Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
3,1

fodak
fodak

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
açıkçası kitap serisini okumadan izlediğim bir film. Bence daha iyi olabilirdi tabii kötü değildi ama beklenenin altında bir film oldu.
Jassie Jackman
Jassie Jackman

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Mükemmeldi.. Soundtrack albümünü 2 haftadır dinliyordum zaten, tam oturmuş tam düşündüğüm yerlerde çalmışlar parçaları..10/10
bebeyam-89
bebeyam-89

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
cok cok cok cokkkkk güzeldiii dün gittimmmm ve dayanamayıp butun salon alkısladık tebrik ederm izleynnnn!!!
karahan-hami
karahan-hami

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Dün izleme fırsatı bulduğum film;beklentilerimi bir nebzede olsa karşıladı,devam filmlerinde ara film olarak nitelendirilen 2. filmler izleyiciden hep yoğun ilgi görür,ki öylede oldu.Filmi izlemek için gittiğim sinema tarihi günlerinden birini yaşadı.Nedense yoğunluk 14-15 yaşındaki kız çocuklarından oluşmaktaydı ve jakobun yarı çıplak gezdiği sahnelerde(neredeyse tüm film)kızlar arasındaki wow,ow,süper,off yhaa konuşmaları,beni ve tahmin ediyorum ki hemcinslerimi uyuz etti.Tabiki bu jakobun aşırı şişirilmiş pazuları ve baklava dilimi kaslarının yol açtığı bir kıskaçlık değil,salonda oluşan gürültüydü.
ziziy
ziziy

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
öncelikle emege saygı. ben de bir sinemacı adayıyım. 7 yıldan fazla oldu beyazperde ailesiyleyim. öncelikle onlara teşekkürler. Sinema için türkiye de ki en önemli sanal bilgi platformu. Filme gelecek olursak inanın devam filmi olarak izlediğim en kötü filmdi. Robert pattinson nam-ı değer Edward Cullen filmde toplasan 10 dakika göründü inanılmaz bir hayal kırıklığıydı bu!!! Film bu şekilde olmamalıydı, 1. serisi arasında uçurum farkı var. Film resmen duygusal ve aşk üzerine yoğunlaşılmaztı. Bu film bence sadece cekelim ne olursa olsuna getirildi, zaten film bitiminde serinini devamını müjdeler bir son bıraktı. Saygılar.
pharaohm
pharaohm

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
kitabını okuyanlar ve underworld gibi kurt adam vampir savaşı içeren bi film bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. sadece güzel romantik film sevenlere tavsiye edebilirim benim beklentilerimin biraz altında kaldı, açıkçası pek beğenmedim kitabını okuyun daha iyi...
keremzan
keremzan

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
hayran olacak bişeyler arayan milenyum gençliği için saç sakal dağılmış, donuk donuk ruhsuz bakan elemanları topla, yılların vampir hikayesini yeniden çek, milyoner ol. Ne güzel vallaa :)
vertigo333
vertigo333

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
tivilayt gençliği çok sevinmiştir yiNe :)
cenabettinbey
cenabettinbey

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
14 - 18 arası yaş grubunun gözü aydın ;) yılların dracula efsanesini al, yeni yetme oyuncularla yeniden çek.. gençlik hayran kalsın, dibi düşsün.. komedi resmen ;)
medjai78
medjai78

Film;
Görüyorsunuz ki buna efsane veya çok güzel diyenlerin hiç bir nedeni yok. Bir kere bayanlar bu filmi kaçırmaz. Hipotezimde, işin içinde aşkın olması. Ama öyle böyle bir aşk değil. Normal insanoğlunu geç. Hele ki bu yaşları 14-20 arasında ki kız çocuklarımızı aşırı cezbediyor.
Tartışılır bir şekilde bir kaç sempatik, yakışıklı ve güzel karakterlerden oluşmuş aşırı sıradan, efsanelikten çok uzak, tadımlık filmler. iki filmde. 6/10.
Kitap daha da güzel. Ama yine örnek vermek gerekirse bir Yüzüklerin efendisi gibi asla efsane olacak cinsten değil.
Filmlere kötü demiyorum. Ama görüyorsunuz ki buna efsane deniliyorsa (ki çok uzak) ne kadar da kötü film anlayışımız var. Zaten Recep İvedikten belli.
fatih-goken
fatih-goken

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ilk film kadar olmasa da heyecan verici bi film di devamını beklioruz acayip bi yerde kaldı... Oyunculuk ve konu bakımından izlemeye değerdi 10/7
dante2304
dante2304

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmi şimdi izledim ve geldim yorum yazmaya. Bir kere sinema kızlar matinesi gibiydi. İç çekmelerden filme konsantre olamadım. Film ağır değil bir kere. Hızlı ilerliyor. Yönetmen demiş ki geri kalan boşlukları kitaptan okuyup birleştirirsiniz. Çok fazla romantik ağır, ya da dramatik sahnede yok. Kitap severler için iyi bir film çünkü kurguda kitaba bağlı kalınmış. Benim ilk izlenimlerim ve verebileceğim ip uçları bunlar. Gidilip görülmeye değer bir film bence. Eğlenceli bir 2 saat geçirirsiniz.
petercan
petercan

bugün izledim çk güzel ama sonu kötü 3.sü haziranda çıkıyor
melsa8484
melsa8484

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim ilk filme göre başarılı bulduğumu söyleyebilirim ayrıca üslup farkı da vardı chriz weitz gişe filmlerinin yönetmeni olduğu için bu fark oradan kaynaklanıyor. ilk filmde göze batan kahramanlar bu filmde kendilerine iyi bir yer bulmuşlar.
-imall
-imall

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
kim ne derse dedin filmler çok güzel olmayabilir ama kitapları gerçekten çok güzel beğenenler izlesin takip etsin kitabı okumayıp film hakkında bilgiye sahip olmayan arkadaşlarda yanış yorum yazmasın lütfen