Paranormal Activity
2,9

Plagueis
Plagueis

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden birisiydi. Anlaşılan yönetmen el kamerasıyla çekilen filmlerin şu sıralar moda olduğunu görmüş ve bende böyle bir film yapayım diyip baştan savma ucuz bir işe imza atmış. Film aşırı derecede basit ve klişelerin dışında hiçbir şey yok. İzlerken sıkılmamak elde değil. Eğer el kamerasıyla çekilmiş farklı sinemasal deneyimler arıyorsanız bu filmden uzak durun ve başta REC olmak üzere diğer türevlerini deneyin 1/10
arsev17
arsev17

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bence gayet iyi bir film, her şeyden önce türe getirdiği yaklaşım için bile takdiri hak ediyor. Korkutmayı da başarıyor. Görünmeyen, bilinmeyen şeyler çok daha korkutucu olabiliyor, saçma sapan yaratık tasvirlerinden on kat iyidir bence.
enesnail
enesnail

23 Nisan 2011 tarihinde eklendi
insanı geren ama sıkıntıdan geren bir film. gel yere pudra dökelim de ruhun ayak izleri gözüksün ne saçma... pek de artısı olmayan bir film. blair cadısı havasını özleyenler izlesin. rec filminin yanına bile yaklaşamaz
gokhankocgida
gokhankocgida

8 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ucuz basıt el kamerası ve efekt kullanılmadan cekılen bır fılmın ne kadar super olabılecegını gorduk..
genel olarak dabbe semum ızleyen bırı olarak bu fılm yenı bır konu degıl ama sonuna dogru ozellıkle etkıleyıcı olabılıyor..7 verdım.efekt ve sesler goruntu super olsa dadundan yenmezdı..bence bu basıtlıkde oldugu ıcın 10 puanıda hakeder..ama konunun benı sarsmadıgı ıcın 7 puan.
lovejunkie
lovejunkie

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
arada çerez niyetine...6
su-sisesi
su-sisesi

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
nedense içimden bu filmi seyretmek gelmiyo..
sarpcore
sarpcore

27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İki çiftin ev içersindeki yaşadıkları sıra dışı olayları,yine onların çektikleri kameradan tanık oluyoruz.Tipik ses duyma,eşyaların yer değişimi tarzında devam ediyor ve finalini yapıyor.Düşük bütçeli ve sınırlı imkanlarla çekildiği için,elinden gelenin en iyisi vermeye çalışmış.Bence başarılıda olmuş.Fazla abartıya kaçmadan hikayesini anlatmış.Yatak odası sahneleri en çok gerilimin oldugu sahneler.Ha tatmin edermi etmezmi tartışılır.Ama belli bir başarısı oldugu kesin.Bu kadar abartılacak bir film mi derseniz.Bence değil.İki ana karekter ve bir el kamerasıyla çekilip bu kadar ses getirmesi kesinlikle bir başarıdır.Hak edip etmediği konusunda çok olumsuz bakmıyorum.Yönetmenin diğer filmerini görüp anlarız.Sonuç olarak,gerilim tarzındaki filmlerden hoşlanıyorsanız izlemenizde yarar var.Çok fazlada bir beklenti içersinde olmayın.İzleyip zevk almaya bakın.
Sdk-JK
Sdk-JK

13 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Yapılan olumsuz yorumları haksız buluyorum.Baştan sonra gizemini ve esrarengiz olaylar zincirini koruyan bence harika bir gerilim filmi.Gecenin bir vakti izledim ve izledikten sonra yatağıma geçene kadar neler çektim anlatamam :)Kesinlikle çok başarılı bir film.10/9
the-end-2
the-end-2

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
korku filmi denince akla kanlı,el,kol kesmeli film gelmiyo benim aklıma sadece bu film geliyo...gerçekten güzel filmdi...
orki56
orki56

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
2. Blair Witch vakası diyebiliriz.Ama filmin sizi gereceğini de söyleyebilirim.O da ses efekti zaten,görsel 1 şey yok filmin finali haricinde.Belki sinemada çok daha etkili olabilir.6/10
er-u-han
er-u-han

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ssercanbjk adlı arkadaşı tebrik ediyorum ve söylediklerinin altına imzamı atıyorum...Amatör açıdan sinema ile ilgilenen ve kısa film çeken biri olarak bu işlerin ne kadar zor ve çetrefilli olduğunu iyi bilirim...Yönetmen Oren Peli minimum olanakla maksimum bir iş çıkarmış ortaya ve şunu söylemek gerekir ki korku sineması tarihi hakkında kitap yazacak denli bilgi sahibi olan biri olarak Paranormal Activity müthiş bir film...Salt korkuyu yakalamış...
emre3294
emre3294

7 Kasım 2009 tarihinde eklendi
özellikle sonlara doğru bir hayli korkututu bir şekil alıyor baya tırstım.moda oldu zaten
el kamerasıyla uzaylı görüntülemek(cloverfield)
el kamerasıyla zombi görüntülemek (rec)
el kamerasıyla hayalet görüntülemek(paranormal activity)

ve 3 ü de benden tam not almıştır.bu el kamerası işi iyi gidiyor.
erdiizbul
erdiizbul

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
valla deısık bı fılm bana da senaryosu var fılmın eger gercek olsa seneryo olmazdı tabıı gerceklık payıda var ama yınede bılemıcem gercekten yorum ızleyenlerın bence gerceklıgı pek yansıtmıyor ama gerılım tarzında sağlam fılm .... 10/7
archdey
archdey

18 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bu film mi gerçek bir hikayeden alınmış??? Yahu bırakın bu çoluk çocuk hikayelerini de biraz gerçek hayata dönün arkadaşlar... Sırf filmin popülaritesini artırmak için uydurulmuş bir çocuk palavrasıdır bu filmin gerçek hayattan uyarlandığının söylenmesi... Lütfen kendimizi kandırmayalım..
cimbomluali
cimbomluali

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar izledim bu filmi aylar önce izledim tam bir korku filmi hastasıyımdır ve tavsiyelerimede güvenilir çevremde, film tamam bütçesi düşük ama bu neyi kanıtlarki bir tek sahnesinde bile ne içim ürperdi ne de korku sardı sadece son sahnesini beğendim trajik bi şekilde bitiyor yoksa film vasatı kesinlikle aşamamış.