Paranormal Activity: en yeniler yorumlar - Sayfa 8
Paranormal Activity
2,9
buju1987
29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
hayatımda hiç bi kadar saçma,kötü bir film izlemedim heralde.allah aşkına bu filmi çektikten sonra izlemedilermi diye düşünüyorum.el kamerasıyla çekmişler.sallanıp duruo.insanın izleyesi gelmiyor.bide en korkunç film diyorlar.filmi yarıda bıraktım..arkadaşlar izlemeyin gözleriniz bozulmasın,vakit kaybı..hiçbir korku yanı yok..:))
Güçlü reklamlar ,özellikle üniversite ortamında kulaktan kulağa duyulan korkusu ile birkilte sinemaya gitmiş ve filmde bu ne ya ,sıkıcı gibi cümleleri kullanmama rağmen son 20 dakikasının muhteşemliği ve eve gittiğinizde filmi düşünmeye başlarsanız eğer o akşam uykunuzu kaçırtacak bir film...
Gerçek hayatın unsurlarını korku unusuru olarak aldığı için;kapı sesi,depreme benzeyen sahneler ,yürüyüş sesi bunlara çok aşina oldugumuz için filmle özdeşleştirebiliyoruz kendimizi bu yüzden 10/7
efektleriyle irkilmesi üzerine kurulu yüzlerce filmin olduğu piyasada,diğerleri arasından sıyrılmasını bilen bir film olmuş.çok basit bir konu üzerine,hiç de öyle dallanıp budaklandırmadan yapılmış olması filmin inandırıcılığını arttırmış , ki bence filmi çekici kılan en önemli özelliği bu.eminim izleyen herkes sağdan soldan duyduğu hikayelerle bi şekilde bağlantı kurmuştur.zombilerden,yaratıklardan gına geldiyse (ki eminim gelmiştir:) buyrun izleyin...
Filmi 20 dakika önce izledim ve vasatın üstünde olduğuna inandım. Beni korkuttu mu diye sorarsanız evet bazı yerlerde inanılmaz gerildim fakat REC filmi ile kesinlikle mukayese edilmemeli. Mantık olarak çok saçma bir durum vardı ve bu da beni çok rahatsız etti. Sizin başınıza böyle bir olay gelse 10 dakika evde dururmuydunuz ?
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.Filmin türü bir korku filmi değildir.Türü Psikolojik gerilimdir.Salt "korku" temasına kendisini şartlandıran kişiler "hiç korkmadım , berbattı vs.." şeklinde yorum yapmış. Film sabit korku filmlerindeki gibi "Böööööö" şeklinde insanı yerinden zıplatmak yerine ; Filmin temasındaki akış sayesinde gerilimi kendi içinde oluşturuyor.Filmin bazı sahnelerinde oyuncular uyurken onların uyanmasını istiyorsunuz. Bakınız bu filmi "blair cadısı" filmi ile kesinlikle kıyaslamayınız. Film basit ve insanın kendi korkuları ile yüzleşmesini sağlıyor. Siz film hakkında yapılan berbattı yorumlarına aldanıp izlememezlik etmeyin. 15.000 USD Nasıl bir ortam hazırlanmış görün..
Filmi Bugün İzledim.Tek Kelimeyle Söylemek Gerekirse Mükemmel..! Sadece 15 bin Dolarlık Bütçeyle Çekilmiş Olmasına Rağmen,ve Amatör Bir Kamera Kullanılmış Olmasına Rağmen,İzleyiciyi Keman Yayı Gibi Geren Bir Film.Amatör Kamera Kullanılması Gerçeklik Payını Arttırmış.Bir Tavsiye;Eğer İzlediğiniz Filmlerden Etkilenen Bir Yapınız Varsa,Kesinlikle Gece İzlemeyin..!
Bu filmden korkan arkadaşlara 2004 Tayland yapımı Shutter adlı filmi öneririm. Yanlışlıkla 2008 ABD yapımını izlemeyin sakın. ABD yapımı olan da bu Paranormal kadar dandik.
gerçekten bu filme kötü not verenleri anlamıyorum.Filmden ne beklediklerini çok merak ediyorum.zannedersem saçma sapan yaratıklar... kafa göz koparmalar falan beklediler filmden.Film bir gerilim filmi ve inanın sinemada izlediğinizde bi o kadar gerildiğinizi hissedeceksiniz.
evet neden korktuğunuz belli değil ama güzel olan da bu değil mi.. sonunda saçma sapan kıllı bi yaratık falan çıksa çok daha kötü olurdu bence.
olumsuz eleştirilere bakmadan soluksuz izlenecek bir film bence.
Korku filmi piyasasındaki rezaletleri düşünürsek eğer bu film ortalama bir korku filmi olarak görülebilir bence. Aslında korku da değil; daha çok gerilim ve ürperme hakimdi filme. Sesleri korkutmak için iyi kullanmışlar. Gerçekten bir grup insanın mutantlarca ya da zombilerce telef edilmesini konu alan basit bayatlamış da demiyorum; kokuşmuş filmlerden bıktıysanız, iki sevgilinin arasındaki ilişkiyi çok yakından göreceğiniz, gayet doğal, gerçekten bu tarz olaylar olduğunda insanların tepkilerinin ne olduğunu görmek istiyorsanız(gerçekçilik)bu filmi öneririm. Evet belki sinemada izlenmesi pek mantıklı olmasa da, bu kadar olumsuz yorumu haketmiyor diye düşünüyorum. Film en azından "farklı".