Batan sona aksiyon, bence filmin amac da buydu zaten... Aksiyon/macera trnde filmlerde ba ve yan rollerde oynayan bu kadar oyuncu ancak snrl srede bol bol aksiyon vaat eder. Dolaysyla konuda bir derinlik aramadm izlerken ve keyif aldm... Bu amaca hizmet eder bir ekilde izlerseniz keyif alrsnz diye dnyorum... Puanm 7,5/10...
Eksiklikler vardı ama böyle bir kadro bir aradayken nasıl umursarsınız ki? Vizyona girmeden önce böyle bir kadroyu bir arada toplayan yönetmenden beklenen şey kadro artı sadece aksiyon sahneleri değildi..Öncelikle sağlam bir senaryo gerekliydi ki izlerken hem filmin temelinden zevk alırken eşsiz kadroyuda zevkle izleyebilirdik..Senaryosunda boşluklar vardı başlarda sezdiğim tek olumsuzluk bu olmasına karşın devamında senaryonun giderek basitleştiğini ve aksiyon shnelerinin daha heyecan verici hale geldiğini gördüm..Yani yönetmen bu kadroyu bir arada topladı birde ak siyon olsun iş tamam gibi bir yolda ilerlemiş..Senaryo beklentilerin altında ve klişeydi kabul etmek lazım..Ancak bu filmin, kadronun, sountrackların, ve aksiyon sahnelerinin size verdiği izleme zevkini etkileyemiyor -öyle olmasını istediğiniz için belkide -Böyle bir kadro ne zaman bir araya geldi veya gelebilir ki..Bunları da geçtik ama filmde karakterlerin geçmişi dahil şu an içinde bulundukları urumdan bile hiç bir bilgi bilmeden izliyorsunuz..Çoğu aksiyon sahnesinde ise herşey tam yerine oturmamış kim öldü kim kaldı tam olarak göremiyoruz özellikle son kısımlarda..Bu çekima çılarından kaynaklandı sanırım..Şöyle akılda kalıcı,derin veya etkileyici bir replik,dialog varmıydı ende bilemedim açıkcası çünkü olsa bile bazı konuşmaları ve düşüncelerini saçma buldum sırf o sahneye dialog koyalım diye yapmışlar gibi..Aksiyon mükemmeldi, etkileyiciydi gerçekten heyecan verici ama yine böyle bir filmden klişe sahneler beklemezdim..Filmden beklenen kuşkusuz bu değildi kadrodaki bir kişinin fazlasıyla bir hayran kitlesi var.Ee böyle oyuncular bir arada ve bekleyen çok fazla.Kuru kuruyada beklemedik böylesine bir kadro bir aradaykeneşsiz bir film izleyelim dedik.Ama maalesef öyle değildi..Klişelerden arınamamış, dialogları beğenilmeyen ama çoğu aksiyon sahnesi gayet güzel ve aksiyonla doğru orantılı gelen mükemmel sountrackların verdiği zevkle mükemmel denemeyecek ama yerden yerede vurulmayacak bir film çıkmış.Ayrıca süresi daha uzun olsaymış diyorsunuz doymuyorsunuz çünkü bu oyuncuları izlemeye ama ortada senaryomu var ki bir şeyler eklesinler..Öyle olsaydı mutlaka derdik uzatılmış, saçmalamışlar.. Sadece sunu söylüyorum mutlaka kaçırmayın göze çarpan en önemli artısı kadro ve sadece bunun için izleyin..10/7
bakıyorumda millet burda ezberden atıp tutuyor daha filmi izlemeden yargısız infaz yapanlar var .İMDB puanı 8.8 hatırlatırım bu kadar yüksek aldığına göre vardır birşey.tamam senaryosu klişe gelebilir ama izlemek lazım farklı bir şey çıkabilir..
Ölme Stallone yaa devam. Süpersin amerikayı yeniden kesfetmeye gerek yok ya da olanüstü bir kurgu falan beklemeyin inception yaptı onu sadece oturun ve aksiyon üstadı önderliğinde mükemmel action bi film izleyin bekliyoruz.
Sylvester Stallone filmi hem iyi yönetmiş hemde süper bir rol oynamış. Film oldukça güzel,çok beğendim. Aksiyonu ve patlamaları bol sahnelere sahip. Birbirinden kaliteli oyuncuları getirmiş Sylvester Stallone.Jason Statham ile harika ikili olmuşlar filmde..Küçük espiriler olması filme güzel hava katmış.Aksiyon filmi sevenler mutlaka bu filmi izlesinler kaçırmasınlar derim :)
film konu filmi değil kesinlikle, 5 kişi gidiyor bir adaya, 1000 kişi öldürüyor, konu bu. ama dövüş sahneleri ve efektler çok güzel. hiç sıkılmadan sonuna kadar izletiyor, işi gücü bırakın bu filme gidin demem ama işiniz gücünüz yoksa yanından geçerken bi uğrayın derim. tam boş vakit değerlendirmelik.