Cehennem Melekleri
3,8

myener
myener

19 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
afişe ve oyunculara bakınca çok sıkı bir aksiyon filmi gibi görünüyor, ama çok sığ bir film.tek başlarına yaptıkları filmler daha güzel.senaryodan kaybetti
Ressam
Ressam

13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Harika bir kadro harika bir film. Son zamanların en iyi aksiyon filmi. Soluk soluğa seyredeksiniz. 10/10
ilvir13
ilvir13

30 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
film güzeldi de ben A-takımı nı daha cok begendim daha eğlenceliydi.bide bunun son sahneleri filan bi süre sonra sıkmaya başladı.Heralde bu filmin puanının A-takımından yüksek olması oyuncularından kaynaklanıyor.
muratsenturk35
muratsenturk35

18 Nisan 2010 tarihinde eklendi
chuck norris öldü mü? o sakın David Carradine olmasın
skous
skous

16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Stallone abimiz varsa sinemaya gidilir ve ızlenır..
Schwarzstein
Schwarzstein

14 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar çekilmiş muhtemelen en iyi aksiyon filmi diyebilirim. Filme yğksek beklentilerle gittim ve de müthiş zevkli bir gece geçirdim. Aksiyon severlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir film. 10/9
spoiler-2
spoiler-2

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar şaka demi bu. bu zamankaybı filme nasıl bu puanı layık gördünüz şaşarak bakıyorum.adamlar izleyiciyle alay etmişler resmen. maçoloğun dibine vurmuşlar.ya anlatamıyoum utanıyorum yazık hakkatten.
serfiraz
serfiraz

7 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Oyuncular tamam da filmde bir şey olmayınca hiç tadı olmuyor. Senaryo ve kurgu berbat. Oyuncuların hatırına falan da izlenmez. Ama yine de o kadar kalite adamı bir araya getirdikleri için 7 verdim.
suyumbike
suyumbike

21 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
yaşlı aktörlere ekmek çıksın diye yapılmış bir film, senaryo basit ama yine de sıkılmadım. gidilebilir.
sapkatr
sapkatr

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
olmamış, çok sıradan 2. sınıf bir film... TV için yapılmiş bir film gibi sanki. izlemeyenlerin birşey kaybettiğini sanmıyorum.oyuncuların ismi dışında elle tutulur hiç birşey bulamadım. rambo 3 teki, rus üssüne saldırdığı sahneyi tekrar çekse daha güzel olurdu.:P
Chosens
Chosens

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Eğlenceli, biraz fazla abartılı, arada bir komik, heyecanlı güzel bir yapım, ama kesinlikle sinema için değil televizyonda gösterilmesi için yapılmış bir film.
cem-2
cem-2

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle müthişti.Bu kadar oyuncuyu nasıl bir araya getirdiklerini merak etmemek elde değil :)
uslukaan
uslukaan

8 Eylül 2010 tarihinde eklendi
artık bu alemde tek sylvester tanırım o da kedi olandır. bırak bu işleri sylvester dayı :) aşırı derece berbat bi film show tv de yayınlanan salak hero filmilerinden farksız senaryo yok adam dövüyolar sadece:D zaten sylvester o çirkin tipinle ekranlarda görünmesen daha ii cepten yeme
UrZa-2
UrZa-2

13 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Film e gitmeyi düsünenler çoğu klişeleşmiş veya sırf yapılmak için yapılmış Olumsuz yorumlara aldanmasın..Hafta sonu güzel bir film izlemek isteyenler için gerek senaryosu gerek aksiyon sahneleri ile İdeal bir film.
lucky-2
lucky-2

29 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
İyi güzel harika bir aksiyon filmi. Ama bu adamlar kimdir, nedir, birbirlerini nerden tanıyorlar, bu eğitimi nereden almışlar hiç mi çıtlatılmaz izleyiciye be abi? Bazı yerlerde hikayelerle, karakterlere background kazandırılmaya çalışılmış amma velakin çok ama çok yetersiz kalmış. Birer anı olmaktan öteye geçememiş. Karakterler hakkında hiç bir ipucu yok. Onun dışında karakterlerin kendilerine has özellikleride çok sönük kalmış. Mesela Jetli karate üstadı, Jason bıçak experi ama diğer karakterlerin ne olduğu ne işe yaradığı belli değil. Sadece patırtı yaratmak için konulan ağır toplarmış gibi duruyorlar. Tüm bunları bi kenara koyarak izlerim diyorsanız aksiyon anlamında beklenileni vermiş. Macera, dalgası filmin başından sonuna kadar hız kesmeden devam ediyor. Arada 'al ulan sende geber' diyesiniz geliyo. Gore sahneler ne aşırıya kaçmış ne de çok az olmuş. Tam tadında bırakılmış. Ama açıkçası Sylvester abinin en son Rocky ve Rambo fiyaskolarından sonra bu filme oldukça önyargılı yaklaşmıştım. Filmin eksiklerinin ve kurgudaki boşlukların kadroyla doldurulmaya çalışacağına inanmıştım. Gerçektende öyle olmuş. Eğer 80lerin sonunda 90ların başında çocuksanız, Show Tv gündüz kuşağında yayınlanan ucuz asker filmlerini hatırlarsınız. Hani Michael Dudikofflu Kolombiya esir kurtarma filmleri. İşte The Expendablesta o filmlerin biraz pahalı bütçeyle ve popüler bir kadroyla çekileninden. Onun dışında hiç bir esprisi yok. Birde filmi ilk izlemeye başladığımda aklıma Oceans serisi geldi. Direk olaya girmek yerine, artık 'bu işlerden elini eteğini çekmiş' olan eski takım arkadaşlarının, özel bir görev için toplanması gibi bir başlangıç daha iyi giderdi. Klişe diyebilirsiniz ama film zaten yeterince klişeydi. Kaybedecek neyi var ki?