Burakrises
13 Ekim 2010 tarihinde eklendi
bence bir erkek filmi olmuş yani yanlış anlamayın eğer aradığınız mükemmel bir kadroyla bol patlayıcı ise tam size göre bir film ben beğendim sonuçta çok iyi kadroyla berbat filmlerde gördük zırhlı kuvvetler gibi en azından öyle bir film değil 10/9
-Filmin beklentileri yükselten bir kadrosu var. -Başroller haricinde Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger ve Bruce Willis gibi ünlülerin konuk oyuncu olarak projeye destek vermesi bekleyenlerini hayli heyecanlandırmış olabilir.-Fakat ne yazık ki her türlü beklentiyi boşa çıkaracak bir yapım.-Öncelikle film hakkında söyleyebileceğim ilk şey, ?Rambo yanına birkaç adam almış artık işlerini tek başına halletmiyor? olur.-Kısacası Sylvester Stallone çatışma ve dövüş sahnelerine çok yakışan oyuncuları (Jason Statham, Jet Li vb.) toplayıp, onların sadece bu özelliklerinden yararlanmaya çalışmış ve bize kötü bir aksiyon filmi örneği sunmuş. Bu filmin birçok benzerini daha önce izlemiş bulunmaktayız, özellikle filmde dönen espriler çok fazla klişe oldu diyebiliriz. -Sadece çatışma sahneleri için filme giden izleyicilerden değilseniz vakit kaybı olarak değerlendirilebilecek bir yapım.
Devasa kadroyu biraraya toplayan Stallone iyi bir iş çıkarmış. Fakat bir nevi emeklierin filmi gibi olmuş. Bir sahnede Sylvester Stallonenin koşuşunu daha doğrusu koşamayışını görünce üzüldüm. Bence oyunculuğu tadında bırakmak gerekir. Ama film sürükleyici özelliğini koruyor.
Filmin inanılmaz bir oyuncu kadrosu var. Ben genellikle bu kadar iyi oyuncunun bir arada olduğu filmlerde hep hayal kırıklığına uğruyorum. The Expandables'de hayal kırıklığına uğramadım ama beklentilerimin çok altında kaldı. Filmdeki sahneler tek kelimeyle mükemmel ama ben aksiyon filmlerinde sahne performansı kadar senaryo yeterliliği de arıyorum. Ne yazık ki senaryo beni tatmin etmedi ve çok basit geldi. Umarım serinin diğer 2 filmi hakkında çok daha olumlu yorumlar yazarım :)
Oyuncu kadrosu ve aksiyon sahnelerine güvenilip;diyaloglara,kurguya ve esprilere hiç özen gösterilmemis.Senaryo namina hiçbirsey yok.Düz bir aksiyon filmi...6/10
Ustaların filmi... Şüphesiz ki bu da izleyicinin beklentisini yükselten bir unsur. Fakat her ne kadar beklenti yüksek olsa da beni tatmin etmedi. Kötü bir filmdi diyemem, filme başladığınızda zaten usta aktörleri gözleriniz ararken vakit geçip gidiyor, yani sıkılmazsınız. Ünlü aktörlerin hepsinin de tarzları muhteşem olduğundan filmi kötü bir proje olmaktan kurtarmış. Uzun lafın kısası izlemekten pişman olmazsınız; fakat izlediğinizde de vay be! demezsiniz
kesinlikle bu puanı haketmiyor...bu kadroyla ancak bu kadar kötü film çekilebilirdi...ne güzel bi aksiyon sahnesi ne güzel bir senaryo diyalog hçbişey yok..stathamdan hiç haz etmem ama bu filmdeki herkes o kadar yapmacıktı ki o bile gözüme daha samimi gözüktü...zorlama bir film gibi olmuş hadi kadro iyi nasılsa seyirci ne desek ne yapsak izler gibi olmuş...ah ah nerde o uzmandaki stallone ah...
Bu tür filmlerin genel puanı 7.3-7.7 ciwarındadır.Oyuncuların performanslarıyle doğru orantılı bu seyirde gider...Bu film 8 i hakediyor..Güzeldi.Aksiyona doyarsınız
Filmin adını görür görmez aklıma filmin şahane kadrosu geliyor. Kaç filmde bu kadar büyük oyuncu bir araya gelebilir. Gelirse kötü bir film ortaya çıkar mı ? Bence hayır. Filmi bir kenara bırakın kadro için bile izlerim.
kadroya diyecek söz yok. aksiyon sahneleri wuhhuu denecek türden. eh bi sahtelik de göremedim gayet gerçekçi. öyleyse seyredilecek bir aksiyon filmi bu 8,5/10