X-Men: Birinci Sınıf
4,2

sinema
1 ziyaretçi
20 Ocak 2014 tarihinde eklendi
spoiler: Ben de ilk etapta serinin ilk üç filmi kadar iyi olamayacağını düşünüyordum ama izledikten sonra bütün önyargılarımın yanlış olduğunu gördüm. Phoenix ağırlıklı olan Son Direniş ile birlikte yapılmış en iyi X Men filmi olduğu kanaatini taşııca filmde yakaladığım tek bir hata vardı o da Mystique'in Sebastian Shaw kılığına girerek Beast i kurtardığı sahnede nasıl oldu da Mystique o başlıkla hiç görmediği adamın kılığına girdi acep :D ve Wolverine in sahnesine gülmekten öldüm : notum:8.5/10
onurmursaloglu
onurmursaloglu

29 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
ben fragmanı beğendim.soundtracki de çok iyi geldi bana.hayal kırıklığına uğrayacağımız pek sanmıyorum.
Atilla Alkan
Atilla Alkan

2 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
film çok iyiydi hikaye hakkında baya bilgi edindik en azından .
sırf wolverine sahnesi için bile izlenir :)
sinema
1 ziyaretçi
11 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Açıkçası filmde daha fazla aksiyon bekliyordum fakat filmde yeteri kadar aksiyon bulamadım. Konusuna gelince konusu bekleneni veriyor. Boş zamanda izlenebilir. 8/10
sinataray
sinataray

5 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Mütiş bir film herkese tavsiye ederim en iyi X-men serisi diyebilirim kaçıranlar üzülür.
stephan-hawking
stephan-hawking

3 Haziran 2011 tarihinde eklendi
archdey arkadaşım xmen bu tüm mutantları kapsayan grup gibi birşey senin kimi dediğini anladım xmen yok derken wolwerini kasıt ediyorsun eğer wolwerini görmek istiyorsan originsi izlemeni tavsiye ederim
Oguzstyler
Oguzstyler

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
vay be, işte bu, işte bu ya. film bu, x-men bu. bu zamana kadar hiçbir x-men bizi tatmin etmedi, hep birşeyler eksikti. özellikle kapışma, çeşitlilik, karakterler üzerindeki ağırlık, ince detaylar, kurgu. bunda hepsi var. öyle umutsuz gitmiştim halbuki. temel karakterlerin çoğu yok, oyuncu kadrosu zayıf diye çok vasat bir film bekliyordum meğer x-men in gelmiş geçmiş en iyisi, açık ara. hem bilmediğin bir çok şeyi de öğreniyorsun. bu seri tutar, hiç biri bu kadar başarı yakalayamaz sanırım ama yinede güzel gelecek. Mcavoy da iyice aşmış oyunculuğu, beni çok şaşırttı. bu arada January, sen nesin böyle ya. bi insan böylesi güzel olabilirmi arkadaş. velhasılkelam film harika, beklenilen, istenilen herşey nihayet bunda var, çok yüzeysel konuştum farkındayım ama çok yorgunum yatıcam, herkese şimdiden iyi seyirler..
onurmursal
onurmursal

29 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
elektro3535
elektro3535

17 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Bu film gerçekten diger x-menlerden farkli gayet keyifli bir filmdi.
Monk
Monk

12 Haziran 2011 tarihinde eklendi
bu tarzı sevenler için harika ,seriyi takip edenler içinse muhteşem...
merlinin5
merlinin5

7 Haziran 2011 tarihinde eklendi
sinn3r isimli arkadaşıma kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. ve bu sadece x men filmleri için diğil pek çok marvel filminde bu oluyor. bilip bilmeden yazıyorlar. mesela thor da yorumlara bakarsanız mitoloji hakkında hiçbirşey bilmeden filmi yorumlayanlar var
Harun K
Harun K

26 Şubat 2019 tarihinde eklendi
SENARYODAKI TUTARSIZLIK. X men film serilerinde göze çarpan benin gördüğüm tek tutarsızlığı x men son direniş in başlangıcında gördüğümüz 20 sene oncesini anlatmakla baslayan charles in sacsiz olgun bir adam olarak ayakta olduğunu görüyoruz . X men first class in sonunda ise charles sakatlaniyor ve saçlı genç haliyle bitiyor.
Chatintash
Chatintash

5 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Benim izlediğim en iyi X-men filmiydi. Gitmeyi düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Kurgu, seslendirme, görsellik, senaryo çok iyiydi. Tek üzüldüğüm nokta filmin 3d olmamasıydı. Bu kadar yeni teknolojiler varken neden 3d yapılmaz orası da ayrı bir soru.
izmitli-sinemasever
izmitli-sinemasever

19 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Güzel ve sürükleyici bir film...Bir Marvel kahramanlarını seven olarak beğendim ve puanım 10/8
Koray Demirkaya
Koray Demirkaya

10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
serinin diğer filmlerini de izlemiş bir insan olarak beklentilerimi karşıladı. aksiyon sahneleri güzel düşünülmüş... oyuncular rollerinin hakkını vermişler... özellikle magneto çok güzel olmuş tabiri caizse cuk die oturmuş rolüne... bazı sahneleri en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler mesela prof.x magnetonun düşüncelerini okuduğunda onunla aynı duyguları paylaşıp ağlaması dikkat çekiciydi... ama unutulan birşey var ki o da prof. x'in ikinci filmde Phoenix'i magnetoyla birlikte almaya giderken yürüyerek gitmesi ama bu filmde olanlara göre sonunda prof.x yürümeyi kaybediyor ve bunun gibi bazı ince ayrıntılar atlanmış. ama dediğim gibi diğer serilerini izleyen arkadaşlar mutlaka bu filmi izleyip olayların nası geliştiğinin farkına varmalılar...