Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
3,1

saumakine
saumakine

8 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Kardeşimin zoruyla gittim. Beğenmedim. Film uzun ama o kadar geniş bir konu yok.
darklake
darklake

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film mi çekmişler dizi mi belli değil...sinemaya giderek paranızı boşa harcamyın..beş para etmez..izlenecek daha güzel filmler var...
bhr-415-489
bhr-415-489

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ya arkadaslar ben gidemedim daha film alt yazili mi degil mi giden varsa bana soyleye bilir mi???????
Azeroth
Azeroth

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bu film neden bu kadar popüler biliyormusunuz ? Çünkü kitap dünyadaki en çok okunan ve en çok sürükleyici bulunan kipatların arasında yer alıyor.Filmede bu yüzden bu kadar çok rağbet var.Kitabına laf söylemek hele de okumadan laf söylemek nasıl mantıktır.Hele de o eleştiri nasıl doğru olabilir ki okumamış sonuçta.Ayrıca facebookta kitabın tam tamına 4.408.064 hayranı var...Neredeyse Obamayı yakalayacak kadar ünlü bir kitap.Ama film için aynı şeyleri demek mümkün değil..Kitabını okumadan filmden zevk almak ne yazık ki sınırlı ve yetersiz kalıyor...7 puan ideal puandır
burcusezer89
burcusezer89

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bence muhteşem bir filmdi hiçbir kötü eleştiriyi haketmiyor :)
serabayram
serabayram

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmi seyrettim fakat denildigi kadar guzel degil.ama yakisikli cocuk icin gidecekeseniz olabilir. filmden pek fazla bisey beklemeyin derim
sadece film izlemek olmak icin anca gidilir
leventbicer20
leventbicer20

10 üzerinden 6 ;

6 puanın 5 i ilk filmin hatrınaydı zaten, sonuç olarak tam bir hayalkırıklığı daha ötesi değil, fazla bişey söylemeye gerek yok, çok ağır bir tempoda geçiyor. Verdiğim para ve harcadığım iki saatime yazık.
ammeh
ammeh

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ben ilk filmi izlemedim ama kıyaslayamayacağım ama bu film resmen sönük. hiç olay yok bizim eski filmlerimize benziyor trajik bir aşk hikayesi ve ağlayan bir kız!
gizzem349
gizzem349

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmi anlayabilmek için gerçek aşkı yaşamak ve anlayabilmek gerekir...filmi izlerken sadece izlemeyin..kendinizi onların yerine koyun..jake bellayı seviyor bella edwardı..sahiplenme duygusu var..aşk acısı var..bence film izlerken filme sadece film olarak bakmayın..tabi her film için geçerli değil bunlar...
basketchi
basketchi

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film bence guzeldi..cunku underworld gibi kurtlar ve vampirleri anlaatan cok film yok.bu filmde cok farklı bakış açıları olabilir.k.v:gladyo dan daha fazla izlendi .
alper3956
alper3956

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Amerikanlar bu film hakkında içinde vampirlerin bulundugu pembe dizi diyorlar ... kitap göz önünde bulunduruldugunda çok çok sönük kalmış . 3/10
benozgurumm
benozgurumm

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ilk filmi izlediğimde hayran kalmıştım.çok heyecan vereci sahneleri vardı ve aşk da vardı.sabırsızlıkla ikinci filmi bekledim.ikinci filmi dün izledim fazla memnun kalmadım çünkü sadece aşk vardı fazla gelişme yok ve biraz da saçmalamışlar bella iki adama birden tutuluyor.alacakaranlığın birinci filmi 10 üzerinden 9 u hak etmesine rağmen ikinci filmi en fazla 10 üzerinden 5 i hak ediyor...
burak-gs08
burak-gs08

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bende sizler gibi filmi izledim.Çok beğendimm... Üçüncü filmii büyük heyecanla bekliyorum.. (:
gasek
gasek

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ışıklar yandığında uyuduğumu fark ettim bence çekimler hariç berbat bir film
CeyCey
CeyCey

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
beyenmeyen arkadaşların neye dayanarak beyenmediğini anlamıyorum. artık farklı oyuncularla aynı klişe vampir senaryoları üzerine yeni bir soluk getirilmesi gerekiyordu. Ve o yenilikte bu kesinlikle çok güzel olmuş