Paranormal Activity

dabbeden iyidir..
sunk-galleon
sunk-galleon

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bence bir korku filminde ne kadar az saçma sahne varsa o kadar gerçekçi oluyor ve film sizi içine cekiyor. Böylece kendini ordakilerin yerine koyabiliyorsun ve gerçekten korkuyorsun.Tamam efekt falan yok ama sürekli bi gerilim ortamı var bence filmde. Benim gibi düşünenler mutlaka olucaktır benim en çok beğendiğim korku filmleri arasındadır.8/10
emree666
emree666

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
neyden korktuğunuzu bilmeden sizi korkutan,11000 $ gibi bütçeyle 10 günde çekilmiş olan müthiş bir başyapıt bana göre...
orchy
orchy

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Fılmde hayranlık olusturcak tek sey pazarlama stratejısı tek basınıza ızlemeyın dıyıp abd de sınama salonunda ınsanların tepkılerını gosterıyorlar fragmanda ama korku adına hıc bır sey yok fılmde zaman gecsın dıye ızlenılebılınır cok bır sey beklemeyın
Selçuk Orhan
Selçuk Orhan

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
american eğlence endüstrisinin sıkça kullandığı yöntemlerden birisidir bu alakasız zayıf cılız basit bir şeyi okadar çok abartırki o şey bir anda moda iconu haline gelir bizlerede çok mühim hissi verir önce kendi topraklarında daha sonrada tüm dünyaya yayılır bu kulaktan kulağa(yemek-müzik-politika-sinema-kitap gibi);bundanda oluk oluk para kazanırlar.önümüzdeki filmde işte tam buna örnek .filmi 2 defa izledim emin olabilmek için ,bu filme kötü denemez ilginç ehh izlenir .ama tam anlamıyla klişelerle dopdolu çocukça kmi sahneler .milyon defa iyimisin?? milyar defa ne oldu?? trilyon kez de gitme.. salak bilindik aynı replikleri duymaktan hakketen iğrelti geldi kardeş. ayak sesleri,gürültü patırtı,çığırmalar az birazda duygusallık al sana korku .ama allah var blair cadısı kadar duygusuz komik değil bu daha iyi .ama el kamerası filmi diyince aklıma hemen REC gelir rec çok çok iyiydi;)) 10/5
robin61
robin61

4 Şubat 2010 tarihinde eklendi
kısa yoldan para kazanmanın yolunu bulmuş bu amerikan insanları. buna film bile denemez.açıkcası gülünç bir oyun. gişe rekoru kırmışama neyle. reklamla ve yanlış bilgiyle.bu oyuna aldanmayın derim ben ayrıca korkunç değil sıkıntıdan patlıyorsun..yazıkk 0 puan....
CastieL-2
CastieL-2

17 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir korku filmi. 100lerce korku filmi izledim,uçan kafalar,canavarlar,kan, siyah beyaz ruhlar falan... Bırakın bunları artık. Bir korku filmi bundan daha gerçekçi olamaz,filmi kafanızda yatak odanıza uyarlayabiliyorsunuz. Gece,yüksek sesli ve tek başınıza izlemenizi öneririm.
mehmet53
mehmet53

6 Ocak 2011 tarihinde eklendi
fena değildi bence gerilimi iyiydi.sonunu sırf bunu için mi bekledik diyenler pek de haksız sayılmazlar ama gene de güzeldi
ozge-583
ozge-583

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmin bütçesi düşük olmasına rağmen değişik bir konusu var.hep aynı tarz korku filmlerinden sıkılanlar için ideal.aynı zamanda filmin sonunda etkileniyorsunuz.herkes aynı fikirde olmayabilir ama ben en azından etkilendim.
filmkolik69
filmkolik69

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
farklı bir çekim tarzı ile doğa dışı varlıkları anlatmaya çalışma fikri filme ayrı bir hava katmaya çalışsada korku unsuru bakımından bunu pek becerememiş bir film.bazı arkadşlar gece tek başına izlendiğinde etkili olur tarzında yorumlarda bulunmuşlar.filmi tek başıma bi kaç dk. önce bitirdim fakat etkileyici bi korku bırakmadı bende.bir şeyler olacak diye bekliyosunuz fakat beklenen patlama bir türlü gelmiyor.Arada umutlandığım sahneler oldu fakat genel itibariyle kurgu vasat ve sonunu çok basitleştirmişler bütçeyle doğru orantılı olsa gerek:)4/10
filmmanyaa
filmmanyaa

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
hmm bu filmden Amerikanların bu kadar korkması normal.biz ise milletce aliskiniz boyle seylere. ruhlu hikayeleri cocuklugumuzdan beri dinleriz.yani bu film turkiyede pek korkutmaz bence:)bir de bu aslında bir film degilmis FBI kayıtlarından alınmış deniyor.ben buna pek inanmadım artık naapcaklarını şaşırdırlar en guzeli gercek bu diyelim de millet iyice bi korksun hatta korkudan kafayı yiyelim istiyorlar bu argadaslar.daha gercekci cekilebilirdi bu film.o zaman belki gercek oldugu hikayesine inanırdık :)neyse gene de iyiydi film.bi kac gece yatagınıza yatınca aklınıza gelecek turden.
sebnem7878
sebnem7878

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
B ne kadar sıkıcı, ne kadar kötü bir korku filmi ya, bu kadar olmaz bu filme nasıl bu puan verildi, birileri dalga falan mı geçiyor.Sardırarak izlenen yarım saate bile yazık.
fabian2004
fabian2004

15 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Blair Project denemesinden yıllar sonra [REC] ile başlayıp, Clowerfield ile aynı çizgide devam eden Amatör kamera atmosferi filmi birebir yaşamanızı sağlamasına rağmen, beklentilerin çok altında olduğu ve hatta, eldeki konu itibariyle daha kaliteli bir başyapıt çıkabilecekken, gündüzün suskunluğu ile gece yaşananların gerilimini söndüren; Hollywood tabiriyle "Yılın en ürkütücü filmi" lakabını kesinlikle haketmeyen, zaman kaybı mefhumuna yakın fakat sırf merak için izlenebilecek, sinemaya gittiğinize değmeyeceğine emin olduğum, belki DVD sini kiralayacağınız ücreti ancak hakedebilecek sadece sadece merak dürtünüzü doyurabilecek tarzda bir filmden öte geçmediğine inanıyorum... Sadece 2 sahnenin hatrına 10/4
umut-33
umut-33

3 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bu filme korkunç diyenlern korku anlayışı nedr anlamıorm..hep bişi olack dye bkledm ama olmadıı anca beni strese soktu bu film korku denen bşi yokmş meğersem
eem-2005
eem-2005

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken bi film;korku demek yanlıs olur bence ama etkileyici bi film. uzun süre etkisini hissedecegim bi film. 8/10:)