Çılgın Hırsız
4,2

sprtcs
sprtcs

8 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Harikaydı ya. Gerçekten bazı yerlerde çok güldüm. Ayrıca o küçük kız her konuştuğunda da bi masumiyet oluştu .)
Eren-Emrah
Eren-Emrah

6 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Ice Ageden sonra en çok beğendiğim animasyon Despicable Me. Ufak sarı zımbırtıların şaklabanlıkları gerçekten güldürüyor insanı...

8/10
orientrap
orientrap

8 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Merhaba janm :) kamaz arkada bu animasyon seslendirme harika.O kk kzn yanaklarndan skas geliyor insann.10/9 buz devri tadnda :)
Bulent Sahin
Bulent Sahin

18 Mart 2011 tarihinde eklendi
Eğlenceli, hoş, yer yer komik, yer yer duygusal güzel bir animasyon. Animasyon severlerin koleksiyonunda kesinlikle yer alacağından eminim.
arcgoktas
arcgoktas

17 Mart 2011 tarihinde eklendi
kardesimle izledm beni bile
güldürdü bazı yerleri 10/8
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

6 Mart 2011 tarihinde eklendi
Güzel, keyifli bir animasyon filmdi. İnsanlar kötü şeyler yapsa bile içlerinde olan sıcaklığı iyi duyguları ortaya çıkarabiliyorlar diye filmi özetleyebiliriz.
BoRriZ
BoRriZ

20 Şubat 2011 tarihinde eklendi
gayet güzel bir fiLm pc de izLememe rağmen
10/7
kesmeseker7
kesmeseker7

13 Şubat 2011 tarihinde eklendi
gerçekten eğlenceli ve çok güzeldii,, insanıın yüzünde tatlı bi tebessüm bırakıyoo bittikden sonraa,, animasyon severler mutlaka izlemelii:))
nskmourinho
nskmourinho

12 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Pixarın elinden çıkmış gibiydi aynı çılgın hırsız.Her karede bir tempo,espri yatıyor açıkçası bu kadar iyi bir film beklemiyordum.Büyük küçük farketmez herkesin bir an önce izlemesi gerekir.Filmin dublajı da harika olmuş bu arada. 8/10
kuzukubra
kuzukubra

10 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Sinemada izleyemediğim için çok çok pişman olduğum bir film. Her gün minyonlardan bir sahne izlemezsem içim rahat etmiyor. Gülmek eğlenmek için bire bir. İzlettiğim kişilerden beğenmeyen çıkmadı. Sürekli seri animasyon filmleri izlemekten sıkılanlar için farklı bir yapım.
Fazlasıyla tavsiye ediyorum...
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

9 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Fena halde eğlenceli bir animasyon...
Ali Çalik
Ali Çalik

27 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Buz devrinden sonraki en iyi animasyon denilebilir. Bir animasyon filmden beklenen herşey fazlasıyla mevcut. Çok eğlenceli ve yaratıcı. İzlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. İzledikten sonra ise en kısa zamanda 2.sinide yapsınlarda izlesek diyeceksiniz.
greendestiny
greendestiny

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
oldukca eglenceli harika bir animasyon
centennial
centennial

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bu filmi izlerken eğlenmemeniz için hiç bir neden göremiyorum :) 9/10
V-for-memetta
V-for-memetta

10 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Sadece minionlar için izleyin derim.saygılar...