Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay: en yeniler yorumlar - Sayfa 27
Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
3,1
duygu-gonullu
17 Haziran 2009 tarihinde eklendi
seriye ısabella ve edwardın o muhteşem tutkulu aşkıyla başladık ve bütün serininde bu aşk üzerine devam etmesi gerek ne jacob nede 3. bir kişi bu aşka engel olmamalı aksi çok sinir bozucu olur
Son yıllarda izlediğim en güzel üçleme..alacakaranlık mükemmeldi hem fantastik hem gerilim hem romantik bu üçlemeyi yakalamak gerçekten zor.2.serininde en az ilki kadar güzel olcağına eminim sabırsızlıkla vizyona girmesini bekliyorum
Ben kitabın anatemasından çok da uzaklaşılacağını sanmıyorum, zaten bunu neden yapsınlar ki? Bir hayran olarak, böyle bir korkum yok yani. Yeni Ay seride en çok beğendiğim kitap olduğu için bu filmi çok büyük bir merakla beklemekteyim. İyi ki Türkiyeye geliş tarihi ABDdeki çıkışıyla çok yakın. Almanyada falan 'Yeni Ay beklemek' inanılmaz zor olurdu, Ocak, düşünsenize...Çekimlerden gelen video ve fotoğraflarla avunduk, fragmanıyla büyük heyecan yaşadık, Ekimde Tutulmanın çekimleri de başlıyor derken Kasım çabucak gelecektir inşallah. :)
bence ilk film çok güzeldi fakat kitapla fazla bir ilişkisi yoktu duyduğuma göre bu film de öyle olacakmış .Olsun gene de harika bir film olacağına kesin gözüyle bakıyorum. Oyuncular harika konu harika daha ne olsun hadi göreyim sizi çocuklar....:) :D NOT: Sabırsızlıkla bekliyorum 2O Kasımı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum yani oyyyyyyyy
ben serinin tüm kitaplarını okudum en beğendiğim kitap yeni aydı filme nasıl aktarılıcağını merak ediyorum.alacakaranlıkta kitapta olan bir çok bölüm atlanmıştı. kitapta olan birçok olay farklı anlatılmıştı.umarım yine aynı şey olmaz da filmi kitap hayranları büyük bir zevkle izleyebilir.atlamamam gereken şey ise filmin çok güzel olacağına inanıyorum.ilkini çok severek izledm umarım ikincisinde de aynı durumu yaşarm :)
bende serinin hepsini büyük bir keyifle okuyanlardanım filmin süper olmasını istiyorum çünkü kitaplar o kadar güzeldiki ister istemez insanda filminde süper olmasını istiyor ben jakop beğeniyor ve seviyorum neden edward yüzünden cepe alınıyor bu yakışıklı çocuğa anlamış değilim jakop seni kimse sevmesede ben severim filmi dört gözle bekliyorum :)
süper bi film ya.kitabını okuduğum için senaryoyu biliyorum.inş buna yakışır bi film çekerler 1.sindeki gibi.hiç bi filmi böle dört gözle beklememiştim