Ölümsüzler
3,6

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

15 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Savaş sahneleri ve oyunculuk bakımından iyi bir film olduğu söylenebilir. Ama senaryo bakımından insanı çok içine çekmiyor. Çok fazla Yunanistan propagandası yapıldığı apaçık ortada. Film neredeyse sadece Yunan'lıları yüceltmek için çekilmiş gibi. Çok iyi değil ama yine de emeğe saygı; izlenebilir. Ayrıca Henry Cavill'in oyunculuğuna da ayrı bir parantez açmak gerekiyor. ''Çelik Adam'' ve bu filmde müthiş bir oyunculuk sergilemiş. iyi seyirler...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

9 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Fena film değildi. Kendini izletiyor. Özellikle Yunan mitolojisine ilginiz varsa, çok fazla bir şey beklemeyin ama, yine de bazı tanrıların, titanların, ve benzeri unsurların yer alması ayrı bir tat veriyor. Aksiyon penceresinden baktığımızda da sırıtmayan, sıkmayan bir yapım olmuş. Rourke'un oyunculuğu ön plana çıkıyor. Ekibin geri kalanı da fena değil. Vakit geçirmek için tercih edilebilir. Singh, "The Fall" kadar olmasa da yine görsel bir şölen sunuyor.
volkanick
volkanick

11 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Kendi adıma filmlerindeki görselliği ve hayal gücünü sevdiğim ve çeksede izlesem dediğim (film çekmesinden bahsediyorum!!!) Tarsem Singh in zayıf senaryosuna rağmen üç boyutlu görselliği ile sinemasever bünyeleri cezbedici yapıtı
Ogulcan B.
Ogulcan B.

13 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Filmi bugün sinemada 3D şeklinde izledim.Mickey Rourke tabiki de yine sağlam oyunculuğunu konuşturmuş ona lafım yok fakat diğer oyunculardan böyle çok iyi oynamış diyebileceğim biri yoktu filmde ama kötü oyunculukta yok diyebilirim.

Filme gelirsek izlemeden önce 300 Spartalı gibi bir film bekliyordum ve beklentilerim de vardı filmden ama aksine film kesinlikle beklentilerimin altında çıktı neden diye sorarsanız filmin sonundaki savaş sahnesi hariç filmin nerdeyse bir tane bile dişe dokunur bir savaş sahnesi yok.Genel olarak görsellik bakımından da tatmin edici bir film değil bu filmde ne görsellik ne de savaş sahneleri ön planda değil.Filmdeki Tanrıların olayı da çok saçma benim bildiğim Tanrıların özel güçleri vardır ve Tanrılar ölmez ama bu filmde her ne hikmetse Tanrılardan kan falan akıyor hatta ölüyor.Filmin bana göre en büyük fiyaskosu ise topu topu en fazla 2 tane 3D sahnesi olması koca filmde en fazla 1-2 tane 3D hisettiren sahne var.Filmin iyi yanı yok mu derseniz de filmde her ne kadar çok fazla olay olmasa bile nerdeyse baştan sona kendini sıkmadan izlettiriyor.Ayrıca filmin sonlarına doğru bir savaş sahnesi var zaten filmde görüp görebileceğiniz tek sağlam savaş sahnesi o fakat filmin o sahneleri başarılı.300 Spartalı filminde savaş sahneleri dışında filmin soundtrackleri de çok iyiydi adeta izleyeni gaza getiricek cinstendi ama bu filmde sağlam gaza getirici bir soundtrack ben fark etmedim.Son olarak filmi izlemeden önce 300 Spartalı gibi bir film beklemeyin,benim beklentilerimin altında çıkan bir film sakın afişine ve fragmanına aldanıpta sinemada izlemeyin ama merak ediyorsanız biraz bekleyin evde izleyin.

6.5/10
Ugur Tazegül
Ugur Tazegül

9 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
türün meraklisi bir sinemasever olarak 300 spartaliyla karsilastirirsak tabiki hayal kirikligina ugrariz o bir basyapit çünki fakat biraz daha emek harcansa idi en az puani 7.2 olurdu imdb de buda filmi basyapit yapabilirdi özensizlik biraz fazla filmimizde
türü sevenler için muhtesem bir film. antik yunani baya güzel resmetmisler. manzaralar mükemmel
Tarihöncesi" diye baslayan bir Savas filminde görülebilecek tüm ögeler fazlasi ile mevcuttu..Seref ve Cesaret, yine karsisina Ihanet ve Korku'yu almis, kiyasiya dövüsüyorlardi..Her oyuncunun rolüne tam uyum sagladigi, filme ayri renk kattigi güzel bir film..Özellikle Mickey Rourke, Zalim Komutan rolünde ödüle layik bir performans ortaya koymus..Rourke'u daha önce pekçok kez isbilir, sogukkanli rollerde izlemis olanlar, birde bu filmdeki performasini mutlaka görmeliler..Elestrilerde görsel efektler fazla begenilmemis, bu elestiriye ordulardaki asker sayilarinin çogaltilmasi bölümlerinde katiliyorum..daha iyi yapilabilirdi..Ancak dagin etegine, kayalarin içine yapilmis yerlesim yeri efekti son derece basarili idi..Antik Yunan Mitholojisine dayanmasina ithafen yer yer 300 Spartali filmine gönderme yapan, ama 300 Spartaliya oranla yildizi sönük kalan, ancak ilkel silahlarla yakin savas sahnelerinde ilgi çekebilen bir film Ölümsüzler..Izlememis olanlar 300 Spartali filminden çok etkilenmisler ise, bu filmide mutlaka izlesinler, azda olsa begenme ihtimalleri var..ancak 300 Spartaliyi izleyip, pek begenmeyenler bu filme hiç uzanmasinlar..çok sikici gelebilir onlara 10 /7
Rollercoaster
Rollercoaster

13 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Bu yıl en çok merak ettiğim filmlerin başında İmmortal geliyordu,fragman oldukça etkileyiciydi.Ama izledikten sonra hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.Kullanılan teknolojiye,efektlere söylenecek birşey yok fakat hikaye daha fantastik,daha epik olmalıydı.Kendi klasmanındaki filmlerden farklı,öne çıkan yada kalıcı hiçbir özellik taşımıyor ne yazık ki.Mickey Rourke'a bir parantez açmak istiyorum.Keşke bu adamı daha erken keşfetselerdi.Oynadığı her kötü adam karakterini mükemmelleştiriyor.Yine çok iyiydi...6/10
Sandalphon
Sandalphon

14 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Fena değil, aksiyon ve fantastik öğeler güzel harmanlanmış, özellikle de türün meraklıları için izlenesi bir film fakat aşırı kanlı sahnelerin de olduğunu belirtmek gerekli, bana yüzüklerin efendisi ve truvadaki kale savunmalarını hatırlattı biraz, filmde dikkatimi çeken mantıksızlıklardan en önemlisi mitolojik tanrılarının tabiri caizse salak olmaları :) ya neyi neden yaptıklarını hiç bilmiyorlar ve sonuçlarını göremeyecek kadar saflar ya da kafalarında bir sorun var! en basit örnek; titanlar kurtulmadan olaylara müdahale edemiyeceklerini savunuyorlar, iyi de madem titanların sizin ölümünüze neden olacak kadar güçlü canlılar olduklarını biliyorsunuz neden serbest bırakılmalarını izliyorsunuz ki madeni kafalar? :) engellesenize o zaman kurtulmalarını! yok ille de kurtulsunlar da ölelim biz bu akşam diyorlar :) üstelik Yunan mitolojisine göre titanlar devlerdi, yani insan boyunda değillerdi, filmdeyse hepsi insan boyutundalar :) evcil bir titan türü herhalde bunlar yeni model! :) mitolojik filmler bazen görsellik ve farklılık yaratmak uğruna efsanelerin temellerini değiştiriyorlar, tanrıların savaşı filminde de kömür deposundan çıkmış misali kara pegasus göstermişlerdi şimdi de mini titan modelleri piyasada :) bu detayları bir yana bırakırsak oyunculuklar, görsel efektler ve dövüş sahneleri oldukça başarılı, en göze çarpan oyunculuksa kötü adam rolündeki mickey rourke, zaten bu adamın kötü adamı oynamasında doğal bir yeteneği var, aslında hiçbir şey yapmasına ve söylemesine bile gerek yok, adeta "işte ben kötü adamım" diyor resmen, insanın perdeye atlayıp tekme tokat dalası geliyor yani o derece başarılı bir karakter :) film bana biraz da kısa geldi, gerçi ikincisinin geleceği sinyalleri verilmiş fakat yine de olaylar daha detaylı anlatılsaydı fena olmazdı, sonuçta izlemesi keyifli bir filmdi tavsiye ederim...
hassan
hassan

11 Kasım 2011 tarihinde eklendi
filmin en öne çikan seyi hiç kuskusuz görsel bir sölen olmasi. tabikide bunda en büyük etken yönetmen koltugunda Tarsem Singin olmasidir her filminde oldugu gibi kiyafetler göz alici ve sasali.Tarsem in diger iki filminde oldugu gibi bundada hayal gücünün sinirlarini zorluyor ve karsimiza müthis görsel efektleriyle immortalsi çikariyor.
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

26 Mart 2012 tarihinde eklendi
titanlar olymposlular ve savaşları aynı konu farklı oyuncular
Rüya İçin Ağıt
Rüya İçin Ağıt

13 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Yunan tanrıları ve yunan mitolojisi ölen tanrılar.. Senaryo bakımından zayıf kalan film görsellikle tüm açığını kapatıyor. Zaman geçirmek için izlenecek bir film ama izlemeyene de herhangi bir şey kaybettirmez çünkü herhangi bir yunan tanrısının özelliği gösterilmemiş ve yunan mitolojisi yansıtılmamış. Görsellik ve savaş olsun diyorsan eğer izlemen gereken filmlerden biri, bu arada ikinci film için açık kapıda bırakılmıştı.
harbygirl90
harbygirl90

15 Kasım 2011 tarihinde eklendi
filmi sevdim... çok güzel sahneler vardi, özellikle hadim sahnesi :D ayrica son sahne degisik teoriler üretmeme neden oldu... mutlaka izleyin ^^
Fatih Sahin
Fatih Sahin

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

24 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Film eleştirmenleri bi kenara (Çünkü Türkiyede böyle bir film yapılamaz), 300 ü spartaküs ve dizisini diğer aklınıza ne gelirse miksere atın ortaya bu çıkıyor. On numara
Yasin G.
Yasin G.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

16 Kasım 2011 tarihinde eklendi
uzun bir süreden sonra ilk defa beklentiyle gittiğim bir filmdi.görsel açıdan 300'den pek bir farkını göremedim.konu olarak da oldubittiye getirilmiş bir senaryo var.neden savaş açılıyor, thesseus un geçmişi nedir hiçbir bilgi yok.abd sineması eskiden bu tarz filmleri daha iyi yapardı.şimdi konuyla kurguyla uğraşma zahmetine girmiyor.helen dünyasında kimse kalmıyor sadece bir köylü tüm kötülere karşı geliyor...sonuç olarak olmamış olamamış...
adonis
adonis

12 Kasım 2011 tarihinde eklendi
filmi birkaç saat önce izledim.. açıkcası beklediğim heyecanı uyandırmadı bende. filmin aşırı reklamı, beklentiyi fazla arttırdı diye düşünüyorum.. 6.8/10
Entel adam
Entel adam

25 Haziran 2013 tarihinde eklendi
Mickey Rourke için izlenir sırf bir süre sonra gözleriniz yoruluyor görsel açıdan tatmin edici türü sevenler için hoş bir film.