Cehennem Melekleri
3,8

rudeonerudeone
rudeonerudeone

7 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
stallone şu son dönemde iyi çalıştı zaten.rocky ve ramboyu uynadırdı,bir de kendi neslinin aksiyon yıldızlarından gayet izlenir bir ekip kurarak bu filmi çekti.amaç tabii ki aksiyondan başka bir şey değildi,izledikten sonra filmin amacına kesinlikle ulaştığını söyleyebilirim.ever konu çok klişe,karakterler de daha önce hiç görmediğimiz tipte değiller,ancak sürükleyici ve kendini izleten bir yapım çıkıyor sonuçta ortaya.türü ve buradaki aktörleri sevenler rahatlıkla tercih edebilir.bol bol patlama,adam öldürme,dövüş mevcut tabii ki film boyunca.sinemasal anlamda çok şey beklemek doğru olmaz,ancak yerinde beklentileri karşılıyor dediğim gibi.adamlar aksiyon diye bildiğimiz şeyi yaratan adamlar zaten.
Ilknur K
Ilknur K

13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Kadro güzel ancak Jet Li bu kadronun içinde sönük kalmış. Film klasik rambo filmlerinden bir tür. ama ihtiyar takım yine başarılı.
Fahri07
Fahri07

21 Mart 2011 tarihinde eklendi
sylvester stalloneun 85-90 larda aklı nerdeydi acaba?kendisi 60 yaşına gelmiş tabii willis ile schwarzenegger ve diğerleri de yaşlanmış bu yaştan sonra bir araya gelelim film yapalım.olmaz!madem film yapılacaktı 85-90 larda yapılsaydı.gelelim filme oyunculuk harika ama senaryo ve diyaloglar kötüydü yani bu kadroyla daha harika filmler (özellikle geçmişte) yapılabilirdi.üstelik ben jet li yi filmde pek fazla göremedim.jason stathamın bazı sahneleri güzeldi.sylvester stallone ye dövme ve sakal hiç yakışmamış.ayrıca schwarzenegger ve willis çok fazla filmde gözükmüyorlar buda eksi puan katıyor filme.filmin süresini biraz daha uzatıp daha güzel bir film yapabilirlerdi.sonuç olarak aksiyon sahneleri güzel ama mükemmel bir film diyemem.10/7(kadro için)
Meet-in
Meet-in

27 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Konusu çok basit fakat aksiyon sahneleri gözdolduran bir film vede kadrosu.Ama izledikten sonra akılda uzun süre kalan filmlerden değil. 6/10
odinhan
odinhan

18 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Sağlam kadrolu,iyi bir popcorn filmi...

10/7
Ceren S.
Ceren S.

20 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten eğlenceli bir film olmuş. Özellikle ikinci yarı gerçekten başarılı. Yok artık dedirten sahneler çok fazla ama zaten maksadınız eğlenceyse karşılığını yeterince alacağınız için sorun olmaz :)
V-for-memetta
V-for-memetta

6 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Aksiyon adına ne bekliyorsanız hepsi var.bride ünlü oyuncuları bir arada görünce insan biraz da merak ediyor nasıl bir film diye...bir sahne var ki orada ki söz güzeldi insanlık adına kalan son parçaları da o kızın intiharına aldırmadan gidişimle onlarda gitti...İzlemenizi tavsiye ederim.(benden 8/10)saygılarımla...
Spike
Spike

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim filmer arasında en bol aksiyon sahnesine sahip filmdi ve sahneler güzeldi
nesem92
nesem92

10 Ocak 2011 tarihinde eklendi
aksiyon sahneleri çok başarılı. sonunda bu kadar mı, bu muydu yani diyebilirsiniz ama sadece aksiyon sahneleri için bile izlemeye değer
aytac-001
aytac-001

1 Nisan 2010 tarihinde eklendi
çok güzel kadroo yaa sabırsızlıkla beklıyorumm
Rollercoaster
Rollercoaster

9 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Oyuncu kadrosu ve aksiyon sahnelerine güvenilip;diyaloglara,kurguya ve esprilere hiç özen gösterilmemis.Senaryo namina hiçbirsey yok.Düz bir aksiyon filmi...6/10
mali
mali

1 Mart 2015 tarihinde eklendi
Ustaların filmi... Şüphesiz ki bu da izleyicinin beklentisini yükselten bir unsur. Fakat her ne kadar beklenti yüksek olsa da beni tatmin etmedi. Kötü bir filmdi diyemem, filme başladığınızda zaten usta aktörleri gözleriniz ararken vakit geçip gidiyor, yani sıkılmazsınız. Ünlü aktörlerin hepsinin de tarzları muhteşem olduğundan filmi kötü bir proje olmaktan kurtarmış. Uzun lafın kısası izlemekten pişman olmazsınız; fakat izlediğinizde de vay be! demezsiniz
yarkadasdidem
yarkadasdidem

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kadro tek kelimeyle süper,bomba gibi..fakat sadece kadro var diyede o kadar puan verilemez, kadroyu bir kenara bırakırsak klasik konusu basit bir film,çokta abartmamak gerek, milleti toplamak için çekilmiş bir film gibi..
buragi
buragi

29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
aksiyon sevmeyenlere tavsiye etmem çünkü başka bir şey vermiyor film.
Siyahatlyprens
Siyahatlyprens

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
böylesine muhteşem dahası her biri kendi başına baş rol oyuncusu olan aktörlerden oluşan bir kadro olunca doğal olarak beklentide çok yüksek oluyor.. filmin beklentiyi karşılamadı açık, yinede aksiyon severlerin keyifle izleyeceği bol vurdulu-kırdılı yapım. çok daha iyisi yapılabilirdi. 6/10