi yaparken lütfen Hasan Karacadağ’yı örnek alsın, ciddi bir korku filmi ustası doğuyor, Türkiye’nin Takeshi Kitano’su olabilir yakın gelecekte. Son olarak, Türkiye’de sanatçı mı yok, jenerik müzikleri bile ingilizce, tipik Hollywood özentisi. Saygılarımla
onurgrn
onurgrn

8 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Filme dün gidip izledim. Ve sadece türk filmine katkı olması açısından düşündüğüm için paramın boşa gitmediğini düşünüyorum. Onun dışında korku filmi olmasına rağmen çok güldüm! Çok şey beklemeden gitmenizi tavsiye ederim.