Ölümsüzler
3,6

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

20 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
''300 Spartalı''yı referans göstermesi bu filmin kaybetmesinin birinci nedeni.O filmde hiç olmazsa çok iyi çekilmiş aksiyon sahneleri vardı,muhteşem görselliğin yanında.''Immortals'' ise adeta bir hikayesi yokmuş gibi duran çok ama çok zayıf senaryosuyla başka film ya da filmlerin popülerliğini kullanarak üç boyutuyla gişe yapmaya çalışan,kötü oyunculuklarla dolu,Tarsem Singh'in olağanüstü güzellikte görüntüler sunmaktan başka bir şey yapamadığı,''hesaplı'' bir film.2011'in en büyük hayal kırıklıklarından biri.
İlteriş Göktürk
İlteriş Göktürk

18 Mart 2012 tarihinde eklendi
Görsellik iyi olsa da hikaye ve kurgu zayıf. Antik yunan ile ilgili o kadar film çektiler ki artık hikaye kalmadı haliyle saçmalamaya başladılar. Hollywood'un artık başka konulara el atması gerek. Örnek Türk Mitolojisinde birçok destan var. Yapımcılar araştırsınlar hikaye bulmakta zorlanmazlar. Hem artık klişe olmuş antik yunan safsatalarının dışında bir konu olur, hem de helen oğlanları görmekten sıkılmış bizlere bir nefes aldırır.
Aysu Gokova
Aysu Gokova

23 Şubat 2012 tarihinde eklendi
300 filminden oldukça etkilenilmis , klasik bir intikam senaryosu ama genel olarak güzel bir film
Erdem Emekligil
Erdem Emekligil

16 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Mümkünse uzak durun bu filme 5/5 verenleri anlamıyorum.
Konu tamamen sallama yunan mitolojisi ile ilgisi yok ( şimşek ile ilgisi olmayan bir zeus var mesela).
Görsellik iyi sayılabilirdi 3D nin kattığı birşey yoktu.
Ayrıca aksiyon sahneleride son derece kısaydı.
Tuğba Kazancı
Tuğba Kazancı

17 Kasım 2011 tarihinde eklendi
filmi izledim.yapilan tanitimlar fragmanlar bende filmin görsellik açisindan çok iyi oldugu izlenimini yaratmisti ama izledikten sora öyle olmadigini düsünüyorum çok eksik konu olarak da izlenebilir yinede
irfan b.
irfan b.

13 Kasım 2011 tarihinde eklendi
filmi izledim kesinlikle tavsye etmiyorum hayatimda gördügüm en dandk kötü nünde altinda bi filim paraniza yazik derim
netehe
netehe

12 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Sıradan bir film olmuş. Konu, çekim, oyuncular ve final dahil herşey sıradan. 3D olması ise iyice gereksiz. Umarım devamı çekilmez.
celusrameda
celusrameda

12 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Filmi beğenip beğenmeme her zaman beklentilerinize göre şekillenmiştir. Filmin renk tonundan da anlaşılacağı gibi filmi 300'ün yapımcıları yaptı. Beklentilerim de buna göre şekillendi. Mitolojik karakterler her zaman ilgimi çekmiştir. Bu açıdan filme özgü oluşturulan kadro güzeldi. Fakat dövüş sahnelerinde 300'ün ötesine geçildiğini söylemek zor. Filmden tam anlamıyla keyif alabilmek için önceden gördüğünüz dövüş sahnelerini zihninizden silmeniz gerekebilir. Bir de her savaş filminde olan askerleri yüreklendirme konuşması gerekli bir sahne miydi bilmiyorum. Tarihteki bütün savaşlarda insanlar aslında savaştan korkuyor muydu dersiniz. Bu korkuyu yenmek için bir lidere mi ihtiyaç var, bilinmez bir şey. İnsanların bireysel anlamda kendi korkularıyla savaşamadığı gibi garip bir ayrıntı buluyorum bu sahnelerde. Özetlersek, filme gittiğinizde 3D olmasından da dolayı, sahneleri keyifle izleyeceğinizden emin olun. Fakat şunu da unutmayalım; bu film sinema sanatı açısından herhangi bir yenilik taşımıyor...
Tetsujin-2
Tetsujin-2

12 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Bu fil nasıl bu kadar beğenildi anlayamadım zira aynı şeyleri pişirip pişirip önümüze koyuyorlar.Yine bir kahraman, yine daha önceki yıllarda tehdit oluşturmayıp da baş kötünün eline geçmesiyle büyük bir felakete neden olabilecek bir eşya ve yine bir kahinin peşinde koşuşturma.Ne zaman bıkacaksınız bunları görmekten sayın sinemaseverler?Sadece görsel olarak değişen filmler yetmedi mi artık.Savaş sahneleri de çok yetersiz.3 boyuta hiç değinmeyeceğim bile rezaletti.Bu kadar kötünün arasında sıyrılan tek iyi şey sanırım tanrıların insanlara yardım edişini görmek.Paranıza ve vaktinize yazık etmeyin bence.
deceased
deceased

12 Kasım 2011 tarihinde eklendi
ben fılmı bugun ızledım gorsel efek acısından gayet basarılı ancak fılmın kotu adamı ve poseidon dısında konu ve ılerleyıs cok bos bır fılm olmus
sezin1982
sezin1982

1 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
300 Spartalı gibi amma görsel açıdan çok daha iyi ...
code-voldemort
code-voldemort

4 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
ilk yorum benden olsun artık god of war oyunun taklit etmeyin cekeceksiniz cekin artık