Dünya Savaşı Z
4,1

sinema
1 ziyaretçi
24 Haziran 2013 tarihinde eklendi
Ben bir zombi filmiyim, popcorn tüketim toplumu için eğlenceli bir zaman gecirme aracıyım...diyor ve bence bu katogoride bir baş yapıt sunuyor. Filme güle oynaya gelen kitle filmin ilk yarısı son bulurken nefes alma şeklinin bile değiştiğini fark ediyor. Yillardir her filmi izlerim bu etkiye bu denli hiç şahit olmamıştım. Herkez zombi filmi yapıyor ama altan altan dövüş klübü vari felsefi mesaj veren, öte yandan Ortadoğu yu ele alış şekli gibi bazı nedenlerden uzunca bir süre tartisilacak gibi....
sinema
1 ziyaretçi
15 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Sinemanın vazgeçilmez kahramanı Brad Pitt'in başrolü üstlendiği filmde görsellik ve akıcılık ön planda. Basit bir dünyayı kurtarma filmi asla değil. Film Max Brooks'un aynı adlı kitabından uyarlanma. Zaman çok kısıtlı fakat yapacak çok iş var. Acele edilmemiş ayrıntıların üstünde fazlaca durulmuş. Gerilim ve aksiyon çok iyi harmanlanmış.
Figen G.
Figen G.

29 Haziran 2013 tarihinde eklendi
süper olmuş,gözümü ayırmadan seyrettim çünkü bir an ayrılmana izin vermiyor film,oyuncular da mükemmel oynamış,e daha ne olsun emeğine sağlık yapanların.
Efe I.
Efe I.

5 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Film gerçekten harika izlenmesi gereken bir film,şiddetle tavsiye ediyorum
Durukan I.
Durukan I.

16 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Bence oldukça iyi olmuş,başarılı bir şekilde beyazperde'ye gelmiş bir fim