Paranormal Activity
2,9

teyyare-com
teyyare-com

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bunun gıbı onlarca fılm var :@ tamamı ıle reklam bombardımanı yapılıyor oyuna gelmeyın onlarca fılm var bunun gıbı.
Augustus-2
Augustus-2

16 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Hiç alışık olmadığımız tarzda bir korku filmi. Size cin, şeytan, öcü göstermeden bilmediğiniz bir şeyden korkutuyor. Soluk soluğa bir kovalamaca yok ama soluğunuzu kesecek şekilde ürkütücü sahneler var.
egemendag
egemendag

17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film amatör kamera çekimlerinden ibaret..Gerçeğe yakın temaları içermesi bakımından izleyici üzerinde etki yaratıyor..Mekanın aynı olması ve aynı şeylerin tekrarlanması nedeniyle bir süre sonra sıkılabiliyorsunuz.Çok düşük bütçeyle çekilen Paranormal Activity gişede istediği tirajı elde ediyor...Konusunun basit oluşundan dolayı puanım:5(10)
umarman-tr
umarman-tr

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Korku dozu üst düzeydi bence. Basit bir konu çok iyi işlenmiş. Korku severler mutlaka izlesin, güzel film...
KeyserSoz3
KeyserSoz3

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu fılmı henuz ızlememıs arkadaslara hıtaben yazıyorum.hwmovie ısımlı arkadasa da tamamen katılıyorum.bu kadar sıkıcı bır fılm ızlemedım.devamlı kac dk kaldı dıye bakmaktan baska bı sey yapmadım.hadı bıtsede kurtulsam dedım.vasat bıle denmez bu fılme.korku unsurları yok bıle.gerılım ıse yok denecek kadar az.3 tane hayaletlı sahne...baska da bı sey yok...sıkıcı... 3/10
neehot
neehot

1 Şubat 2011 tarihinde eklendi
bu nasıl bir filmdir ya rezalet bunun yerine gidin musallatı, halkayı izleyin daha güzel valla zaman kaybı diyorum başka bişey demiyorum..
zdsalbury
zdsalbury

17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmde korkmak istiyorsanız korkarsınız ancak kılı kırk yaran biriyseniz bir Blair Cadısı beklemeyin...
piscizer
piscizer

18 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bence güzel bir senaryosu var, her ne kadar ayrıntıya kaçılmamış olsa da. Oyuncuların rolden uzak gerçekçi tutumları da olayın uydurma olmayışını güçlendiriyor. Ancak düşük bütçe ve basit bir kamera vizörüyle yetinilen sinema tekniğiyle bir denemeyi andıran çalışma. Puanım: 7
gaye-93
gaye-93

28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Tam anlamıyla gerilim filmiydi; korku falan değil. Gerildim de. Her şey sinema salonundan çıkana kadardı... :)
ozgur82
ozgur82

5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Film bence guzeldi zaten gercek bir olay diye dusunursek bundan gercekci olamazdı film.adam kamerayla olanları cekiyo.yorumları okudum sacma sapan yorumlar yapılmıs daha iyisini siz cekinde biz gorelim.
ravenauss
ravenauss

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bütün olumsuz yorumları bir kenera bırakın ama çok fazlada bişey beklemeyin akşam ışıklar kapalı iken izleyin bence mükemmel bi gerilim filmi. Ayrıca ayrıca evde hanımı olan izlettirmesin bir kaç gün etkisinden çıkamaz :)
f-orhan
f-orhan

27 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.Filmin türü bir korku filmi değildir.Türü Psikolojik gerilimdir.Salt "korku" temasına kendisini şartlandıran kişiler "hiç korkmadım , berbattı vs.." şeklinde yorum yapmış.
Film sabit korku filmlerindeki gibi "Böööööö" şeklinde insanı yerinden zıplatmak yerine ; Filmin temasındaki akış sayesinde gerilimi kendi içinde oluşturuyor.Filmin bazı sahnelerinde oyuncular uyurken onların uyanmasını istiyorsunuz.
Bakınız bu filmi "blair cadısı" filmi ile kesinlikle kıyaslamayınız.
Film basit ve insanın kendi korkuları ile yüzleşmesini sağlıyor.
Siz film hakkında yapılan berbattı yorumlarına aldanıp izlememezlik etmeyin.
15.000 USD Nasıl bir ortam hazırlanmış görün..
darkness651
darkness651

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
büyük bir merak ve heyecanla izledim fakat hayal kırıklığına uğradım evet bazı sahneleri insanı filme kilitliyo ve ister istemez gerilim oluyo ama yine de beni tatmin etmedi 6/10
hkn-ertugrul
hkn-ertugrul

17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu olay gerçektir.san diegoda gerçekleşmiştir ve polis kayıtlarının birebir uyarlanmış halidir.gerçek kurbanların adı kullanılmıştır.bu filmi etkileyici kılan budur.yoksa kötü bir film olurdu.şunu söylemek istiyorum bu bir film deil bir olay.bu filmde senaryo yok bu film için iyi ya da kötü diyemezsiniz çünkü film yok gerçek bir olay.orijinal kayıtlardan uyarlanılmış.dolayısıya bu filme kötü diyenlerde iyi diyenlerde yanılıyor.bu olay çok korkunç ifadesi en doğrusudur bence.
era-cls
era-cls

16 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu filme ne umutlarla gitmiştim..ama umudum havada kaldı.keinlike gitmeyin derim ben size.amatör kamerayla çekilmiş gerçekçi olamamış ve hiç korkunç olmayan skıcı bir film!! Filmde zaten 4 kişi oynuyor. sanki 3-5 arkdaş toplanmış hadi film çekelim demişlerde çekmişler gibi.