The Karate Kid
3,7

zdsalbury
zdsalbury

21 Eylül 2010 tarihinde eklendi
İlk versiyonunun yerini tutmuyor,gereksiz sahneler, karakterlerle doldurulmuş ve çok uzatılıp sıkıcı hale getirilmiş..
Siyahatlyprens
Siyahatlyprens

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
oldukça eğlenceli ve uzun sürmesine rağmen insanın içini baymayan bi film. keyifle izlenebilir. 7/10
MemolioN
MemolioN

6 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bir film, keyifle izledim. Jaden smith gerçekten babası gibi oldukça yetenekli. jackie de seriyi devam ettirecek tek kişiydi bence tam karakterine uymuş. Ama Mr.Han´ı ilk filmlerdeki Kesuke Miyagi nin oğlu gibi gösterselerdi serinin bağlantısı devam ederdi...Kısaca.... 8,3/10
likedory
likedory

3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Harika olmuş. Çocukluğumda nasıl heyecanla izlediysem aynı heyecanla izledim. Jackie Chan ne yapsa izlerim. Jaden Smith inanılmaz iyi bir oyuncu olarak yetişiyor. Aynı babası gibi... Dans, dövüş, müzik, oyunculuk her konuda çok yetenekli bir çocuk. Şimdiden hayranıyım.
mesuttas42
mesuttas42

15 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Film başlarda çocuk filmi tarzında gibi gelebilir. Ama ilerleyen dakikalarında film daha da güzelleşiyor. Sonunu iple çekiyorsunuz
sercanduyan
sercanduyan

7 Eylül 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bir film..beğenmeyenler ne beklemiş bilmiyorum ama benim bekledğim gibi bi filmdi..
Himbil Kedi
Himbil Kedi

31 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Adı gibi eski filmle bir benzerlik taşısa bence daha iyi olurdu, malesef eski karate kid lerin ruhunu filmde pek bulamıyorsunuz, bi hocanın yetiştirdiği karateci çocuk mantığında zaten düzinilerce film var,Eski Karate kid serisi bunlardan farklıydı, film aslında eleştiriyi adından dolayı hak ediyor, Filmin adına genç şampiyon desek kimse bu takılmayacaktı, kendi halinde başarılı bir film olacaktı, neyse yinede gençler için tatmin edici bir film olabilir
7icb8
7icb8

24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bir film olmus jadon smithin sevimliligi filme ayrı bir izlenilebilirlik katmş jackie chan zaten tartısılmaz.. vee yine o efsanevi karate kid hareketi bu sefer biraz farklı ama... bence izlemelisiniz. 8/10 :))
Murat Boz
Murat Boz

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
çok hoş bir filmdi güzel bir vakit geçirmek için tam yeri... =))
kagitpilot
kagitpilot

13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
güzel eğlenceli bir filmdi. jaden smith babasının yolunda ilerliyor belki daha iyi bile olur. jackie chandaki bu boynu büküklük bu mahmurluk bana başta garip gelsede rolünü çok iyi yapmış.7/10
ramizdesica
ramizdesica

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
keyifli bir film olmuş ama Jackie Chan in diğer filmlerine göre dövüş oranı daha az,dahaçok kung-fu nun felsefesine değinilmiş,şahane görüntüler ve jason smith in şirin oyunculuğu için çocuklarınızla gidilebilecek bir aile filmi olmuş 10/6
intense-2
intense-2

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
konu bilindik,kabul. ama ben hayatımda bu kadar etkileyici bi çocuk gormedim! mutlaka izle,pişman olmayacaksın.
djnemesis1006
djnemesis1006

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Jackie Chanin hangi filmi kötü olabilir ki... film oldukça güzel,film boyunca izleyiciye önemli mesajlar veriliyor..Dövüş sanatını ve Jackie Chani sevenlerin kaçırmak istemeyecekleri bir film... 10/10 ;)
eren10
eren10

30 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Tekrar çevirmeye hiç gerek yokmuş..
Coyote-STARRK
Coyote-STARRK