Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
3,1

suzi-2
suzi-2

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ilk film gercekten çok çok başarılı güzel bi filmdi.ancak bu kez beklentimin altında bir film izledim ne yazıkki...hatta sonlara doğru film baya sıkıcı ve gereksiz uzatılmış gibiydi.
miyobum
miyobum

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
iyi hoş güzel ama çokta güzel değil
tugbays
tugbays

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
twilight daha güzeldi halbuki kitapta newmoonu daha çok sevmiştim ama malesef kitaptaki duyguları pek yansıtamamışlar hayal kırıklığı yaşadım
irem58fb
irem58fb

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
güzel olabileceğini düşünerek gittim hayal kırıklığı ile geri döndüm
havinkarayel
havinkarayel

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ilki daha iyiydi en azından. sözde vampir filmi. aşk filmi olmuş. edward zaten yok geri planda. çok sıkıcı. sinemada seyretmeye değmez kesinlikle...
playguy
playguy

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Ben 2.filmi izlemedim ama ilk film gibi saçma olduğunu düşünüyorum.Vampir filmini aşk hikayesine benzettiklerinden romantik aşık kızlarımız bu filme yüksek puan vereceklerinden eminim.
bjkmanyagi
bjkmanyagi

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
acayip sıkıcı bi filmdi,ne kitabını okudum ne de ilk filmini izledim,herkesin bu filmi bekledigini ve ilgiyle gittiklerini duyunca gitme kararı aldım ve gittim.acayip sıkıldık izlerken,bence çok başarısızdı
sylar-2
sylar-2

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Çoğunluk mu zevksiz yoksa ben mi kalasım anlayamadım doğrusu filmde hiç bir güzellik bulamadım ömrümün 2 saati boşa gitti resmen 10 üzerinden 4 verdim o bile fazla aslında
gokhansld
gokhansld

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Film daha bitmeden üçüncü filmin geleceğini bile hissettiriyordu. Sıkıcı ve anlamsız bir son (yada sonsuzluk mu demeliyim), bizde ki yeşilçam dramalarının sanki paradosi gibi, o caanım kız Bellanın aşk acısı sahnelerinde kulağıma Müslüm Gürsesin arabesk kokan nağmeleri çınladı. Bu kadar ruhsuz bir anlatım ancak bu kadar kötü oyunculukla pekiştirilebilirdi. Bence iki kan davalı aile arasında ki sıradan düşmanlık daha iyi olurdu. Efsaneler (Vampirler ve Kurt adamlar) ilk kez bir lolita yüzünden karşı karşıya geliyorlardı. söylenecek çok şey var ya aslında neyse. 10/5
karniyaz
karniyaz

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Doğrusunu söylemek gerekirse ilkinden pek çok açıdan daha iyiydi. Bir kere çekimler kesinlikle daha kaliteydi. Müzikler çok çok daha iyiydi. Bir uyarlama olarak ele alınırsa ki ben filmlerin süresini kitap uyarlamaları için hep kısa bulmuşumdur. (300 sayfadan fazla olan kitapları 100-120 dk aralığına sığdırmaya çalışmak saçmalık. Ama gel gör ki insan okuduğunu izlemek de izliyor:) )Kitaptaki pek çok gereksiz bölüme filmde yer verilmemiş. Attıkları yerleri oldukça isabetli buldum. Anlaşılabilecek kadar güzel özetlenmişti. Kısacası vasatın üstünde bir uyarlama performansıydı.Oyunculuklara gelince Bella ve Edward gerçekten çok kötü görüntü vermiş. Jacop gereksiz ölçüde hoş gözüküyordu. Doğal olarak insan hem sıcacık hem de hoş olan bu haylaz oğlan yerine buz gibi, eroinman görünüşlü Edwardı tercih eden Bella figürünü pek gerçekçi bulamıyor. Keşke kitapta bir yunan büstü misali anlatılan Edwardı filmde de görebilseydik. Neyse gönül bu ona da konar buna da:)Gelelim bir bütün olarak filme; bana göre serinin en sıkıcı kitabı ancak bu kadar anlatılabilirdi. Yine de film sinemada izlenmese de olur cinsinden. Ben Tutulmayı es geçerek hevesimi Şafak Vaktine saklıyorum...İzlemek isteyenlere iyi seyirler..
meliha8787
meliha8787

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmin ilki daha güzeldii ama buda çok güzeldii sonu çok heyecanlı bittii devamının gelmesini heyecanla bekliyorumm... tavsiye ediyorummm
miranda95
miranda95

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bnce film çok güseldi ama twilight taki heyecanı yaşamadıımı da belirtmek istiorm yönetmen değişmesi pek işe yaramamış catherine we chris arasında pek de fark yoktu bnce ayrıca doctorscream werdiim 3 kuruşluk paraya acıdım demiş doctorscream 3 kuruşluk paranın hesabını yapıosa o onun bilicee iş ama bnce film her ne kadar kitaptaki herşey anlatılmamış olsa da çok güseldi hem zatn klitaptaki her olayı da canlandırmaları ii olmasdı çünkü o zmn filmin süresi uzardı bn herşeye rağmen filmi beğendm tutulmayı da dört gözle bkliorm bu arada rachelle lefevre 3. filmde oynamıycak die söylentielr duydm yetkili birisi bu konu hakkında bi açıklama yaparsa sewinirim (:
m-guney53
m-guney53

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
film çok vasat, çok yavaş ilerliyor. kesinlikle sinemada izlenmeye layık bir film değil. Sinema adına hiç bir şey göremedim. kurtcuklar olmasa daha kötü olurmuş.
umutsican
umutsican

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
İlk filmden ve beklediğimden daha iyiydi.7/10
cool-tr06
cool-tr06

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
biraz alışılmış bir yorum olacak ama gerçekten öyle ;
türk sinemasını kötülemek istemem kötülenmesini bile istemem fakat son zamanlarda gittiğim o donuk kısır türk filmlerinden sonra bir süre sinemaya gitmedim ve ardından izlediğim ilk film buydu. bu vejeteryan vampir filmi bile daha akıcı ve güzel geldi.
lakin filmi başka bir yönden ele alacak olursak eğer stephenie meyer tam anlamıyla bir saçmalık sirsilesine sürüklüyor bizleri. bu adı vampir olan yaratıklar kan ile beslenmiyorsa eğer ne yer ne içerler sorarım, soğan mı emiyorlar... bu genel bakışın ardından film ile ilgili bir kaç şey daha belirtmek gerek gördüğüm en kötü kurt adam vizyonunu oluşturmuşlar, ayrıca vampirlerin kurt adamların cirit attığı bir filmde bir tane olsun kan vahşet sahnesi olmaz mı yaw, tam bir kadın gözüyle duygusal saçmalıklarla ele alınmış bir romanın vizyona dökülmüş haliyle karşı karşıyayız.
dip not: sinemada alışılagelmemiş bir durumla karşılaştım, ortaokul kız öğrencileri gruplar halinde gelmiş o çakma vampir edward çıktığı zaman owww uwwww ayyyy şeklinde sesler çıkartıyorlardı, hepsinin ailesini adab-ı muaşeret e davet ediyorum...