Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay: en yeniler yorumlar - Sayfa 3
Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
3,1
hakanonceler
23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
2 buçuk saatime ve parama yazık oldu. Gerçekten çok berbat film. İlk filmde yakalanan tesadüfi romantiklik bu filmde ana tema olarak işlenmeye çalışılmış onuda maalesef ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. 4/10
1-)En sevmediğim filmler arasında.Zaten izleyenler çoğu bayan. 2-)O adam o filmde oynamasa İstanbul sokaklarında gezse yüzüne bakan olmaz.Tipsiz olduğu çok bariz. 3-)Oyunculuk olaraka gerçekten ben bir şey göremedim. 4-)Bir çok kişi beğendiği için bazıları dışlanmamak için bu filme güzel der.Özentilik hat safada. 5-)Bu filmden çok çok daha başarılı hatta yakışıklı adamların oynadığı filmler var.Onlar da çılgınlık olmuyor bunlarda oluyor.
Sonuç hiç hoşlanmadım.Konuşulmasından da nefret ediyorum.Çok daha başarılı filmler var.Ve bu filme verilen değer utanç verici.
filmden yeni geldim,hiç ama hiç beğenmedim! bu kadar basit bir filmin bu kadar tutulmasını anlayamıyorum.Sıkıcıydı ve hiç zevk almadım,arkadasımın ısrarı üzerine gittik,gitmez olaydım.Ergen kesim tarafından çok tutulduğu kesin filmi izleyenlerin çoğu bayandı.ama ben bi bayan olarak ne filmden zevk aldım nede oyuncularını seviyorum,bu kadar abartılmasınıda hiç anlamıyorum..bu filmden çok daha güzel olan filmler var bence.. puanım 1/10..
imdbde 4.2 alan bir filmin burada 7.1 alması bile herşeyi anlatıyor zaten ama yine de bu güzide sitede bu filmin bu kadar popüler olmasına ve sevilmesine hala inanamıyorum bana bu filmin tek olumlu özelliğini söyleyin lütfen oyunculuk? senaryo? ben hiçbir olumlu yanını bulamıyorum ve bu filme yüksek puan veren 'sinema dehası' insanlara inat '1' veriyorum
öncelikle emege saygı. ben de bir sinemacı adayıyım. 7 yıldan fazla oldu beyazperde ailesiyleyim. öncelikle onlara teşekkürler. Sinema için türkiye de ki en önemli sanal bilgi platformu. Filme gelecek olursak inanın devam filmi olarak izlediğim en kötü filmdi. Robert pattinson nam-ı değer Edward Cullen filmde toplasan 10 dakika göründü inanılmaz bir hayal kırıklığıydı bu!!! Film bu şekilde olmamalıydı, 1. serisi arasında uçurum farkı var. Film resmen duygusal ve aşk üzerine yoğunlaşılmaztı. Bu film bence sadece cekelim ne olursa olsuna getirildi, zaten film bitiminde serinini devamını müjdeler bir son bıraktı. Saygılar.
hayran olacak bişeyler arayan milenyum gençliği için saç sakal dağılmış, donuk donuk ruhsuz bakan elemanları topla, yılların vampir hikayesini yeniden çek, milyoner ol. Ne güzel vallaa :)
14 - 18 arası yaş grubunun gözü aydın ;) yılların dracula efsanesini al, yeni yetme oyuncularla yeniden çek.. gençlik hayran kalsın, dibi düşsün.. komedi resmen ;)
zaman kaybı sadece.. ne oyunculuk ne de başka bişi belemek anlamsız bu filmden. ne efekt nede başka bişi. aşk filmi izlicekler daha değişik filmlere yönelsinler.
filmin künyesi;yazar:stephenie meyer:paragöz hangi kitleyi avucu içine alcağını iyi bilen kurnaz yazarlığın adını kirleten sözde yazar...yönetmen:chris weitz:iliki tuttuğu için bunu kaçırmıyım iyi de para veriyotlar kariyerim için de iyi deyip tam tersi kariyerine leke süren yönetmen...başrol:robert pattinson(aslında başrol kız ancak...)oyunculuğu çok kötü ancak yine de bu film de en çok parayı hak eden kişi çünkü bu film tamamen onun sayetisnde izleniyor...
Film ve kitaplar güzel olabilir ama birkaç yıllık bir seriye efsane denmesi çok yanlış, star wars yıllar içinde o adı tırnaklarıyla ve 1 milyar hayranıyla aldı... Bu bir kaç milyon insan sevdi diye efsane adını kendi kendine koydu...