çok güzel bir film, keyifle izledim. Jaden smith gerçekten babası gibi oldukça yetenekli. jackie de seriyi devam ettirecek tek kişiydi bence tam karakterine uymuş. Ama Mr.Han´ı ilk filmlerdeki Kesuke Miyagi nin oğlu gibi gösterselerdi serinin bağlantısı devam ederdi...Kısaca.... 8,3/10
Harika olmuş. Çocukluğumda nasıl heyecanla izlediysem aynı heyecanla izledim. Jackie Chan ne yapsa izlerim. Jaden Smith inanılmaz iyi bir oyuncu olarak yetişiyor. Aynı babası gibi... Dans, dövüş, müzik, oyunculuk her konuda çok yetenekli bir çocuk. Şimdiden hayranıyım.
Adı gibi eski filmle bir benzerlik taşısa bence daha iyi olurdu, malesef eski karate kid lerin ruhunu filmde pek bulamıyorsunuz, bi hocanın yetiştirdiği karateci çocuk mantığında zaten düzinilerce film var,Eski Karate kid serisi bunlardan farklıydı, film aslında eleştiriyi adından dolayı hak ediyor, Filmin adına genç şampiyon desek kimse bu takılmayacaktı, kendi halinde başarılı bir film olacaktı, neyse yinede gençler için tatmin edici bir film olabilir
çok güzel bir film olmus jadon smithin sevimliligi filme ayrı bir izlenilebilirlik katmş jackie chan zaten tartısılmaz.. vee yine o efsanevi karate kid hareketi bu sefer biraz farklı ama... bence izlemelisiniz. 8/10 :))
güzel eğlenceli bir filmdi. jaden smith babasının yolunda ilerliyor belki daha iyi bile olur. jackie chandaki bu boynu büküklük bu mahmurluk bana başta garip gelsede rolünü çok iyi yapmış.7/10
keyifli bir film olmuş ama Jackie Chan in diğer filmlerine göre dövüş oranı daha az,dahaçok kung-fu nun felsefesine değinilmiş,şahane görüntüler ve jason smith in şirin oyunculuğu için çocuklarınızla gidilebilecek bir aile filmi olmuş 10/6
Jackie Chanin hangi filmi kötü olabilir ki... film oldukça güzel,film boyunca izleyiciye önemli mesajlar veriliyor..Dövüş sanatını ve Jackie Chani sevenlerin kaçırmak istemeyecekleri bir film... 10/10 ;)