Paranormal Activity
2,9

Chev
Chev

4 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmi az önce bitirdim,iyidi açıkçası..Korkup,gerildiğim nadir filmlerin arasına girmeyi başardı..Öncelikle söylemeliyimki filmi karanlıkta ve yalnız başınıza izlemelisiniz..Öyleki belli bir süre sonra sizde gece olmasını istemiyorsunuz ve gündüz olduğunda onlar gibi sizde rahatlıyorsunuz..Özellikle bir sahnesi çok çok hoşuma gitti..Onun dışında izlerken kendini çok kaptıran kişilerde uyurken rahatsızlık yaratabilir..x)Unutmadan,adamın korkusuzluğunuda takdir edelim x) 8/10
Figen-Ay-e
Figen-Ay-e

11 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Tırsmanın ne demek olduğunu bu filmde öğrendim...
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

26 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
yorumlardan da anlaşıalcagı gıbı insanımız sağlam bir korku filmi izlemeyi unuttugundan farkındasızlılık yaşyor.gerçek korku filmi filme konsantre olunarak seyredilir. bu filmin ne kadar kaliteli olduğunu anlamak için tek başına ve gece saati izlemeiz yeterlidir ve o zaman anlayacaksınız ne kadar keliteli bir film oldugunu arkadaş ortamında git sinemaya film izlenirken sağdan soldan yorumlar gelsin filmden kop sonra film sıkıcı falan dediğimi yapın öle izleyin görürüm ben sizi aynı şekilde işaretler, blair cadısı, testere, şeytan çarpması, hayalet sesler gibi filmleri izleyin o zaman kaliteli bir korku filmi seyircisi olursunuz.herkesin izlemesi tavsiye edilir. 10/9
ill-key
ill-key

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
REC filminden çok etkilenmiştim ve -korku- filmi olarak yeni bir çığır açacağına inanıyordum.. Nitekim Bu filmde düşüncemi doğruluyor..Öncelikle korku filmlerinde izleyici filmin içine çekmek lazım.. Ses efekleriyle, makyajlı suratlarla kimse kanmıyor artık..Tek bir kamera var ve sadece siz izliyorsunuz havasıyla çekilince etkili oluyor -korku- ..Bu tür yapımların çoğalıcağını düşünüyorum..10/8,5..
karakartaltevfik
karakartaltevfik

16 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bana göre değişik bir tarzda film olmuş.El kamerası ile filmin çekilmesi filmi daha bir esrarengiz havaya sokmuş.Bazen insanlar gaipten sesler duyar ve ne olduğuna bir anlam veremez.Eğer bu filmi izlerseniz o gaipten gelen sesin yakınınızda olduğunu düşünmenizi sağlayabilir.Ve en önemlisi evde yanlız kalmaya çekinmenizi sağlayacak bir yapım var karşımızda.Herkesin takdiri kendine olmakla beraber tarzından dolayı ben bu filme 10 üzerinden 8 puan veriyorum.
Ümit B
Ümit B

21 Ocak 2012 tarihinde eklendi
Bir filmden ziyade bir belgesel tarzinda çekilmis izlenimi veriyor. Bir genç kiza musallat olan varligi görüntülemek için 20-25 günlügüne bir eve kapanan ve yatak odasinda gece görüslü el kamerasi ile çekim yapan bir çiftin yasadiklarini görüyoruz.

Ne oldugu bilinmeyen bu varlik her geçen gün isin dozunu biraz daha artiriyor, varligini biraz daha hissettiriyor. Filmin sonuna dogru ise nerdeyse sinir birakmiyor. Ben korkmam, böyle seyler de ilgimi çeker derseniz izleyin. Ve bunu bir sinema filmi gibi de algilamayin, beklentilerinizi düsük tutun.
beck31
beck31

11 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Pardon ama görsel efekt delisi olmanın manası nedir? Ne bu görsel efekt sevdası yani, filmi beğenme ama janrına hakaret etme.
monopoly
monopoly

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bütçesine oranla iyi düşünülmüş, zekice çevrilmiş bir filim karşımızda. Filmi hazırlayanlar güzel bir ön etüd çalışması yapmış olmalı. Türk insanında etkilendiği var olan bir korku unsurunu perdeye yansıtıyor. İzlenmesi gereken yapımlardan. İyi seyirler.
arsev17
arsev17

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bence gayet iyi bir film, her şeyden önce türe getirdiği yaklaşım için bile takdiri hak ediyor. Korkutmayı da başarıyor. Görünmeyen, bilinmeyen şeyler çok daha korkutucu olabiliyor, saçma sapan yaratık tasvirlerinden on kat iyidir bence.
Sdk-JK
Sdk-JK

13 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Yapılan olumsuz yorumları haksız buluyorum.Baştan sonra gizemini ve esrarengiz olaylar zincirini koruyan bence harika bir gerilim filmi.Gecenin bir vakti izledim ve izledikten sonra yatağıma geçene kadar neler çektim anlatamam :)Kesinlikle çok başarılı bir film.10/9
the-end-2
the-end-2

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
korku filmi denince akla kanlı,el,kol kesmeli film gelmiyo benim aklıma sadece bu film geliyo...gerçekten güzel filmdi...
genius-chemist
genius-chemist

6 Nisan 2010 tarihinde eklendi
film boyunca çiftin sürekli evde olması korkup ta sokağa bile kaçmamaları, evden uzaklaşmamaları gerçeklik büyüsünü bozmuş... ne olursa olsun, ne kadar korksalar bile gerisin geriye yatağa dönüp hiç bir şey olmamış gibi uyumaları...insanlık hali, yahu insan hiç mi o korkuyla sokağa fırlayıp bağırıp çağırmaz...yönetmen ya da senarist işin kolayına kaçmış...düğüm gevşek atılmış...illa ki olay evde geçecekse, mantıklı bir gerekçe sunmayı da mı akıl edemediler... bunun dışında seçilen konu fena değil. ayrıca filmde tuhaf yaratıklar ya da hayaletler gibi şeylerin olmaması, ne zaman görünecek diye beklediğim varlığın görünmemesi iyi olmuş...
nurguldemirbay
nurguldemirbay

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmin ilk kısımları sıkıcı geçiyor. ama 30-40 dakika sonra gerilimli sahneler başlıyor. filmi gerçekmiş tadıyla izlerseniz çok etkilenirsiniz. gerilim ögesi çok sağlam ama el kamerasıyla çekildiği için biraz basit tabi ki izlenir bir gerilim filmi ama tek başınıza izlemeyin derim
ozzy-badd
ozzy-badd

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
gerilidğim en iyi gerilim filmi..(ama en iyi deiğil)... bu filmele ilgili bir çok rivayette mevceut spilberg i bile korkuttuğu gbi:D...aslında korkulmasının sebebi gerçeklik payının yüksek olması kameranın karakterlere verilmesi bu güzel bir ayrıntı...ayağından çekmesi ve saatlerce yatakın yanında dikelmesi insanoı öyle bir gerior ki...yhani sabah olunca onlar gibi sizde rahatlıorsunuz...ben ablamla izledim bu filmi o çok korktu gece 4 e kadar yataamış hatta ama benim öyle bir problemim yoq bn kafaı vurdummu uyurum :D...eğer korkmak istiorsanız kesinlikle izlin bu filmde korkmayan yoqtur bence...
-imall
-imall

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
En beğendiğim tür korku filmleridir ve bu zamana kadar sayısız korku filmi izledim normalde filmi izlerim ve film orda kalır günlük hayatta hiç aklıma bile gelmez ama bu filmin günlerce aklımdan çıkmadığını itiraf ediyorum çok basit bi senaryo düşük bütçe ama gerçekten insanda çok değişik tatlar bırakdığı kesin ( özellikle kızı bacağından sürükleyip götürdüğü kısım süperdi bütün gece aklıma geldi uyuyamadım )yine de korku filmleri harika :)))))