Çılgın Hırsız
4,2

oscar
oscar

20 Ekim 2021 tarihinde eklendi
Ortalama bir film. Ama sırf minionsla için bile izlenebilir.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

20 Ekim 2013 tarihinde eklendi
ailece izlenilmesinde yarar var gerçekten eğleneceksiniz 7/10
beck31
beck31

27 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle eğlenceli ve insani yönüne vereceği tepkiyi somutlaştıran öğelerle bezeli başarılı bir animasyon.Karakterler ve çizimler çok hoş.Toy Story 3 ya da How To Train Your Dragon kadar olamasada oldukça güzeldi.Steve Carrell da harikulade seslendirmiş.7 buçuktan 8/10
nnailee
nnailee

31 Ekim 2010 tarihinde eklendi
çok eğlenceli ve yaratıcı birşey bekliyordum ama daha çok çocuklara hitab eden bi animasyondu. çok kötü değil ama çok şey bekleyerek izlemeyin derim ben
Hasan Akif Aycibin
Hasan Akif Aycibin

4 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Uzun zamandır animasyon filmi izlememiştim. Bu film ile bir dönüş yaptım. Film beni yeterince tatmin etti ama konusu çok basitti. Bazı animasyonlar hem çocuklar hem de yetişkinler için yapılır. Bu film sadece çocuklar için yapılmış gibi geldi bana. Ama tabi ki de bu yetişkinlerin de izlemeyeceği anlamına gelmiyor. Gru adında bir hırsızın Dünya'nın uydusu Ay'ı çalmaya çalışmasını anlatıyor film. Gru, Kötüler Bankasına çalışan bir hırsızdır. Burada bir de rakibi Vektör vardır. Vektör'ün elinde, etki ettiği cisimleri küçültebilen bir silah vardır ve Gru'nun da tam böyle bir silaha ihtiyacı vardır. Gru da en iyi bildiği şey olan hırsızlığı ile bu silahı elde etmek ister. Bunun için üç küçük yetim kızı kullanır. Üç küçük kız yetimhanede kalmaktadır ve ebeveyn istemektedir. Bir gün Gru, Vektör'ün evini gözetlerken kızların bu eve gelip kurabiye getirdiğini görür. Vektör'ün kızları içeri aldığını gören Gru kızları evlâtlık olarak almak için gerekli kuruma gider. Kızları evlâtlık aldıktan sonra onlara kurabiye yaptırır. Kurabiyelerin içlerine robotlar koyar. Bu robotlar sayesinde Gru, Vektör'ün silahını almayı başarır. Çok istediği Ay'ı çalar. Buna sinirlenen Vektör, kızları tutsak eder. Gru sonradan kızları kurtarır ve onların izlemeyi kaçırdığı gösterisini izler. Film eğlenceli bir şekilde sonlanır. Filmin hikayesi bu şekildeydi. Filmde aşina olduğumuz klasikleşmiş sahneler vardı. Örneğin Vektör'ün Ay'ı ver, kızları bırakırım demesine rağmen istediğini alıp kızları bırakmaması gibi. Filmin çok baskın olmasa da komedi yanı da vardı. O da filme güzellik katan unsurlardan biriydi. Filmin grafik tasarımı da beğendiğim öğelerden biriydi.
Filme verdiğim puan= 7
Selcen E.
Selcen E.

16 Şubat 2016 tarihinde eklendi
eğlenceli, düşündürücü bir animasyon filmi..minyonlar çok tatlıydı..çocuklarla erişkinlerin birlikte izleyebileceği bir film.
BoRriZ
BoRriZ

20 Şubat 2011 tarihinde eklendi
gayet güzel bir fiLm pc de izLememe rağmen
10/7
Esra Erdemir
Esra Erdemir

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Eğlenceli. Ama çok çok güzel kaçırmayın diyemem.
feridunb
feridunb

14 Eylül 2010 tarihinde eklendi
üst düzey bir çizgi film değil.çok komik de değil.çok sıkıcıda değil.buradaki puanı abartılmış.7/10