Çılgın Hırsız
4,2

Baranqucuk09
Baranqucuk09

1 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Film baya iyi izlemenizi tavsiye ederim ayrıca filmin devamı olan Çılgın Hırsız 2 ve 3'üde izleyin 
sprtcs
sprtcs

8 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Harikaydı ya. Gerçekten bazı yerlerde çok güldüm. Ayrıca o küçük kız her konuştuğunda da bi masumiyet oluştu .)
orientrap
orientrap

8 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Merhaba janm :) kamaz arkada bu animasyon seslendirme harika.O kk kzn yanaklarndan skas geliyor insann.10/9 buz devri tadnda :)
kuzukubra
kuzukubra

10 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Sinemada izleyemediğim için çok çok pişman olduğum bir film. Her gün minyonlardan bir sahne izlemezsem içim rahat etmiyor. Gülmek eğlenmek için bire bir. İzlettiğim kişilerden beğenmeyen çıkmadı. Sürekli seri animasyon filmleri izlemekten sıkılanlar için farklı bir yapım.
Fazlasıyla tavsiye ediyorum...
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

9 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Fena halde eğlenceli bir animasyon...
Ali Çalik
Ali Çalik

27 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Buz devrinden sonraki en iyi animasyon denilebilir. Bir animasyon filmden beklenen herşey fazlasıyla mevcut. Çok eğlenceli ve yaratıcı. İzlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. İzledikten sonra ise en kısa zamanda 2.sinide yapsınlarda izlesek diyeceksiniz.
ac-insan
ac-insan

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
inanılmaz güzel ! filmdeki kahramanlar o kadar sevimli ki içinizi ısıtacaklar..çok uzun bir film değil zaten, kesinlikle tavsiye ediyorum !
Emrah Ilgaz
Emrah Ilgaz

29 Kasım 2010 tarihinde eklendi
çok eğlendim bende gerçekden izlemenizi tavsiye ederim. hele o minik şeyler öldüm onlara gülmekden. akbank reklamındaki vadalara benziolar :D 10/10
beyazperde54
beyazperde54

13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Eğlenceli bir film.Kesinlikle izlenmesi gerekir.Ata demirelin düblajı filme renk katmış.
cansuyu
cansuyu

10 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Filmi biraz önce izledim hiç bu kadar eğlenmemiştim 3D olmasıda ayrı bir keyif. Hiç sıkılmadan 2 saat hoşça vakit geçirebilirsiniz benden söylemesi :)
didem-2
didem-2

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
süpeeeeer ! mükemmel bi animasyondu.Kesinlikle 10 puanı hakediyor ve herkesin izlemesini tavsiye ediyorum türkçe seslendirme de mükemmeldi bence..
karasSsovalye13
karasSsovalye13

9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Mutlaka izlenmeli,tek kelimeyle mükemmeldi.Puanının 9 ve daha üstüne çıkması lazım gördüğüm en iyi animasyonlardan biriydi10/10
moryel
moryel

bayıldım, çok eğlenceliydi
FYLMCY16
FYLMCY16

8 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Yorumlardan Bakıldığına Göre Güzel Bir Animasyon. İzleyipte Görüyüm Bakalım ....
Meerschaum
Meerschaum

6 Eylül 2010 tarihinde eklendi
10/10 söze gerek olmayan bir animasyon..